-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhabalar, 2 aylık bir film sitem var ve 2 kere host sorunu yüzünden 2-3 gün site kapalı kaldı. Son 1 haftadır stabil çalışıyor ve seo çalışması yaptırıyorum ancak hitim 400-500 arası gidip geliyor. Toplamda 600 film ekledim ve çok özendim, ancak tatmin olmadım. Yolun çok mu başındayım, ne yapayım? öneriniz var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO & Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Daha yolun başındasınız karamsarlığa kapılmadan devam edin derim. Bu durumda da gayet yeterli görünüyor bence.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ustam gercekten 600 tane filmi özenerek girdiysen sitenin kullanıcıyı doyuracağına eminsen öncelikle içerik işini azcık yavaşlatıp sosyal medya reklamlarına başla. Sürekli paylaş sürekli. Ziyaretci edinebilirsen işin hızlanır. Bu aşamdan sonra yaklaşık 2 haftanı alır tabi. Site içi optimizasyona iyice bak. En ince ayrıntısına kadar içeriklerini incele. Sitemde iç hata yok dediğinde tabi 2 haftalık sosyal medya çalışmanla hitlerin 2 katına yaklaştığında backlink paketi al yada kendi bloglarını aç.
Backlink almak için en doğru zaman sitenin tanıtıma uyugun ve hazır olduğu andır.
Bir de unutma ustam.
Seo senin umudunu kaybettiğin an etkisini gösterir. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo-Tanıtım Yazısı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
Hocam bana derseniz ben sitemin hitini nasıl 40-50k lara hatta daha fazlaya çıkarabilirim diye. Size söylim 2 ay sonra 40k ya çıkarsınız. Ama bunun için bir çok dikkat edilmesi gereken nokta var. Bunları düzenli uygularsanız bir de tanıtım yazıları almanız gerekecek. Tabi tanıtım yazıları ne için alınacak kelime bazlı mı yoksa film için mi vs bunu sitenin durumuna göre bakmak lazım. Bunun için de biraz masraf yapmanız lazım. Mesela ilk başta ortalama 400-500 harcamanız lazım. Sonra kazandıkça kazandığınızın 1/3 ini harcamanız lazım. Bu şekilde 40k hite çıkarsınız. Ama unutmayın hem yerinizi korumak hem de daha ileriye gitmek için harcama yapmanız lazım. Mesela ayda 5bin tl kazanıyosanız 1000 tl harcama yapın emin olun 2 ay sonra 40k hit de 2 katına çıkar. 8 bin kazanıyosanız 1.500 tl harcayın. Harcadığınız para çok gelebilir ama ayda 8-10 bin hatta daha fazla kazanınca bu harcanan parayı umursamıcaksınız bile. Backlink paketi ve seo vs almanızı tavsiye etmem. Sadece doğru yöntem ile bu seviyeye gelirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilk yapacagın iş kullanıcı gibi düşünmek çevrendekilere sor mesela bu sitede ne eksik diye
filmleri alternatif sitelere ekle tablarada vk izle türü ekleyebilirsin(bazı video yüklenen siteler problemli oluyor ararken bende kullanıyorum) bazı film yüklenen siteler adamı delirtiyor 10 sn ileri alayım diyorsun filmi tekrar yüklüyor.