sayın Seyhun Sarıoğlu konunuz neden silindi? çünkü burası hava atma mekanı değil. eğer hit çekecek hack olmayan doğal bi yöntem buldusanız paylaşırsınız herkes faydalanır. ama böyle işte ben bi yol buldum 2k hit aldım derseniz bu bencillik ve hava atma olur. paylaşmayacaksanızda konu açmayın lütfen. şu foruma bi yaş sınırlaması koysalar çok daha iyi olur.
Siz ne diyorsunuz hocam? Yine konu mu baltalamaya mı geldiniz siz? Eğer benim yaptığımı sen yapabileceksen buyur. Kusura bakmayın yanlış hareket de bulunuyorsam da; Size kalsa çoğu şey ayağınıza gelecek yani size biri kelimeleri,bilgileri herşeyi verecek siz oturduğunuz yerden para kazanıp,hitleri izleyeceksiniz.
Ben evet, buldum bu yöntem ile çok güzel hit sağlıyorum.8k değil 10k'da sağlarım hiç sorun değil konuyu zaten paylaştım yöntemi açıkladım bilgiyi alan arkadaşlarımız aldı sizin bu konuyu geç görmeniz beni ilgilendirmiyor açıkcası (: Hala hava atmakdan bahsediyorsunuz ben bu konuyu açarak hava mı atmış oldum? Ben evet,18 yaşında olabilirim sizin yaşınız ne bilmiyorum böyle birşeyi şahsen ben başarabildiysem bu siteyle evet hava atıyorum 15 k hiti de aldım sitem yükseldi,artık herşey benim elimde oh ne güzel (:
Bak görüyor musun düşüncelerim de ne kadar küçük? "15 k hiti de aldım sitem yükseldi,artık herşey benim elimde oh ne güzel " (: