Bipixel adlı üyeden alıntı

Ref olabilirim bunun için :). Çok işime yarar böyle bir şey. Yalnız doğru yapılırsa tabii :).

ToR adlı üyeden alıntı

bende ref olabilirm

Tüm ref ler için teşekürler. Şimdi ben hepinize ref versem ve begenseniz bu hizmeti tekrar satın almak istediğinizde kaç lirayı gözden çıkarırsınız. Bu konuyu konusmamız gerek. Çünkü bu işi asılırsam bir çok yatırım ve fedakarlık gerekecek. Öle hadi baslayalım diyerek girersem panda çarpmış spam site gibi olurum Allah korusun :)

Ek Olarak:

Sebilisim adlı üyeden alıntı

-_- Önce adamın fikrini bi yorumlasaydınız öncelikle mantıklı bir hizmet ve tutulur ama anladığım kadarıyla 1 gün içinde tüm yazıları yazacaksınız ve bırakacaksınız işte bu sıkıntılı çünkü o kadar içeriği çok hızlı bir şekilde girerseniz yine bişeye yaramaz. Ayrıca tüm yazılar siteye yönlenmemeli MAXİMUM EN KÖTÜ DURUMDA BİLE 1 Özgün 1 Tanıtım halinde gidilmeli... Bu kadar fikirden sonra bende ref olabilirim ama bu dediklerime uymanız şartıyla.

Ustam ben kaç gunde biteceği müşetirinin ne kadar özgünlük istediğine baglı. ama yazıları 1 gunde de hazırlasam 10 gunde de hazırlasam ben sadece taslaklara kayıt edip çıkacagım. Ve bu yazılarda zaten ana siteye link ekleme falan olmayacak. Ben sağlıklı halde teslim etmeliyim isteyen sağlıklı olsun diye yazıyı 1 aya yayar ve sonra link çıkar. İsteyen bir gunde yayınlayıp linklerini çıkar. O kısım alıcının işi :) benim 20 yazı dememdeki kasıt da buydu zaten. Yazıyı her gun 1 tane seklinde yayınlasanız 20 gun eder. Ve 20 gunluk böyle bir blog artık link çıkmaya müsaittir.