lostyazilim
tr.link

Akkuyu Uranyum Santrali Hakkında Bilinmeyen 25 Gerçek

98 Mesajlar 16.392 Okunma
acebozum
tr.link

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 23.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Eğitmen
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad D** A**
    • Mesajlar 2077
    • Beğeniler 522 / 448
    • Ticaret 21, (%90)

isousluer adlı üyeden alıntı

Almanya ve İsviçre'yi zaten mesajda yazdım. Belçika ile ilgili kesin kaynak yok. Japonya'da santral kapalı dedin şimdi de açık diyorsun. İtalya, Danimarka ve Danimarka'ya faaliyet dışı yazdım zaten. Fransa'daki santrallerin kapatılacağına gerçekten inanıyorsan ne diyim ki daha. Söylediklerime bir cevap bulamayınca aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun. Yok sivil toplum kuruluşu yok şu yok bu. Ben sana kesin bilgileri sundum.

Japonyada 52 santralin 51 tanesi kapalı. Ben senden yeni açılacaklar ile ilgili kaynak bekliyorum aksi takdirde dediğiniz gibi kimse ciddiye almaz yazılanları.

googleasistan
    webimgo

BerkKAVAK BerkKAVAK Professional Seo Advisor Kullanıcı
    • Üyelik 07.11.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Web Programcılığı
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad B** K**
    • Mesajlar 446
    • Beğeniler 9 / 184
    • Ticaret 14, (%93)
    Millet sizin beyninizi yıkamış beyninizi. Her söylenene inanmayın, sizin söylediğiniz şey şuna benziyor ;

Turkcell geliyor baz istasyonu kurmak istiyor çatıya 10 kişilik apartmandan 4 kişi diyor ki ;
    "Ben kendi çatıma baz istasyonu taktırmam! "
    Neden ? diyorsun
    "Radyasyon saçıyor" diyor.
    Şimdi rahat mısın peki rahatsız olmuyor musun ? diye soruyosun
    "Evet" diyor.

Yahu komşu apartmanda avea nınki var. O neden o 4 kişiyi rahatsız etmiyor, varlığından haberi yok çünkü.
    Bizimkide aynı o mevzu, sağımızda solumuzda her yerimizde var kalkıp yeni yapılana laf ediyoruz.
    Akp değil de başka bir parti yapsaydı susar alkışlardınız.
    isousluer WampiR TetraYazilim

kişi bu mesajı beğendi.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
    • Üyelik 05.04.2011
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Yazılım Geliştirici
    • Konum Konya
    • Ad Soyad İ** U**
    • Mesajlar 4900
    • Beğeniler 1419 / 2962
    • Ticaret 45, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Japonyada 52 santralin 51 tanesi kapalı. Ben senden yeni açılacaklar ile ilgili kaynak bekliyorum aksi takdirde dediğiniz gibi kimse ciddiye almaz yazılanları.

Yeni açılacaklarda var bak mesajda. :) İyi oku. Ayrıca hala soruma cevap vermedin. Tüm Avrupa nükleer santralden vazgeçiyor dedin sadece Almanya ve İsviçre mi? :) Yahu ne adamlarsınız ya.

• Üyelik 23.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Eğitmen
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad D** A**
    • Mesajlar 2077
    • Beğeniler 522 / 448
    • Ticaret 21, (%90)

Yeni açılacaklarda var bak mesajda. :) İyi oku. Ayrıca hala soruma cevap vermedin. Tüm Avrupa nükleer santralden vazgeçiyor dedin sadece Almanya ve İsviçre mi? :) Yahu ne adamlarsınız ya.

Tüm Avrupa mı dedim? Avrupa'da bu konuda faaliyetler olduğu kesin, her ülkede istisnasız halk ve muhalefet nükleerden rahatsız ki normali de bu. Yeni açılacakların kaynak linkini bekliyorum.

wmaraci
    wmaraci

• Üyelik 07.11.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad B** K**
    • Mesajlar 446
    • Beğeniler 9 / 184
    • Ticaret 14, (%93)

Tüm Avrupa mı dedim? Avrupa'da bu konuda faaliyetler olduğu kesin, her ülkede istisnasız halk ve muhalefet nükleerden rahatsız ki normali de bu. Yeni açılacakların kaynak linkini bekliyorum.

