lostyazilim
tr.link

Seo İçin Böyle Bir Hizmet Vermek İstiyorum . Sizce Ederi Nedir ve Siz Satın Alırmıydınız ?

56 Mesajlar 5.441 Okunma
acebozum
tr.link

scopewm scopewm https://goo.gl/kheJRt Kullanıcı
    • Üyelik 31.12.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek webmaster
    • Konum Eskişehir
    • Ad Soyad U** K**
    • Mesajlar 181
    • Beğeniler 52 / 56
    • Ticaret 20, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Peki senin aklında şöyle satılabilir dediğin bir paket var mı. Benim önerimin dısında :)

İşin açığı para kazanmak istiyorsan , ve bunu okuyanlar para kazanmak istiyorlarsa yaklaşık 7 senelik profesyonel deneyimleri aktarayım , zamanında forum sitelerinden çok güzel paralar kazandık, adsense iyi veriyordu ve forum populerdi, örnek veriyorum 10k hite 1k tık geliyor ve minumum 150- 300 bırakıyordu günlük, birgün bir adam siteyi satın almak istediğini mail yoluyla bildirdi çok verdi ama bizimde altım yumurtlayan tavuğumuz vardı, en nihayetinde siteyi sattık, elimizde para vardı hatta hiç unutmam 2008 di yanlış hatırlamıyorsam çiçeksepeti.com ***'da tasarım yarışması açmıştı, bizde fikiri çok beğendik yemeksepeti tarzında birşey düşündük taşındık ama parayı kıyıp yatırmadı keşke yatırsaydık şimdi adamlar günde en kötü 50bin ciro yapıyor, biz ise standart maaşa talip ,kafanızı ağrıttım kısaca yapmanız gereken adsenseden para kazanmakdı , youtube kanalından para kazanmaktı,seo hizmeti satmaktı ,bunları boşverin şimdi seoyla ilgili bi araştırma yapın birbirinden farklı 9999 tane taktik okursunuz , google algoritmasını çözmeye çalışın bugün bir moda sitesi 50 k hit yapınca "sararla" "lcw" "mavi" ile masaya oturup sarardan %40 lcwdan %35 maviden %35 kar payı alıyor satış başına, bu rakamlar çok garantidir.

Grafik Hizmetleri | https://goo.gl/kheJRt | behance.net/scopewm
    elektronikssl
    webimgo

sixpackiyi sixpackiyi WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 08.12.2014
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Adana
    • Ad Soyad U** C**
    • Mesajlar 240
    • Beğeniler 6 / 22
    • Ticaret 0, (%0)
    Zamanında mcdonalds gibi büyük firmalar sahte blog açarak buna benzer işlere kalkıştı sonucu hüsran oldu.

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

scopewm adlı üyeden alıntı

İşin açığı para kazanmak istiyorsan , ve bunu okuyanlar para kazanmak istiyorlarsa yaklaşık 7 senelik profesyonel deneyimleri aktarayım , zamanında forum sitelerinden çok güzel paralar kazandık, adsense iyi veriyordu ve forum populerdi, örnek veriyorum 10k hite 1k tık geliyor ve minumum 150- 300 bırakıyordu günlük, birgün bir adam siteyi satın almak istediğini mail yoluyla bildirdi çok verdi ama bizimde altım yumurtlayan tavuğumuz vardı, en nihayetinde siteyi sattık, elimizde para vardı hatta hiç unutmam 2008 di yanlış hatırlamıyorsam çiçeksepeti.com ***'da tasarım yarışması açmıştı, bizde fikiri çok beğendik yemeksepeti tarzında birşey düşündük taşındık ama parayı kıyıp yatırmadı keşke yatırsaydık şimdi adamlar günde en kötü 50bin ciro yapıyor, biz ise standart maaşa talip ,kafanızı ağrıttım kısaca yapmanız gereken adsenseden para kazanmakdı , youtube kanalından para kazanmaktı,seo hizmeti satmaktı ,bunları boşverin şimdi seoyla ilgili bi araştırma yapın birbirinden farklı 9999 tane taktik okursunuz , google algoritmasını çözmeye çalışın bugün bir moda sitesi 50 k hit yapınca "sararla" "lcw" "mavi" ile masaya oturup sarardan %40 lcwdan %35 maviden %35 kar payı alıyor satış başına, bu rakamlar çok garantidir.

