-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Torrent'in ve kazanılacak paranın haram olduğunu anlamak zor değil. Eğer full program paylaşımı yapacaksanız bu haramdır. Ücretsiz veya sınırlı programları paylaşacaksanız (tamindir gibi) bunda bir sıkıntı yoktur.
Sana tavsiyem; bol bol kitap oku, Türkçe'ni düzelt, her işten biraz anlamak yerine bir işten çok iyi anla.
Kolay gelsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Hocam ilk olarak şunu söylemem gerekir hemen para kazanmak zor yani işe başladığın an paranı düşünmeyeceksin.
Sana tek tercihim yabancı dilin kuvvetli ise hiç düşünme yabancı bir blog oluştur. Rahat 3-4 ay sonra para kazanmaya başlarsın sitene aynı bir yakının gibi düşün bütün ihtiyaçlarını karşıla 1-2 seneye günde bile 100-200 kazanırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Profesyonel SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Değerli kardeş;
1 - "Zaman bol iş yok düşüncesi" sadece biz insanların kendi kendilerine üretmiş oldukları bir bahanedir.
2 - Zaman çok değerli bir nimet, çok değerli bir sermayedir. Değerini bilmek gerekir.
3 - Zamanı doğru kullanmak ve disiplinize etmek gerekir.
Zamanı doğru kullanmış olmak için forumda daha önce açılmış "sana hitap eden" konuları okuman senin açından çok faydalı olacaktır. Zira forumda kaliteli paylaşımlar yapıldı. Okursan faydalanır, güzel fikirler elde edersin inşaAllah.
Profesyonel SEO Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
pc nizdeki windows a kadar bütün programlar lisanslı programlar mı da bu kadar helal haramına düşmüşsünüz işin.oyun çektim youtube a koydum diyor arkadaş.oyunu kaydettiğin programlisanslı mı,oyun parasıyla mı alınmış?kaçınızın işletim sistemi orjinal lisanslı?