Sen bana nükleer santrali kendi ağzından özgün olarak açıklasana bir hakkında neler biliyorsun ?
    Belki tek bildiğin radyasyondur

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
    • Üyelik 05.04.2011
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Yazılım Geliştirici
    • Konum Konya
    • Ad Soyad İ** U**
    • Mesajlar 4900
    • Beğeniler 1419 / 2962
    • Ticaret 45, (%100)

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCkleer_enerji_santrali

Tek tek hepsine bak. Sadece Avrupa'ya değil diğerlerine de bak. Yalnız Avrupa nükleer enerjiden vazgeçiyor yalanını bırak artık. Başka şeylerle gel yine tartışalım. Bak bu çürüdü.

• Üyelik 23.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Eğitmen
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad D** A**
    • Mesajlar 2077
    • Beğeniler 522 / 448
    • Ticaret 21, (%90)

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Sen bana nükleer santrali kendi ağzından özgün olarak açıklasana bir hakkında neler biliyorsun ?
    Belki tek bildiğin radyasyondur

Atıklarının yok edilmesinin günümüzde mümkün olmadığını biliyorum, santralin bulunduğu bölgede tarım ihracatının duracağını biliyorum olası bir felakette senelerce topraklarda tek bir organik madde yetişmeyeceğini biliyorum, kanserin grip kadar yaygınlaşabileceğini biliyorum. İşin teknik kısmını bilmem atom mühendisi değilim. Ancak bu ülke Çernobil gibi bir felaketi gördü. Nasıl bu kadar rahatsınız arkadaşlar? Kazım Koyuncuyu ne çabuk unuttunuz?

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCkleer_enerji_santrali

Tek tek hepsine bak. Sadece Avrupa'ya değil diğerlerine de bak. Yalnız Avrupa nükleer enerjiden vazgeçiyor yalanını bırak artık. Başka şeylerle gel yine tartışalım. Bak bu çürüdü.

Vikipedide yeni açılacaklar ile ilgili bir kaynak bulunmuyor.

• Üyelik 07.11.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad B** K**
    • Mesajlar 446
    • Beğeniler 9 / 184
    • Ticaret 14, (%93)

Atıklarının yok edilmesinin günümüzde mümkün olmadığını biliyorum, santralin bulunduğu bölgede tarım ihracatının duracağını biliyorum olası bir felakette senelerce topraklarda tek bir organik madde yetişmeyeceğini biliyorum, kanserin grip kadar yaygınlaşabileceğini biliyorum. İşin teknik kısmını bilmem atom mühendisi değilim. Ancak bu ülke Çernobil gibi bir felaketi gördü. Nasıl bu kadar rahatsınız arkadaşlar? Kazım Koyuncuyu ne çabuk unuttunuz?

Bir şey soracağım, ne mezunusun ? Kitap okuyor musun ? Sosyal aktivitelerin var mı ?
    kral55

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 33 / E
    • Meslek Eğitmen
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad D** A**
    • Mesajlar 2077
    • Beğeniler 522 / 448
    • Ticaret 21, (%90)

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Bir şey soracağım, ne mezunusun ? Kitap okuyor musun ? Sosyal aktivitelerin var mı ?

Dediklerime karşı çıktığın bir nokta var mı?. Çok merak ediyorsan özelden konuşabiliriz nerelerden mezun olup neler yaptığımı.

• Üyelik 07.11.2014
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad B** K**
    • Mesajlar 446
    • Beğeniler 9 / 184
    • Ticaret 14, (%93)

Dediklerime karşı çıktığın bir nokta var mı?. Çok merak ediyorsan özelden konuşabiliriz nerelerden mezun olup neler yaptığımı.

Yok buradan yazmanı istiyorum.

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al