lostyazilim
tr.link

Seo İçin Böyle Bir Hizmet Vermek İstiyorum . Sizce Ederi Nedir ve Siz Satın Alırmıydınız ?

56 Mesajlar 5.292 Okunma
lstbozum
tr.link

Sebilisim Sebilisim WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 03.02.2015
    • Yaş/Cinsiyet 29 / E
    • Meslek Php Coder
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad S** B**
    • Mesajlar 394
    • Beğeniler 4 / 85
    • Ticaret 3, (%100)
    -_- Önce adamın fikrini bi yorumlasaydınız öncelikle mantıklı bir hizmet ve tutulur ama anladığım kadarıyla 1 gün içinde tüm yazıları yazacaksınız ve bırakacaksınız işte bu sıkıntılı çünkü o kadar içeriği çok hızlı bir şekilde girerseniz yine bişeye yaramaz. Ayrıca tüm yazılar siteye yönlenmemeli MAXİMUM EN KÖTÜ DURUMDA BİLE 1 Özgün 1 Tanıtım halinde gidilmeli... Bu kadar fikirden sonra bende ref olabilirim ama bu dediklerime uymanız şartıyla.

wmaraci
    reklam

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

Bipixel adlı üyeden alıntı

Ref olabilirim bunun için :). Çok işime yarar böyle bir şey. Yalnız doğru yapılırsa tabii :).

ToR adlı üyeden alıntı

bende ref olabilirm

Tüm ref ler için teşekürler. Şimdi ben hepinize ref versem ve begenseniz bu hizmeti tekrar satın almak istediğinizde kaç lirayı gözden çıkarırsınız. Bu konuyu konusmamız gerek. Çünkü bu işi asılırsam bir çok yatırım ve fedakarlık gerekecek. Öle hadi baslayalım diyerek girersem panda çarpmış spam site gibi olurum Allah korusun :)

Ek Olarak:

Sebilisim adlı üyeden alıntı

-_- Önce adamın fikrini bi yorumlasaydınız öncelikle mantıklı bir hizmet ve tutulur ama anladığım kadarıyla 1 gün içinde tüm yazıları yazacaksınız ve bırakacaksınız işte bu sıkıntılı çünkü o kadar içeriği çok hızlı bir şekilde girerseniz yine bişeye yaramaz. Ayrıca tüm yazılar siteye yönlenmemeli MAXİMUM EN KÖTÜ DURUMDA BİLE 1 Özgün 1 Tanıtım halinde gidilmeli... Bu kadar fikirden sonra bende ref olabilirim ama bu dediklerime uymanız şartıyla.

Ustam ben kaç gunde biteceği müşetirinin ne kadar özgünlük istediğine baglı. ama yazıları 1 gunde de hazırlasam 10 gunde de hazırlasam ben sadece taslaklara kayıt edip çıkacagım. Ve bu yazılarda zaten ana siteye link ekleme falan olmayacak. Ben sağlıklı halde teslim etmeliyim isteyen sağlıklı olsun diye yazıyı 1 aya yayar ve sonra link çıkar. İsteyen bir gunde yayınlayıp linklerini çıkar. O kısım alıcının işi :) benim 20 yazı dememdeki kasıt da buydu zaten. Yazıyı her gun 1 tane seklinde yayınlasanız 20 gun eder. Ve 20 gunluk böyle bir blog artık link çıkmaya müsaittir.

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
    • Üyelik 03.02.2012
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad O** T**
    • Mesajlar 2348
    • Beğeniler 727 / 726
    • Ticaret 57, (%100)
    Bir anda tüm içeriği yayımlamayın zaten. Bunları zamanlayın.

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!

• Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

Bir anda tüm içeriği yayımlamayın zaten. Bunları zamanlayın.

