-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
benim sitemde de inanılmaz bir düşüş var. o kadar site film düşmemesine rağmen fragman yayınlayıp kullanıcı odaklı çalışmazken iyi sıralarda ben kaliteli içerik ekliyorum ama hiç oralı değil google. pehh.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
13 gün önce açtığım sitede şu anda 2 saat içerisinde index alıyorum ve çoğu eklediğim içerik tüm anahtar kelimelerde ilk 20 ve ilk 10 içerisine giriyor. Çok iddialı içeriklerde ise ilk 100 de oluyorum genellikle. Yazdığım hiçbir yazıya ping vs yapmıyorum sadece facebook sayfalarımda, twitter hesabımda ve google plus hesabımda paylaşıyorum. Umarım bu güncelleme ile kaliteli sitelerin değeri anlaşılır. Bazı yazılar için saatlerce uğraşıyorum, faydasını görürüz inşallah. Google'ın yeni sisteminden beklentilerim büyük bakalım Google amca gerçekten kaliteli içerikleri üst sıralarda tutacakmı, bir aya kadar bu sorunun cevabını net olarak alırız.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sıkışdırıldıgından karmaşıkda okadar farketmemesi lazım):
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuy hortlatıyorum ama google pis dalgaladı yeni temam ve seo opdimize etmemle birlıkde bugün bakdıgım ilk sayfa 2. sıraya fırlatmış beni dalgamı geçiyor (: kalıcı olmak için sürekli edit yapsakda faydası olucanı sannetmem yada yazı yazsakda ne yaza biliriz fikirlerinizi ihtiyacım var teşşekürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet dalga geciyor bnm google de arama yapdıgımda farklı konumda cıkyor başka bi ip de aratınca farklı ne google hesab acık ne bişey anlamadım (: