-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar film sitesi için uygun fiyatlı ve telif hakkında problem çıkarmıcak bi host arıyorum yardımcı olurmusunuz.
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
isimtescil'i öneririm destekleri ve hizmetleri iyi. ama vps/vds bütçen varsa fiberserver var onları öneririm. üstelik ucuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
başlangıç aşaması olarak düşünüyorum ilk adımda sonra hit aldıkça yükselticem tabiki ama ilk adımda vds ağır gelir
Ek Olarak: isim tescil vds olarak
Hybrid Cloud
VDS-Eko
$ 7,12 / ay*
512 MB Ram
1 Coreİşlemci
10 GBDisk
100 GBTrafik
Ne düşünüyorsunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazilim
-
-
Ad Soyad
i** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vds aldıgınız zaman c panelde almanız gerekiyor
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Film siteleri için normal hosting önermem, eğer bütceni uydurabilirsen sunucu kirala, hem daha sonra site taşıma işleriyle başın ağrımasın. Ayrıcada filmleri nasıl download / upload etmeyi düşünüyorsun ? normal ev interneti ile çok yüksek hızlarda indirebilsen dahi yüksek hızlarda gönderim yapamıyorsun.
Şöyle düşün:
Günde 3 film ekleyeceksin ve bunları en az iki ayrı yere yükleyeceksin. Bir film ortalama 1.5 -2GB arası günde 3 film eder sana 4.5-6GB fiber internetin gönderim hızı 2-4Mbit/sn yani saniyede taş çatlasa 350-400KB veri gönderebileceksin buda kaba bir hesapla 1 filmi 1 video sitesine yüklemen 1 saatini alacak. Buna göre 15dk indirmek,15dk site ismi,altyazı gömmek,60dk video sitesine yüklemek ettimi sana 1.5 saat 3 filim 4.5 saat ve tekbir video sitesine yükleme süresi bu süre. Oysaki bir sunucu kiralarsan uzakmasaüstü bağlantısı ile dakikalar içerisinde indirip dakikalar içerisinde gönderim yaparsın ve bir kaç saatte işini halledersin. Aksi halde normal ev interneti ile bu iş seni bezdirir vede diğer sitelerle rekabet olanağın kalmaz. Adamlar altyazı çıktıktan bir saat sonra eklemeye başlıyor filmi siteye. Biraz uzun oldu fakat geniş boyutlu düşünmek lazım.
Ek olarak: İsimtescile ve türkticarete asla bulaşma, bu işlere ilk girdiğim zaman bulaştım alan lanet ettirdiler bana.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
P-A
-
-
Ad Soyad
i** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alastyr incelemeni tavsiye ederim.
Durumum olmadığı için site açamıyorum yardımcı olabilecek varsa lütfen ö.m
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yorumlarınız için çok teşekkür ederim Mert Kavak'ın dediği gibi ilk aşamada normal hosting almayı düşünüyorum cihan eken'in dediği gibi 3 film aşağı yukarı 4-5 saat sürücekse bile ilk aşamalarda önemli değil günde 3 adet film yüklerim reklamsız sitemle ilgi uyandırır hit artışı yaşadıktan sonra kabız edici reklamlar yerine banner alır sunucu alım işlemine ozaman geçerim şimdi ilk defa film sitesi kurucağım için trafik nasıl olucak ilgi görebilcekmi gibi bazı sorular olduğundan dolayı ilk aşamada fazla masraf yapmak istemiyorum eğer tutulursa tabikide sunucu almayı düşünürüm.
Tekrardan değerli yorumlarınız için teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Valla bende yeni film sitesi aldım taşıma işlemi olacak hatta şöyle sorayım hem film hemde dizi işi için nasıl bir yol izlenmeli sizce saygılar