lostyazilim
tr.link

Wordpress tema hakkında yorumlarınız..

19 Mesajlar 2.348 Okunma
lstbozum
tr.link

chbz chbz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 191 / 129
  • Ticaret 0, (%0)

cudjex adlı üyeden alıntı

Peki sizi anlıyorum.Temayı beğenmemiş olabilirsiniz.Beğenilsin diye koymamıştım zaten yorum almak için koymuştum.
Daldan dala atlamak demişsiniz.Wordpress bir temaysa ve bu temada görsel kullanılıyorsa,ve bu temada kullanılan görsel photoshoptan yapılıyorsa burda daldan atlama diye birşey göremiyorum.

Ayrıca bu ilk temam değil,ilk psd temam.Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Kimseye yalanci demek istemem fakat sen yalancisin. Ilk basta söylemek istemedim ama hangi wordpressciye sorarsan sor, burda herkes bu üsteki temanin senin yapmadigini diyecektir. Ki hazir tema, temayi editliyorsun :)

1- December yaziyor, ingilizceden belli, temayi sen yapiyorsan niye direk Türkce yapmiyorsun?
2- Rss yerinden bile belli temanin hazir oldugu.
3- Log in felan linkleri var, bastan sona tema yazan biri bunlari neden kullansin?

Basit bir tema üzerinde editlemeler yapiyorsun, bu senin ASLA ve ASLA hicbir zaman iyi bir wordpress temasi yapamicagina isarettir. Suan piyasadaki en iyi Wordpress temasi yapan adamlara sor, zamaninda editledikleri temalar bu kadar basitmiydi? Madem editliyorsun iyi temalarin üstünde büyük oynamalar yap.

Fikirlerin, hedeflerin, düsüncelerin her zaman büyük olsun :) Yoksa hep tren kalkar ve sen hep ayni durakta dikilirsin.

wmaraci
reklam

Kenar Kenar Web & Mobil Arayüz Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek UI/UX Designer
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 718
  • Beğeniler 203 / 160
  • Ticaret 12, (%92)

chbz adlı üyeden alıntı

Kimseye yalanci demek istemem fakat sen yalancisin. Ilk basta söylemek istemedim ama hangi wordpressciye sorarsan sor, burda herkes bu üsteki temanin senin yapmadigini diyecektir. Ki hazir tema, temayi editliyorsun :)

1- December yaziyor, ingilizceden belli, temayi sen yapiyorsan niye direk Türkce yapmiyorsun?
2- Rss yerinden bile belli temanin hazir oldugu.
3- Log in felan linkleri var, bastan sona tema yazan biri bunlari neden kullansin?

Basit bir tema üzerinde editlemeler yapiyorsun, bu senin ASLA ve ASLA hicbir zaman iyi bir wordpress temasi yapamicagina isarettir. Suan piyasadaki en iyi Wordpress temasi yapan adamlara sor, zamaninda editledikleri temalar bu kadar basitmiydi? Madem editliyorsun iyi temalarin üstünde büyük oynamalar yap.

Fikirlerin, hedeflerin, düsüncelerin her zaman büyük olsun :) Yoksa hep tren kalkar ve sen hep ayni durakta dikilirsin.

Amacınız konu baltalamak mı anlamıyorum ?

İngilizce tarih belki kopyala/yapıştır yapmış olabilir.

Rss yerinden nasıl anlıyorsunuz hazır olduğunu ?

Log in yeri demişsiniz wordpress'de o bileşeni eklediğinizde zaten hepsi ingilizce oluyor.

Biraz ser kaçabilir ama; Çok biliyorsanız kendiniz yapın.

Özür diliyorum.

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Sen kimseye bakma kardeşim, tema yapmaya devam et. Bende 2 sene önce bu tür tasarımlar çıkartıyordum, hatta bu çok iyi bile ilk deneyimler için. Ama bir süre sonra çıkartacağım tema hakkında ben bile şaşırdım nasıl yapabildim bunu diye.

