-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bende console'de yapmıştım, soru soruyordu bende sorusuna göre cevap, yapay zeka basit bir şey değil :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İnsanlar bile zekalarını geliştirmeye konuşmayla başlamıyorlar. İlk önce kendi zihinsel yapıları gelişiyor, duyu organlarından gelen veriler işlenebilecek kapasiteye çıkıyor. Sonra çevre gözlemlenerek ve deneme yanılmalarla bağlantılar kuruluyor. Malesef sizin konuşma tarzında direkt olarak yapmaya çalışacağınız bir yazılımın yapay zekayla alakası olamaz en fazla kelimeleri eşleştirerek karşıya cevap veren bir script yapabilirsiniz ki bunun bile düzgün bir kaliteye çıkması için ciddi bir şekilde yazılımla doğru düzgün diyalog kuran birilerinin olması lazım.
H1N1i
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Yazılım & Seo
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2014 Yılın konusunu güncelliyorum kusura bakmayın ama yeni fark ettim. 1 yıla yakındır bende böyle bir sistem üzerinde düşünüp bir şeyler tasarladım. Değişik sistem kodları ile sanki bot insanmış gibi cevap veriyor.
1 yıldır uğraşıyorum ama bir kaç yıl daha üzerinde ciddi ciddi uğraşılması gerekir. Binlerce kod satırlar ile insan boğuşuyor aslında. İlk başlarda insana zevkli geliyordu ama sonralarda insan kafayı yeme noktasına gelmekte :) şahsen bir kaç aydır projeyi açıp bile bakmadım o derece :D
ama vazgeçmiş değilim sonuçta bir hayalin peşinden gidiyorum :)
Demek istediğim şu yapılamıyacak hiçbir şey yoktur. Bu sistemi yaparsın ama cok uzun zamanı alır ve epey bir titizlikle çalışma ister. He gerçekten yapay zeka olabilir mi orası tartışılır. Ama bana göre yapay zeka'dır. :):)