-
Üyelik
09.12.2013
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
programcı
-
Konum
Ankara
-
Ad Soyad
A** B**
-
Mesajlar
832
-
Beğeniler
65 / 138
-
Ticaret
1, (%100)
Sahibinden(wmaraci sahibi) cok siteye giriyorumdur :)
-
Üyelik
02.11.2014
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazar
-
Konum
İstanbul Avrupa
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
Mesajlar
558
-
Beğeniler
55 / 139
-
Ticaret
0, (%0)
*** 100 bin mi :) Hocam o adamlar 100 bin kazansa kepenk kapatıp giderler. Sittiri boktan dizimag günde 7 bin dolar kazanıyordu ayda 210 bin dolar yapar bu. Legal olmadığı içinde sadece illegal reklamlarda bu parayı kazanıyordu adamlar. *** gibi bir forum 100 bin tl ile database giderlerini bile karşılamaz :) O adamlar aylık hiç olmazsa 500 bin ciro yapıyorlar. Net kazanç demiyorum dikkat edin ciro.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
-
Üyelik
22.05.2012
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
İşçi
-
Konum
Rize
-
Ad Soyad
B** N**
-
Mesajlar
312
-
Beğeniler
7 / 27
-
Ticaret
4, (%100)
bence ayda 5 ile 7 tl arasi kazaniyordur herkes yüksekten tahmin etmiş
Aktuel20 . Com
-
Üyelik
02.11.2014
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazar
-
Konum
İstanbul Avrupa
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
Mesajlar
558
-
Beğeniler
55 / 139
-
Ticaret
0, (%0)
kramper adlı üyeden alıntı
Öncelikle düşüncenize saygı duyuyorum. Hepimiz tamamiyle tahminler üzerine fikirler üretiyoruz şu durumda.
Diğer forumun ücret talep etmesinin sebebi o fiyatı verecek adam **************lık yapmaz gibi bir düşünceyle oluşturulduğunun kanaatindeyim. Aynı şekilde wmaracı'da ref'li sisteme geçtiği takdirde aynı sistemin burda uygulanacağına eminim. En azından el altından satacaklardır. Çünkü mantık belli. *********mak ne ile yapılır? Para ile. Peki üye nasıl üye oluyor? Gene para ile. Peki bir ************** hesabından 500tl verip üye olupta 200tl **************lık yapması saçma olurdu. Daha yüksek rakamlarda **************lık yapabilir mi? Belkide evet ama artık herkes çok daha bilinçli ki kimse o fiyatları önce yollayıp sonra işi teslim almaz.
***'da ne **************lar gördüm ben hocam, bu ücretli üyelik işinin **************lıkla alakası yok. *** özellikle eski yönetimi çok para göz insanlardan oluşuyordu. Adamlar her şeyden para kazanmanın yolunu arıyordu. 6 7 yıldır ***'dayım ve çok miktarda dolandırılma vakasına şahit oldum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.