Bu işler, yapa yapa, deneye deneye, uğraşa uğraşa olur. Kimseye aldırış etme. Hevesin kaçmasın.
Kenar

kişi bu mesajı beğendi.

cudjex cudjex ozergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)
Bilseydim yalancı olarak sıfatlandıracağımı hiç açmazdım konuyu.

2.Temayı ben yapmadım demek...gerçekten komik gerçekten...Bu temayı yaptığıma dair kanıt olarak resim :

url silindi !

Devam etmiyorum bu temaya !

ozergul.net/com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 191 / 129
  • Ticaret 0, (%0)

TeknoEsinti adlı üyeden alıntı

Amacınız konu baltalamak mı anlamıyorum ?

İngilizce tarih belki kopyala/yapıştır yapmış olabilir.

Rss yerinden nasıl anlıyorsunuz hazır olduğunu ?

Log in yeri demişsiniz wordpress'de o bileşeni eklediğinizde zaten hepsi ingilizce oluyor.

Biraz ser kaçabilir ama; Çok biliyorsanız kendiniz yapın.

Özür diliyorum.

Konuyu sen bastan anlamissin :) "Cok biliyorsan kendin yap" demenden belli, ben burda bos oldugunu söylüyorum, zaman kaybindan baska birsey olmadigini diyorum, sen biliyorsan sen yap diyorsun :)

Bu konuya son mesajimdir, amacim kötü birsey demek degildi, dogruyu konusmakti, hatta yardimci olmakti :)

• Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)

chbz adlı üyeden alıntı

Konuyu sen bastan anlamissin :) "Cok biliyorsan kendin yap" demenden belli, ben burda bos oldugunu söylüyorum, zaman kaybindan baska birsey olmadigini diyorum, sen biliyorsan sen yap diyorsun :)

Bu konuya son mesajimdir, amacim kötü birsey demek degildi, dogruyu konusmakti, hatta yardimci olmakti :)

Son mesajıma cevap vermeni isterim !

ozergul.net/com

• Üyelik 16.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 191 / 129
  • Ticaret 0, (%0)

cudjex adlı üyeden alıntı

Son mesajıma cevap vermeni isterim !

veririm, üsteki mesajimi yazarken senin mesajini görmedim.
gurur yapiyorsun, itiraf edecegine üsteliyorsun, inat etme bari.

peki buyur cevapim:

http://theme.cudjex.com/wp-content/themes/cudjex/style.css

/* HTML Elements */
saka misin sen? ciddiyim? cssleri bile degistirmemissin, hazir temanin csslerini bile oldugu gibi birakmissin.

etiket, enust gibi seyleri degistirmissin ama halen degistirmedigin kisimlar var.

sonra images klasörü :D:D:D türkmüsün sen? yoksa abd de felan mi yasiyorsun, hani biraz türkce biraz ingilizce kullaniyorsun? o klasörün adi images olmasi bile hazir temadir ;)

devam edelim.

bunlarin PSDlerini göster madem sen yaptin?

birak inati derim, üsteleme, yapmadigin temaya ben yaptim deme.
ALLAH var yukarda, burda birkac kisiyi kandirirsin ama onu kandiraman.

ErenKeskin ErenKeskin Girişimci, Front-end Developer Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 1223
  • Beğeniler 243 / 336
  • Ticaret 2, (%100)

chbz adlı üyeden alıntı

Dil bilgisi olmadan kitap zaten kaliteli olmaz. Eger csste ve photoshopta iyi olsaydin suan yaptigin tema 10 numara olurdu, böyle kimsenin kullanmicagi birsey olmazdi. Belki ilk teman, belkide suana kadar ugrastigin cok deger verdigin bir tema yapiyorsun ve kendinle gurur duyuyorsun ama birak gercekten temadan anlayan insanlar yapsin bunlari. Bence insanlar en iyisini yapabildikleri seylerle ugrasmalari lazim. Daldan dala atlamak herseyle ugrasmak, biraz sunla biraz bunla falan demek olmaz veyahut csste ve pste iyi degilsen yinede inat ettip daha iyisini basarabilirim diyipte yine eskisinden daha iyi olamamak bunlarin hepsi zaman kaybi. Amacim kötü birsey demek degil, ki zaten asla demem ama üzülüyorum, insanlar degerli zamanini bos seylere harciyorlar.

