lostyazilim
tr.link

Backlink'e gerek yok,Seo önemsiz :)

23 Mesajlar 3.901 Okunma
lstbozum
tr.link

SeyhunSarioglu SeyhunSarioglu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Elektrik/Elektronik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 23, (%100)

Turkgucu21 adlı üyeden alıntı

aynı konudan 10 tane olsun seonun backlinkin farkını görürsün ozaman

Google'da tıklama mantığını ele alırsak yani bu algoritma mantığıyla gidersek yani bu ne kadar doğrudur bilemem fakat en çok tıkı alan sıradan düşmüyor denilebilir. Deneyelim açsınlar tekrar milliyet,star veya diğerleri. Düşersin geri yükselirsin,1.sayfadan asla çıkmazsın. Ama bunu yapabilmen için de konuyu ilk senin paylaşman gerekiyor (:

Haberaktüel'in beni geçme sebebi yani avantajı ve yöntemi şöyle oldu; Haberaktüel 1 saat önce yazıyı paylaşdı baktı 1.sırayı yer alamadı tekrar konuyu güncelleyerek konu tarihini vesayre değiştirdi. Bu da yetmedi haberaktüel aynı konudan aynı bilgilerle fakat içerik değiştirerek 3 adet konu yayınladı. Benim site mi 4.sıraya soktu bi 10 dakika sonra benim sitem zaten 2.sıraya yerleşmiş oldu geri (:

Ha buna tek tık değil site de kalma süresi vesayre de dahil edilebilir yorumlar dahil edilebilir. Ki konu yorum da aldı,tık da aldı,paylaşım da aldı.Bu bilgi ne kadar doğrudur bilmiyorum geçenlerde bir site de görmüştüm web ile başlıyordu sanırım adı.,

Yazıyı yarım yamalak okuyup yorum yapmayın.

wmaraci
reklam

terzi312 terzi312 Wordpress PERFORMANS Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 7 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

MertBalci adlı üyeden alıntı

SEO önemsiz diyorsunuz. Ama yaptığınız işlemlerde SEO'nun bir parçası.
SEO demek sadece backlink demek değildir. Gündemi takip etmekte, Facebookta tanıtım yapmakta SEO'nun bir parçasıdır.

Konu yeni başlayan arkadaşların oldukça işine yarayacaktır. Bu arada Reklam yerleşiminiz iyi olsaymış güzel para kazana bilirdiniz Adsenseden.

Hayır SEO ile uzaktan yakından bağlantısı yok bunun. Arkadaşın yaptığı içerik pazarlamadır.(content marketing)
SeyhunSarioglu

kişi bu mesajı beğendi.

uzayperformans.com

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Bir başarı olmadığını söylemek ciddi bir haksızlıktır bence. Bunlar da seo'nun bir parçasıdır. @i1y4s hoca sitesinde seo teknikleri ve seo stratejileri diye seo uzmanlığını ayırıyor. Seo uzmanlığının bir çok dalı var. Bu yaptığın güzel bir seo stratejisi. Seo dan bağımsız bir olay değil. Bu arada bu şekilde sürekli haber çıkmaz haberin ola :)

http://ilyasalcok.com.tr/seo-uzmani/
SeyhunSarioglu

kişi bu mesajı beğendi.

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
yav birader senin o tarihi geçmiş dediğin konular 10 yıl geçsene siteye hit getirir. YGS, anlık önemli olaylar vb. dediğin gibi günlük 1000 2000 10.000 bunu yapmakta fayda var evet ama bir site bu yöntem ile geçinemez!!!
SeyhunSarioglu

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

hasaaab hasaaab WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Desinatör
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 40 / 73
  • Ticaret 12, (%100)
Bu olayı bloğ açarak bende başardım. Hemde hala hit alan bir kelimem var. Örneğin bu tarz benim kekimesinde bloğum diğer büyük haber siteleriyle yarışıyor. Sırf bu kelime günlük 2k hit çekiyor desem yeridir. Gelelim seo ya. Yaptığın bir seo dur aslında.
En büyük seo güncel ve özgün makale dir. Bunları unutmayalım arkadaşlar. Senin yaptığın içerik pazarlama dir. Bunu en iyi haber siteleri editörler tarafından zaten yapılmaktadır. Birde backlink demissin kardeş bunun ne önemi var hemen size açıklık getireyim siteniz her an güncel bir site değilse anında index alamazsınız ve ne kadar da güncel konu paylassaniz da aslında yine aynı kalırsınız. Bundan yola çıkarak sizin siteniz guncellenen bir site diye düşünüyorum ve çıktığınız kelimeler ile hit sağlıyorsunuz.

• Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 23, (%100)

hasaaab adlı üyeden alıntı

Bu olayı bloğ açarak bende başardım. Hemde hala hit alan bir kelimem var. Örneğin bu tarz benim kekimesinde bloğum diğer büyük haber siteleriyle yarışıyor. Sırf bu kelime günlük 2k hit çekiyor desem yeridir. Gelelim seo ya. Yaptığın bir seo dur aslında.
En büyük seo güncel ve özgün makale dir. Bunları unutmayalım arkadaşlar. Senin yaptığın içerik pazarlama dir. Bunu en iyi haber siteleri editörler tarafından zaten yapılmaktadır. Birde backlink demissin kardeş bunun ne önemi var hemen size açıklık getireyim siteniz her an güncel bir site değilse anında index alamazsınız ve ne kadar da güncel konu paylassaniz da aslında yine aynı kalırsınız. Bundan yola çıkarak sizin siteniz guncellenen bir site diye düşünüyorum ve çıktığınız kelimeler ile hit sağlıyorsunuz.

Backlink = referrer = referans. Referansın sağlam olmadıktan sonra işe yaramaz.Yan, bu forum da dediğim gibi sağlam referans satan belki de 2 3 kişi vardır.Geçen aynı şekilde başka bir arkadaş yine forumdan 5 aylık sitenin pr4 olduğunu gösterdi bu seo işlerini yapıyor. Bence buradan link satılması sağlıksız yani şahsım almam ben buradan link. Sanırsam bu tür sektörde büyük oynamak için edu.tr,gov.tr gibi sağlam sitelerden referans almak gerekiyor.

Olayın güncellikle alakası yok.Şuan sitem de 60 yazı var olay konuyu ilk önce senin eklemende ve kafayı çalıştırarak insanları bu konuya teşvik etmekte yer alıyor.Ve olay tek bir alanı değil tüm türkiye'yi ilgilendirmeli.Örneğin; wmaracı'nın yeni doodle'ı sadece bu siteyi etkiliyorsa Google'ın yeni doodle'u tüm dünyayı etkiliyor. Örneğin; RTE'nin yeni yasası tüm türkiyeyi etkileyebilecek türde yani bu tür konular işe yarayacaktır.
Sen gidip Rihanna'nın patlak pantalonunu paylaşırsan kimse gelmez. (: Gelir de konum için sağlam olman gerekiyor.

hasaaab hasaaab WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Desinatör
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 40 / 73
  • Ticaret 12, (%100)
Sosyal mecra da paylasiyormusun peki?

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
sayın Seyhun Sarıoğlu konunuz neden silindi? çünkü burası hava atma mekanı değil. eğer hit çekecek hack olmayan doğal bi yöntem bulduysanız paylaşırsınız herkes faydalanır. ama böyle işte ben bi yol buldum 2k hit aldım derseniz bu bencillik ve hava atma olur. paylaşmayacaksanızda konu açmayın lütfen. şu foruma bi yaş sınırlaması koysalar çok daha iyi olur.

• Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 72 / 36
  • Ticaret 23, (%100)

yakupqqq adlı üyeden alıntı

sayın Seyhun Sarıoğlu konunuz neden silindi? çünkü burası hava atma mekanı değil. eğer hit çekecek hack olmayan doğal bi yöntem buldusanız paylaşırsınız herkes faydalanır. ama böyle işte ben bi yol buldum 2k hit aldım derseniz bu bencillik ve hava atma olur. paylaşmayacaksanızda konu açmayın lütfen. şu foruma bi yaş sınırlaması koysalar çok daha iyi olur.

Siz ne diyorsunuz hocam? Yine konu mu baltalamaya mı geldiniz siz? Eğer benim yaptığımı sen yapabileceksen buyur. Kusura bakmayın yanlış hareket de bulunuyorsam da; Size kalsa çoğu şey ayağınıza gelecek yani size biri kelimeleri,bilgileri herşeyi verecek siz oturduğunuz yerden para kazanıp,hitleri izleyeceksiniz.

Ben evet, buldum bu yöntem ile çok güzel hit sağlıyorum.8k değil 10k'da sağlarım hiç sorun değil konuyu zaten paylaştım yöntemi açıkladım bilgiyi alan arkadaşlarımız aldı sizin bu konuyu geç görmeniz beni ilgilendirmiyor açıkcası (: Hala hava atmakdan bahsediyorsunuz ben bu konuyu açarak hava mı atmış oldum? Ben evet,18 yaşında olabilirim sizin yaşınız ne bilmiyorum böyle birşeyi şahsen ben başarabildiysem bu siteyle evet hava atıyorum 15 k hiti de aldım sitem yükseldi,artık herşey benim elimde oh ne güzel (:

Bak görüyor musun düşüncelerim de ne kadar küçük? "15 k hiti de aldım sitem yükseldi,artık herşey benim elimde oh ne güzel " (:

mustafa94 mustafa94 o_0 Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Emekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 283 / 283
  • Ticaret 240, (%100)
içerik güzel fakat başlık tam olmamış gibi :) seo önemsiz de ne demek oluyor.gün geçtikçe internet kullanımı artacak.bu da demek oluyorki site sayıları vb. artacaktır.bu durumda seo yapılmış siteler üst sıralarda yerini alacaktır.forumda o kadar seo ile gece gündüz uğraşan bu sektörden ekmek parası kazanan arkadaşlarımız var.onların hakkını yememek lazım.birde başbakan olsam okullarda eğitim için seo dersi açtırırdım :)
SeyhunSarioglu

kişi bu mesajı beğendi.

Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al