cimsir adlı üyeden alıntı

Google internette yaptığınız hertürlü hareketi kaydedip saklıyor sizin kendiniz hakkında bilmediğiniz birçok şeyi google biliyor özellikle gmail kullanıcısı iseniz ve oturum açık bir şekilde geziniyorsanız o hesap adına verilerde depolanıyor bunu google kabulde ediyor bakarsanız açıklamalar hatta giriş yapıp kendinizin göreceği bir sistemde vardır , şunu desin webmasterlar bir yazı yazarken içerik için herhangi bir site dolaşmadan okuyarakta olsa bilgi almadan bir makale yazın birde farklı sitelerden bilgiler alarak değiştirerek makale yazıp yayınlayın 2 makale arasında ki sıralama başarı farkını görün , belki bir komple teorisi olabilir ama bende arkadaşla aynı düşüncedeyim

Mrtcn adlı üyeden alıntı

Tesadüf değil hocam Google Chrome kullanan tüm herkesi google baya bi izliyor.Bu mantık ile yola çıkarsak gayet doğal bunun yerine Vivaldi yada Firefox gibi tarayıcılar kullanıldığı zaman ise tam tersi Chrome zaten iyi bir tarayıcı değil Çoğu insan Hız için kendisini tehlikeye atıyor Gizliliklerini hiçe sayıyorlar google ile

Bu izlemeyi google alenen belirtiyor zaten, benim bahsettiğim şey webmaster olanlara yönelik farklı bir durum gibi. Sizin dediğiniz davranışlara yönelik reklam hizmetleri ve geliştirmelere yönelik feedback niteliği taşıyor. Ben ise izinsiz birşeyler yapıldığına dair bir izleme seziyorum.