Ustam dediklerini çok iyi anladım ve haklısın. Bende hep bunu savundum aslında. Hatta reklamda tık basına değil de satış ortaklığını savundum. Fakat şuan büyük bir proje için sermaye basmam gerekiyor. Bu alanda seo için iş çıkacak bir alan.

Büyük bir iş için önce biraz amelelik gerekiyor acıkcası. Hani buradan kazanabilirsem tek yapacağım iş kendi sitelerime yumulmak ve büyük bir alt yapı hazırlamak olacak.

Ek Olarak:

sixpackiyi adlı üyeden alıntı

Zamanında mcdonalds gibi büyük firmalar sahte blog açarak buna benzer işlere kalkıştı sonucu hüsran oldu.

Benzer iş ?

Google suan bu işe resmi olarak izin verdi. Goole satış ortaklığını kabul ediyor. Yeter ki spam yapma diyor. Biz de zaten %100 özgün içerik gireceğiz inş.

Sıkıntı nerede ?

Farklılıkları gözetmek gerek değil mi :)

scopewm scopewm https://goo.gl/kheJRt Kullanıcı
    • Üyelik 31.12.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek webmaster
    • Konum Eskişehir
    • Ad Soyad U** K**
    • Mesajlar 181
    • Beğeniler 52 / 56
    • Ticaret 20, (%100)
    Aslında, sigortalı köle olacağına elin işinde nasıl çalışıyorsan kendi işine öyle çalış emin ol orda alacağın günlük 35 tlnin 2 katını kendi işinden çıkarırsın, bence sektörü değiştir olaya biraz global bak bir işi yapmak için uzman olmak zorunda değilsin,türkiyedeki insanların %70 i hizmet sektöründe çalışıyor,yani insanlar artık hizmet satın alıyor,senin seo hizmetini kim satın alıcak peki 100 kişi 1000 kişi 10000 kişi ? şuan seo işini profesyonel anlamda yapanların çoğu kepenk kapattı, sürekliliği olacak bir sektörde adım atmalısın bence.

Grafik Hizmetleri | https://goo.gl/kheJRt | behance.net/scopewm
    wmaraci
    wmaraci

• Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)

scopewm adlı üyeden alıntı

Aslında, sigortalı köle olacağına elin işinde nasıl çalışıyorsan kendi işine öyle çalış emin ol orda alacağın günlük 35 tlnin 2 katını kendi işinden çıkarırsın, bence sektörü değiştir olaya biraz global bak bir işi yapmak için uzman olmak zorunda değilsin,türkiyedeki insanların %70 i hizmet sektöründe çalışıyor,yani insanlar artık hizmet satın alıyor,senin seo hizmetini kim satın alıcak peki 100 kişi 1000 kişi 10000 kişi ? şuan seo işini profesyonel anlamda yapanların çoğu kepenk kapattı, sürekliliği olacak bir sektörde adım atmalısın bence.

O sektörlerde projeler devam ediyor fakat kısa vadede ve uzun vadede değişik projeler üretmek gerek. Misal ben bu işe baslasam 10 iş alsam aylığını cıkarrım ve 10 iş bence 15 gun sürecek. Cunkü bu işi yapabilecek ve hzılandırcak bir alt yapıyı hazırlamam yaklaşık 2 senemi aldı. 15 gunde evimin gecimini ve diğer işlerimin sermayesini çıkarabilirim. ama bu 10 kişiye yapacagım çalışmanın toplamını kendi siteme yapsam 15 gunde bunları kazanmam mumkun değil. Aslında mumkün ama ona ayrıca kafa yormak gerek. Ev sahibi kira diyor :)

Kısa vadede ve uzun vadede planlar iş dünyasının gerçekleridir. Fikirlerin gercekten benimkilerle aynı ama suan büyük işlerden önceki küçük işler basamağını atlamam lazım.

