elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
yav birader senin o tarihi geçmiş dediğin konular 10 yıl geçsene siteye hit getirir. YGS, anlık önemli olaylar vb. dediğin gibi günlük 1000 2000 10.000 bunu yapmakta fayda var evet ama bir site bu yöntem ile geçinemez!!!
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Desinatör
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu olayı bloğ açarak bende başardım. Hemde hala hit alan bir kelimem var. Örneğin bu tarz benim kekimesinde bloğum diğer büyük haber siteleriyle yarışıyor. Sırf bu kelime günlük 2k hit çekiyor desem yeridir. Gelelim seo ya. Yaptığın bir seo dur aslında.
En büyük seo güncel ve özgün makale dir. Bunları unutmayalım arkadaşlar. Senin yaptığın içerik pazarlama dir. Bunu en iyi haber siteleri editörler tarafından zaten yapılmaktadır. Birde backlink demissin kardeş bunun ne önemi var hemen size açıklık getireyim siteniz her an güncel bir site değilse anında index alamazsınız ve ne kadar da güncel konu paylassaniz da aslında yine aynı kalırsınız. Bundan yola çıkarak sizin siteniz guncellenen bir site diye düşünüyorum ve çıktığınız kelimeler ile hit sağlıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Desinatör
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sosyal mecra da paylasiyormusun peki?
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sayın Seyhun Sarıoğlu konunuz neden silindi? çünkü burası hava atma mekanı değil. eğer hit çekecek hack olmayan doğal bi yöntem bulduysanız paylaşırsınız herkes faydalanır. ama böyle işte ben bi yol buldum 2k hit aldım derseniz bu bencillik ve hava atma olur. paylaşmayacaksanızda konu açmayın lütfen. şu foruma bi yaş sınırlaması koysalar çok daha iyi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
içerik güzel fakat başlık tam olmamış gibi :) seo önemsiz de ne demek oluyor.gün geçtikçe internet kullanımı artacak.bu da demek oluyorki site sayıları vb. artacaktır.bu durumda seo yapılmış siteler üst sıralarda yerini alacaktır.forumda o kadar seo ile gece gündüz uğraşan bu sektörden ekmek parası kazanan arkadaşlarımız var.onların hakkını yememek lazım.birde başbakan olsam okullarda eğitim için seo dersi açtırırdım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?