-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Selamlar, foruma kayıt olduğumdan beri o kadar gereksiz abuk subuk laf kalabalığı yapacak mesajlar okuyorum ki akla zarar şeyler var aralarında anlatamam.
En azından ticari konularda "mesajım bulunsun, hayırlı satışlar, yakında alacağım, alsammı almasammı karar veremedim" türü mesajlar yasaklansın. Post kasmaktan başka bir şey değil, yakışmıyor Wmaracı üyelerine. Yahu senin o konuda mesajın bulunsa ne olacak, bulunmasa ne olacak ?
Tamam tavsiyeler olsun, daha önce ticaret yapmış kişiler öneri de ve ya şikayette bulunsun ama laf kalabalığı yapmak için yazılan yazılar çok fazla, bence yasaklanması lazım. Hem konuyu kirletiyor hem veri tabanını şişiriyor boş yere.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO & Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Özellikle mesajım bulunsun cümlesinden ben de tiksiniyorum.
osman3322
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
O** N**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
@Berk KAVAK Çok Doğru yazmışsın ama işte bazen o konuyu kaybetmemek için mesaj bulundurmak zorunda kalıyorsun ama dediğin çok doğru mesajım bulunsun gibi kelimeler bencede hoş değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam şahsen *** da tema arayışlarında oldukça fazla kullandığım bir cümle "mesajım bulunsun" bunu yazdıktan sonra ayriyetten skype ekliyorum. Fakat konuların kaybolmaması için hızlı bir yöntem, post kasmak değil amacımız keşke yapmamız gerekmese ama işler zaman gerektiriyor. Bir dakika da önemli oluyor yeri geldiğinde.
JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olaylardan şikayet etmek yerine, çözüm odaklı düşünebilirsiniz. Ve hatta bu konu başlığını şikayet olarak değil, nasıl bu durumu halledebiliriz diye başlatabilirdiniz.
Benim çözüm önerim...
Beğen butonu gibi "mesajım bulunsun" butonu koyulmalı. Üye kontrol panelinde de, "mesajım bulunsun" menüsü olsun. O menü altında da o başlıklar sıralansın. Bunu gerçekleştirmek çok mu zor wmaracı için?
Beni kat. mod yapacaklar var ya, hey gidi. Neyse.
7 kişi bu mesajı beğendi.