lostyazilim

SEO Hakkındaki Sorunuzu Cevaplıyorum (Ücretsiz)

132 Mesajlar 16.365 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sealofnova sealofnova www.muhabbetkusu.biz Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 676
  • Beğeniler 8 / 56
  • Ticaret 23, (%100)

cybertek adlı üyeden alıntı

ben kımseyı savunmuyorum (: dikkatinici cekerim bnm yasım 31 sen gidip 17 yasındaki cocuga para kaptırırsan misal genelleme yapamassın rica ederim genelleme yapmayınız her neyse konu kirliligi olmasın teseküür edrim ...:cool:

Kardeşim ben çok güncendim insanlara hep zararlı ben oldum durumum ortada ne yapayım söylermisin. Kimle ticaret yapsam ilk para der sonra parayı alır kaçar.

Ek Olarak:

cybertek adlı üyeden alıntı

ben kımseyı savunmuyorum (: dikkatinici cekerim bnm yasım 31 sen gidip 17 yasındaki cocuga para kaptırırsan misal genelleme yapamassın rica ederim genelleme yapmayınız her neyse konu kirliligi olmasın teseküür edrim ...:cool:

Kardeşim ben çok güncendim insanlara hep zararlı ben oldum durumum ortada ne yapayım söylermisin. Kimle ticaret yapsam ilk para der sonra parayı alır kaçar.

wmaraci
reklam

cybertek cybertek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 111
  • Beğeniler 27 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
ticaretin ilk kuralı kimle el sıkışdını bileceksin hiç bişey yapamıyosanız alın facebook adresini ekleyın bakın ilk önce saten kendini belli eder(:

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

ismail03 adlı üyeden alıntı

Tebrik ederim ilk defa ücretsiz seo danışmanı bırakın işsiz kalsınlar :D

Aslında benim amacım kimsenin işini baltalamak değil.
Ama şu çok üzücü bir gerçek. Para bile verilmeyecek paketlere, 5-10 tl ye bile değmeyecek çalışmalara giden paraların olması.

Adam 5 er 10 ar sosyal medya tanıtımı yapıyor, birkaç link çöplüğü sitede tanıtım yazısı yayınlıyor, parasını alıp sömürüyor.

Ben sömürüye karşıyım. Bir kere para denilen dalga insan kaynakları açısından etik bir şey değil.

Sen işini iyi bir şekilde yaparsın, hakkın neyse, emeğinin karşılığı neyse ister alırsın.

Ama kalkıpta bu işten hiç anlamayan insanları sömürmek hem insanlık onuruna yakışmaz hemde akşama kadar sömürü düzeninde çalışıp eve gelip 3-5 kuruşta internetten kazanayım düşüncesindeki insanların verdiği mücadeleyi sömürmek yanlış olur.

Ne insanlar biliyorum ben, hayaller kurup sömürülüyorlar.
İşte bu yüzden soruları cevaplıyorum. Yoksa benim kimsenin ekmeğini baltalama, kesme gibi bir niyetim yok.

Herkes kazansın. İsterimki hepimiz çok kazanalım, sömürene karşı olalım ama her şey elde olmuyor ne yazıkki.

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Aslında benim amacım kimsenin işini baltalamak değil.
Ama şu çok üzücü bir gerçek. Para bile verilmeyecek paketlere, 5-10 tl ye bile değmeyecek çalışmalara giden paraların olması.

Adam 5 er 10 ar sosyal medya tanıtımı yapıyor, birkaç link çöplüğü sitede tanıtım yazısı yayınlıyor, parasını alıp sömürüyor.

Ben sömürüye karşıyım. Bir kere para denilen dalga insan kaynakları açısından etik bir şey değil.

Sen işini iyi bir şekilde yaparsın, hakkın neyse, emeğinin karşılığı neyse ister alırsın.

Ama kalkıpta bu işten hiç anlamayan insanları sömürmek hem insanlık onuruna yakışmaz hemde akşama kadar sömürü düzeninde çalışıp eve gelip 3-5 kuruşta internetten kazanayım düşüncesindeki insanların verdiği mücadeleyi sömürmek yanlış olur.

Ne insanlar biliyorum ben, hayaller kurup sömürülüyorlar.
İşte bu yüzden soruları cevaplıyorum. Yoksa benim kimsenin ekmeğini baltalama, kesme gibi bir niyetim yok.

Herkes kazansın. İsterimki hepimiz çok kazanalım, sömürene karşı olalım ama her şey elde olmuyor ne yazıkki.
Çok haklısınız 5 dakikada yapıan raporlanan çalışmalar ve özen gösterilmeyen çalışmalar yüzünden siteleri gidiyor.Uzman olan onun banını kaldırır :D bir 2 hatam oldu böyle neyse konuyu dağıtmayayım teşekkürler
KDOGAN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

ismail03 adlı üyeden alıntı

Çok haklısınız 5 dakikada yapıan raporlanan çalışmalar ve özen gösterilmeyen çalışmalar yüzünden siteleri gidiyor.Uzman olan onun banını kaldırır :D bir 2 hatam oldu böyle neyse konuyu dağıtmayayım teşekkürler

Asıl ben teşekkür ederim, iyi forumlar, iyi çalışmalar kardeşim :)

zamanteknoloji zamanteknoloji WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek diğer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 13 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
panda güncellemesi sonrası sitemi toparlayamadım yarı yarıya trafik kaybettim bende alternatif bir site açtım 5 aydır hizmet veriyor bu site fakat trafik 200'lerde geziyor diğer sitede başıma gelmesin diye backlink almıyorum bu yeni site için öneriniz varsa tabiki eski siteyi kurtaracak bir yöntem varmıdır :)

http://www.sorgulamasi.gen.tr

reiis reiis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek muassebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 39 / 28
  • Ticaret 11, (%100)
merhaba hocam seo puanı 72 lerde bunu nasıl yükseltebiliriz acaba zormudur şimdiden teşekkür ederim

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

zamanteknoloji adlı üyeden alıntı

panda güncellemesi sonrası sitemi toparlayamadım yarı yarıya trafik kaybettim bende alternatif bir site açtım 5 aydır hizmet veriyor bu site fakat trafik 200'lerde geziyor diğer sitede başıma gelmesin diye backlink almıyorum bu yeni site için öneriniz varsa tabiki eski siteyi kurtaracak bir yöntem varmıdır :)

Eski site için;

Sosyal medyayı kullanın ya da aktiflikte sınır tanımayın.
Sosyal medyada alt sayfalarınıza %25 gibi bir oranına bolca link alın.

İyi çalışmalar.

Ek Olarak:

reiis adlı üyeden alıntı

merhaba hocam seo puanı 72 lerde bunu nasıl yükseltebiliriz acaba zormudur şimdiden teşekkür ederim

Aslında büyük sitelerin, forumların vs. SEO puanları fazla yüksek değildir.
SEO puanını o kadarda önemli bir kriter olarak görmeyin.
Kriterlerdeki öncelik sıralarını belirleyip ona göre ilerlerseniz sizin için daha iyi olur.

İyi çalışmalar.

tersso tersso WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba hocam * ne önerirsiniz site için :)

• Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

tersso adlı üyeden alıntı

Merhaba hocam * ne önerirsiniz site için :)

Hocam bu tuhaf bir soru oldu, önerebileceğim birçok şey var fakat bunları burada yazmak çok zaman alacaktır :)

Daha özele inen ve net bir soru sorarsanız daha kolay yardımcı olabilirim :)
tersso

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 11 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 11 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al