-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben saatine $10 dolarla gunde 7 saat calisiyorum ayda $2100. Ayrica site isleri ek derken $3500 gibi bir para oluyor elimde ki kaldigim sehit ucuz fazla giderimde yok. Turkiye`de ki kuzenim 12 saat calisip 1.200 lira aliyor alin size ulkemizin aci noktasi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben 19 yaşındayım. İyi kötü bir üniversiteye gidebilecek puanı aldım ama her an düşünüyorum. Mesela üniversiteyi bitirdim, askere çağırdılar. Askerliği bitirdim geldim ve işsizim, ne yapacağım? Bu yaştan sonra babamdan para isteyemem, devlete atanamamışım, girip çalışabileceğim anladığım bir iş de yok ustalık gibi. Benim için çok kötü olurdu her şey. O yüzden şimdiden para biriktiriyorum hani en azından bir süre beni idare edecek ya da tam işsiz kalırsam ufak da olsa bir yer açar işletirim gibi bir düşüncem var. Elbette ilk hedefim güzel bir meslek ama olmazsa yapacak bir şey yok, kendi işini kurmak da iyidir. Aynı zamanda site işlerine de bakıyorum ki askere gidene kadar para kazanabileceğim adam akıllı tek yer gibi görünüyor. Çünkü ilgi alanımda olan tek iş.
Diğer konuya kendi açımdan bakayım. Bizim burası küçük bir kasaba. Kendi evimiz var babam sağ olsun. Birkaç küçük arazimiz de var. Ben burada bir yer açıp işletsem aylık 1000 lira gibi bir kazancım olsa da iyi kötü geçinebilirim. Akdenizdeyiz biz, zeytinyağımı kendim üretirim, yaz kış meyvemi ağacımdan toplarım. Evim de kendimizin. Çok rahat bir yaşam demiyorum ama en azından yaşayabilirim yani o parayla da. Ama büyük bir şehirde gerçekten o parayla bir ev geçindirmek zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Amerika`da sokaklari supuren gorevliler dahil $2000 yakin aliyorlar. Benim isim bilgisayar uzerine ama suanda bir italian pizza sirketinin restorant sorumlusuyum siparis kontrol musteri memnuniyeti gibi
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Hocam bu akşam CNN'de bi adamı izledim bayıldım yahu :) Herkese 5.000 lira asgari ücret vericem diyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.