-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet arkadaşlar bu konuyu açmak istedim. Özellikle yabancı sitelere sahip arkadaşlar varsa aramızda Pinterest'i kullanmalarını, ağırlıklık vermelerini tavsiye ediyorum. İnanılmaz bir kitle var. Hemde her sektörde. 1-2 gün gibi bir sürede 100-200 takipçinizin olmasının yanında sitenize de giren çıkan artıyor. Sitenizde yapacağınız ayarlar ile otomatik konu paylaşma yapabilir bu sayede resimi pinlediğiniz anda etiketlerle (#teknoloji #bilgisayar) vs. gibi büyük ziyaretçileri sitenize çekebilir hitinizi hilesiz hurdasız arttırabilirsiniz..
Not: Bu yöntem ile ingilizce ağırlıklı sitelerinize bu sayede 4 - 5 katı fazla hit sağlayabilirsiniz.
Peki neden Pinterest? Nedeni oldukça basit diğer sosyal ağlara göre daha rahat ziyaretçi kasmanıza yardımcı olur.
Yardım isteyen olursa her türlü yardım etmeye çalışırım. Örnek vermek gerekirse daha 1 haftalık olan Pinterest hesabının karşılıklı etkileşiminin örneği.. Bunlar ayrıca sitelerinizi de düzenli olarak ziyaret etmekte..
Bilgisayarınıza PİN eklentisini yüklerseniz, resimlerin açık olduğu sayfada bu butona basıp istediğiniz resmi seçmeniz yeterlidir.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Konuya biraz görsellik eklersen ilgi çekersin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
AdSense
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
58, (%100)
Tam olarak napmamız gerekiyor anlamadım? orda sayfa mı açıyoruz yoksa sitemize pinterest'in paylaş butonunu eklememiz yeterli mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam yapıcağınız şey yabancı sitenizin adına Pinterest hesabı açarak sitenizdeki resimleri pinleyebilirsiniz. Pinleme esnasında sizden resme yazı yazın güzenleyin gibi bir işaret geliyor orda etkiket yazabilirsiniz. Ayrıca Pin eklentisini indirmenizi tavsiye ederim.
Ek Olarak:
İslam Aydın adlı üyeden alıntı
Tam olarak napmamız gerekiyor anlamadım? orda sayfa mı açıyoruz yoksa sitemize pinterest'in paylaş butonunu eklememiz yeterli mi?
Hocam Pinterest hesabı açın sitenizdeki resimleri orada pinleyin. Pin eklentisini tarayıcınıza yüklediğinizde üzerine geldiğinizde PİN yazar tıklayın düzenleyip hesabınızda paylaşın. Etiket kullanmanız sizin yararınıza olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam kendi kendine baglanmıyormu acaba ben aslında onu sormustum yani siteye paylasım oldugunda diren kendi pinlense muhtesem olur misal tiwite öyle kendi gidiyor faceye öyle kendi gidiyor butür birseyler varmı diye sormustum asıl hocam saygılarımla
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bugentr adlı üyeden alıntı
hocam kendi kendine baglanmıyormu acaba ben aslında onu sormustum yani siteye paylasım oldugunda diren kendi pinlense muhtesem olur misal tiwite öyle kendi gidiyor faceye öyle kendi gidiyor butür birseyler varmı diye sormustum asıl hocam saygılarımla
Dostum o konuda Wordpress kullanıyorsan bir eklenti vardı. Social Network Auto Poster isimli. Ordan ayarlamaları yapabilir otomatik paylaşmasını sağlayabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Moda, tasarım, saç ve güzellik gibi konuların popülerliği daha fazla. Eğer sitenizde bu tür içerikler varsa tavsiye ederim pinteresti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tabii doğru fakat diğer konularda es geçilemeyecek kadar çok önemli olan paylaşımlarda doğru etiketleri kullanıp o kategorilerde beğeniler yapmak.