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 30.07.2014
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad H** T**
    • Mesajlar 623
    • Beğeniler 0 / 112
    • Ticaret 3, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Ustam neden olmasın ki. Ben 3 kişiye ref vereceğim dedim ve yazıları özgünlük testinden gecirmeyecektim. Ama şimdi %100 özgunluk için testten gecireceğim ve sayıyı azaltacagım. Rica etsem 50 liradan 500 liraya kadar bu tarz bir paket içeriğini yazar mısınız. Gercekten benim için degerli bir yorum olur.

dostum illa yapacağım diyorsan,
    şahsen ben satın almam. neden diye soracak olursan, önemli olan makale yani içerik. üstelik unutmayın artık özgün olması yetmez yararlı ve belli bir kitleye hitap etmeli.
    Yani internette milyonlarca indexi olan bir konu için özgün makale yazmak mantıksız.. bu konular hem yararlı ve ilgi çekici hemde özgün olmalı.

bunun yanımda ben işe yarar konu satın alırım alsam, bu tür web site paketi almam çünkü bir paravan kurmak max 5dk alır (yeni mail ile birlikte) + bir kaç seo ayarı title vs... max 10dk alacaktır. e makaleler hazır ise girişi de en fazla 10 dk mı alsa bunu düz 30 dk yapalım. Bu süre hiç bir şey..

Ama özgün, yararlı, ilgi çekici içerik yazmak uzun zaman alır. Satmak istiyorsan öyle içerikler sat ben ancak onu alırım.

• Üyelik 02.06.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Konya
    • Ad Soyad B** Ö**
    • Mesajlar 1393
    • Beğeniler 257 / 275
    • Ticaret 25, (%100)
    Herkese çok teşekürler ediyorum değerli yorumlar için.

terzi312 terzi312 Wordpress PERFORMANS Kullanıcı
    • Üyelik 08.07.2014
    • Yaş/Cinsiyet 29 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad M** Ç**
    • Mesajlar 410
    • Beğeniler 7 / 212
    • Ticaret 2, (%100)
    Şu ref olurum diyenlere sormak istiyorum:

Bu başlığı açan arkadaş belli ki para kazanmak istiyor ve bunca makaleyi yazmak için kendini heba edecek.

Bilgisayar başında saatlerce uğraşacak ve tüm bunlar 1 ref için mi olmalı?

Ne kadar bencilsiniz anlamıyorum. Herkes birbirinin tepesine çıkarak yükselmeye çalışıyor.

PrestijSolution adlı üyeden alıntı

Bence kesinlikle tutulur. Hem bolca yazı hem paravan site. Böyle paran siteler her Seo uzmanının ihtiyacıdır. Ref için ilk kişi olabilirim istersen :)

ToR adlı üyeden alıntı

bende ref olabilirm

Bipixel adlı üyeden alıntı

Ref olabilirim bunun için :). Çok işime yarar böyle bir şey. Yalnız doğru yapılırsa tabii :).

uzayperformans.com

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
    • Üyelik 24.06.2011
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Front End Developer
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad F** Ş**
    • Mesajlar 2933
    • Beğeniler 745 / 744
    • Ticaret 60, (%100)

terzi312 adlı üyeden alıntı

Bu başlığı açan arkadaş belli ki para kazanmak istiyor ve bunca makaleyi yazmak için kendini heba edecek.

Ne kadar bencilsiniz anlamıyorum. Herkes birbirinin tepesine çıkarak yükselmeye çalışıyor.

Sen neden bahsediyorsun ?

fatihclkl fatihclkl WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 30.10.2013
    • Yaş/Cinsiyet 29 / E
    • Meslek Back-End Developer
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad F** Ç**
    • Mesajlar 469
    • Beğeniler 162 / 43
    • Ticaret 8, (%100)

terzi312 adlı üyeden alıntı

Iyimisin sen arkadasim?alan memnun satan memnun arkadas zaten belirtmis 3 kisi referans alabilirim diye

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al