Ustam o kadarını da yaparım zamanlarım ama bunu satın alan kişi yapsa daha karlı çıkar :)

Ek Olarak: Ustam konuyu okuyan herkese sordugum sey su. Bu projeyi %100 özgün yazı mı istersiz yoksa %50 de yeter mi dersiniz. Unutmayın %100 özgün olursa diğerinden 5 kat pahalı olacak :)

wmaraci
    wmaraci

• Üyelik 03.02.2012
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad O** T**
    • Mesajlar 2348
    • Beğeniler 727 / 726
    • Ticaret 57, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Ustam o kadarını da yaparım zamanlarım ama bunu satın alan kişi yapsa daha karlı çıkar :)

Ek Olarak: Ustam konuyu okuyan herkese sordugum sey su. Bu projeyi %100 özgün yazı mı istersiz yoksa %50 de yeter mi dersiniz. Unutmayın %100 özgün olursa diğerinden 5 kat pahalı olacak :)

O kadar yazıya bile gerek yok bence :). Ben olsam şöyle yapardım;

15 tane sağlam blog. Bunlara 1 hafta boyunca 1 er tane günlük özgün içerik. Sonrasında kullanacak arkadaş için 2 tane linkli 1 tane linksiz içerik yapardım :).

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
    • Üyelik 26.10.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Mühendis
    • Konum İzmir
    • Ad Soyad A** K**
    • Mesajlar 1922
    • Beğeniler 52 / 360
    • Ticaret 54, (%100)
    Ben olsam %100 özgün olsun ama 5 blog olsun derim. Sayı arttıkça almanız gereken ücret artar ve açıkçası müşşteri bulamasınız.

• Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

O kadar yazıya bile gerek yok bence :). Ben olsam şöyle yapardım;

15 tane sağlam blog. Bunlara 1 hafta boyunca 1 er tane günlük özgün içerik. Sonrasında kullanacak arkadaş için 2 tane linkli 1 tane linksiz içerik yapardım :).

Hmm. İşte aranan kan buydu. Bana bunlarla gelin abilerim ablalarım :)

Peki ustam sen bunu yeterli buluyorsun ya sence bu iş için ne kadar istemek mantıklı. İnsanların alım gucu neye musait.

Ek Olarak:

mühendis adlı üyeden alıntı

Ben olsam %100 özgün olsun ama 5 blog olsun derim. Sayı arttıkça almanız gereken ücret artar ve açıkçası müşşteri bulamasınız.

Ankete oy verirsen sevinirm :)

Hmm %100 olsun diyorsun az olsun diyorsun. Kafanda bir paket var mı ?

• Üyelik 03.02.2012
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad O** T**
    • Mesajlar 2348
    • Beğeniler 727 / 726
    • Ticaret 57, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Hmm. İşte aranan kan buydu. Bana bunlarla gelin abilerim ablalarım :)

Peki ustam sen bunu yeterli buluyorsun ya sence bu iş için ne kadar istemek mantıklı. İnsanların alım gucu neye musait.

Şimdi ben bunun benzerini daha çok blogla 100 küsür TL'ye yaptırıyordum. Fakat içinde tabii 1 tane makale var. Ben olsam 300-400 TL'ye on numara bir hizmet verebilirdim. Bu dediğimi yaparsan alıcı çıkar. En düşük fiyatı 50 TL en yüksek fiyatı 400 TL tut ki herkes alabilsin.

miraskondu miraskondu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 05.02.2015
    • Yaş/Cinsiyet 60 / E
    • Meslek Webmaster
    • Konum Kocaeli
    • Ad Soyad Ü** K**
    • Mesajlar 85
    • Beğeniler 9 / 11
    • Ticaret 6, (%100)
    Ben olsam valla 1k'dan satarım. Ama reften sonra satın almak istediğimde 1k veremem :D

• Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

Şimdi ben bunun benzerini daha çok blogla 100 küsür TL'ye yaptırıyordum. Fakat içinde tabii 1 tane makale var. Ben olsam 300-400 TL'ye on numara bir hizmet verebilirdim. Bu dediğimi yaparsan alıcı çıkar. En düşük fiyatı 50 TL en yüksek fiyatı 400 TL tut ki herkes alabilsin.

Tabi sen %100 özgun diyorsun oyle mi ?
    Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al