-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
arkadaşlar bilgisayar programcılığı okuyorum .Programcılık hakkında blog açmak istiyorum sizce tutarmı ? blogspot uzantısı sıkıntı olur mu ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
umat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Özgün, kaliteli, faydalı ve düzenli içerik girişi yaparsan tabiki iyi işler çıkarabilirsin. Blogspot da herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.
Ancak madem bilgisayar programcılığı öğrencisisin az çok bu sektördesin veya bu sektöre gireceksin, siteni worpress ile yapmanı tavsiye ederim. Bu konuda ne kadar tecrübelisin bilmiyorum ama sana çok şey katacaktır.
Ama yinede blogspot tabikide kötü değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
hiç bir sıkıntı olmaz. önemli olan insanların gerçekten programlama dillerinde yaşadığı sıkıntıları çözüp paylasman. Şöyle örnek vereyim. herkes php de if yapısını anlatıyor ama herkes if yapısının bir web sitesi içerisinde nasıl kullanılabileceğini ya da while döngüsünün nasıl kullanılabileceğini anlatmıyor. Eğer bu konuda yardımcı olursan tutacağını düşünüyorum.onun dışında diğer bloglardan farkın olmayacak. ya da anlatım yapacagın dille alakalı kodlar nette bulunmuyorsa sende bulunursa ozamanda iş yaparsın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.mucahitguner.com
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ustam sana elimden geldiğince destek olmak isterim Eğer kişilik olarak anlaşırsak host domain benden. Ticari bir beklentim yok sadece böyle bir siteye katkıda bulunmak isterim.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Şartı şurtu yok ya. Kalitli insanlar arıyorum. Bakarsın sana ücretli bir iş yaptırrım bakarsın bir arkadaşımın işi düşer, belki ortak iş yaparız. Önemli olan kalite. Arkadaslıkta, işte, sitede . . .
Seni ekledim skyp a sen kabul etmedin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Programlama blogundan gelir bekleme dostum, hobi olarak yaz çok daha fazla şey kadar sana. Hem zevk de alırsın...
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
erbilen.net bildiklerini,yeni öğrendiği her bilgiyi paylaşan bir programlama blogu idi.Şimdi kalk ve de ki; bu site para kazanmaz. He şu şekilde kazanmayabilir; site sahibi zaten programlama konusunda uzman ve parayı buradan fazlasıyla kaldırıyor.Ona göre pek bir kazanç kapısı olarak görülmeyebilir.
Ama bu sitenin gelirinin olmadığını göstermez.
Yani sen bildiklerini sitende paylaşırsan hem senin not defterin olur, hem bildiklerini pekiştirirsin hemde vakti zamanında para kazanabilirsin.
uzayperformans.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
eğer oyun hileleri yazmayı öğretirsen çok iyi iş yapar site yok hesap makinası nasıl yapılır browser nasıl yapılır blogu açarsan botlardan başka sitene giren olmaz :D