-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
yarin oburgun ban yemeyeceği ne belli arkadaşin biri döğrü söylemiş ev tapusylami diye edeceği en fazla 6bin tl
Aktuel20 . Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
eusanmaz adlı üyeden alıntı
onedio hemen hemen bütün hitini sosyal medyadan alıyor. 1m küsür sayfa beğenileri var. güzel para kazanıyorlar bence. 10.000 lira ile bu işi kotarabilirsen hiç durma bence
onedio sadece sosyal medyaya harcamıyor hocam. editörü var, yazılımcısı var, grafikeri var osu var busu var.
Facebook'a harcadıgı kadarını twitter'a da harcıyor. Siz 10 Bin harcadıgını düşünüyorsanız, çok ama çok yanlış düşünüyorsunuz.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
CrOSsFIRE adlı üyeden alıntı
Facebook uzerinden 10 bin butce ile alacağiniz organik sayı 150 bin kişi geçme hocam bu işler oyle oradan bakıldgı gibi değil :)
Sizin düşündüğünüz kadar Zor da değil hocam :) Bu işlerde önemli olan hangi strateji ile yola çıktıgınızdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
CrOSsFIRE adlı üyeden alıntı
Fb son 1 seneden beri guncelleme icersinde hocam eğer ki bu begeni olayını fb uzerinden yapacaksaniz sizin dediğiniz gibi bi durum yok. :) Bunda 2 sene once 10 binliraya gerçekten 3 milyon uye yapabilirdiniz ama bugunun sartlarinda zor.
Hocam, Güncellemelerden dolayı üye kayıpları olacaktır. Zaten bir çok kişinin facebook sayfalarını satmaya başlamasında ki asıl neden budur. Benim burada asıl değinmek istediğim, 500k'lık bir facebook sayfası için 10 Bin liranın çok yüksek bir rakam oldugudur.
Ben hiç bir zaman sosyal medya veya oraya buraya bel bağlamadım, bağlamam da. Yarın ne olacagı belli olmayan, Yönetimi başka kişilerin elinde olan sitelerin, bu gün getirisi varken yarın hiçbir getirisi olmaya bilir. Facebook sayfa güncellemesi yapıyor, Hotmail özel alan adına mail vermeyi kaaptıyor vs uzar liste.
Ciddi anlamda benim 10 Bin liram olsa, ben yatırımı kendi siteme yaparım. kararları benim elimde olur en azından. içerik satın alırım, seo ya yatırım yapar, çekilişler düzenler marka olmayı hedeflerim.