bir insanın kendini geliştirmesi için bi yerden başlaması gerek..çok iyi yapan insanlar var ama kendini geliştirerek sen neden onlardan biri olmayasın ki ? Belki ağır olabilir ama dedikleriniz son derece saçma.

cudjex bence bu temaya devam et.sadece birazcık daha görsellik kazandırırsan çok iyi bir kişisel tema olabilir.KİMSE'nin lafına takılma.Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz demişler ya seni kötü eleştirenlerin yaptığı işlere bak öyle cevap ver yoksa muhattap bile olma.

Ek Olarak:

chbz adlı üyeden alıntı

veririm, üsteki mesajimi yazarken senin mesajini görmedim.
gurur yapiyorsun, itiraf edecegine üsteliyorsun, inat etme bari.

peki buyur cevapim:

http://theme.cudjex.com/wp-content/themes/cudjex/style.css

/* HTML Elements */
saka misin sen? ciddiyim? cssleri bile degistirmemissin, hazir temanin csslerini bile oldugu gibi birakmissin.

etiket, enust gibi seyleri degistirmissin ama halen degistirmedigin kisimlar var.

sonra images klasörü :D:D:D türkmüsün sen? yoksa abd de felan mi yasiyorsun, hani biraz türkce biraz ingilizce kullaniyorsun? o klasörün adi images olmasi bile hazir temadir ;)

devam edelim.

bunlarin PSDlerini göster madem sen yaptin?

birak inati derim, üsteleme, yaptigin temaya ben yaptim deme.
ALLAH var yukarda, burda birkac kisiyi kandirirsin ama onu kandiraman.

haha :) saçmalığa bak..benim bu işteki en büyük öncüm olan Tayfun Erbilen bana göre çok iyi css biliyor.yaptığı temaların videolarını izlediysen eğer oda hep bu şekilde kullanır.Bunun nedeni nasıl alıştığınıza bağlıdır ki bende ingilizce kullanırım.sonuçta yaptığın tema sadece türklere hitap etmeyecek İngilizce evrensel bir dil.

herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.

• Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)
İndirme linki var yukarıda.
CSS i sıkıştırma denen birşey var bilir misin?Hani hız amaçlı?
http://www.csscompressor.com

Diyorum ya hayatım da atılan en büyük iftira !
Al belki iki scroll yapmaay üşenirsin tepe tepe incele dosyaları.
url silindi ! hızlı davransaydın.

Ek Olarak:

ErenKeskin adlı üyeden alıntı

bir insanın kendini geliştirmesi için bi yerden başlaması gerek..çok iyi yapan insanlar var ama kendini geliştirerek sen neden onlardan biri olmayasın ki ? Belki ağır olabilir ama dedikleriniz son derece saçma.

cudjex bence bu temaya devam et.sadece birazcık daha görsellik kazandırırsan çok iyi bir kişisel tema olabilir.KİMSE'nin lafına takılma.Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz demişler ya seni kötü eleştirenlerin yaptığı işlere bak öyle cevap ver yoksa muhattap bile olma.

Ek Olarak:

haha :) saçmalığa bak..benim bu işteki en büyük öncüm olan Tayfun Erbilen bana göre çok iyi css biliyor.yaptığı temaların videolarını izlediysen eğer oda hep bu şekilde kullanır.Bunun nedeni nasıl alıştığınıza bağlıdır ki bende ingilizce kullanırım.sonuçta yaptığın tema sadece türklere hitap etmeyecek İngilizce evrensel bir dil.

Bu kadar kapalı düşünen birisi anlamaz kardeşim anlamaz.Baksana neler saçmalıyor.

ozergul.net/com
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al