lostyazilim
tr.link

Asrın Beyin Fırtınasına Hazır Olun

8 Mesajlar 1.039 Okunma
acebozum
tr.link

th3laststand th3laststand WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
İlk olarak fikirlerime yoldaşlık etmek isteyen bu konuda fikirlerini sunmak isteyen arkadaşları dinlemek isterim yorumlarınızda rahatca fikrinizi sunmanızı istiyorum

FİKİR AÇIKLAMA

Yemek tarif sitesi , tatlı tarifleri , dünya mutfağı sayfaları olduğunu biliyoruz türkiyenin en büyük tarif portalınıda saten biliyoruz. İsim verip reklamını yapmayalım şimdi :) herneyse kendim aşçıyım ve bir tarif sayfam var VE BU SAYFANIN tariflerini TL çevirmek istiyorum Sipariş alarak TAbiki bu kolay değil

FİKİR İNCE DETAY ANLATMA

Xxxx Sayfasında 50 bin küsür tarif var ve bu tarifin yazarları ev hanımları blog sahipleri ve bir çok ev hanımı herhangi bir gelir elde etmeksizin yazmakta bu tabiki bi kısmının kendi işine yarasada en büyük iş xxx sayfanın gelirini arttırmak olduğunu hepimiz biliyoruz.

Fikrim e-ticaret sayfası açarak xxxx sayfalarla ve yazarlarıyla anlaşarak tariflerinin altına bu e-ticaret linkini vererek ilanını fotoğrafını tarifi olmaksızın paylaşmak ve bu tarifi yapan kişinin Bilgileri İstenirse uğraşmadan bu tarifi yaptırmak ve teslim almak bu o ildeki temsilci ve o tarifi yapan kişi ile arasında olacak olan bir ilişki insanlarımız artık instagram vb. gibi sayfalardan Para kazanmaya tatlı pasta yapıp satmaya çalşıyor. Bu hem xxx tarif sitelerinde belirli % de de kazanc hem e-ticaret için bir kazanc hemde tarifi yapan kişi için bir kazanç olarak sunuluyor.
TAbiki sadece tatlılar yemekler pastalar degil Büyük ziyafetler için organizasyonlar büyük yemek organizasyonları için ekipi ayarlama menu hazırlama vb. vb. bu işi profesynl olarak olması düşüncesindeyim fikirlerinizi ve + olması gereken bir yol haritası şeklinde aramızda beyin fırtınası yapabilriz. Teşekkürler.

googleasistan
webimgo

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Işin içine organizasyon girerse daha ii olur
Ama tarifi almak için kimse uğraşmaz ekstradan videolu anlatımda olmalı
Ekler kek tart milföy makaron bunlar satılabilir ama
Iyi bir milföy için iyi malzeme gerekir yada atıyorum fıstıklı makaron için özel fındık iyi krema gerekir reçeteleri kullanıcının kendisinin bulması çok zor aşçı olduğun için biraz açık bahsettim anlamışsındır.

Ben destek verebilirim danışabilirsin ileride hayata geçirince

mhalat mhalat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)
Eğer doğru anladıysam; tarif vermek yerine siz yapıp/yaptırıp yemeği,pastayı satacaksınız.
Evde yapmak istemeyen zaten dışardan yiyor. Catering firmaları da organizasyonlar için büyük ölçekli yemek servisi veriyorlar. Siz kime hitap edeceksiniz?

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Işin içine organizasyon girerse daha ii olur
Ama tarifi almak için kimse uğraşmaz ekstradan videolu anlatımda olmalı
Ekler kek tart milföy makaron bunlar satılabilir ama
Iyi bir milföy için iyi malzeme gerekir yada atıyorum fıstıklı makaron için özel fındık iyi krema gerekir reçeteleri kullanıcının kendisinin bulması çok zor aşçı olduğun için biraz açık bahsettim anlamışsındır.

Ben destek verebilirim danışabilirsin ileride hayata geçirince

Tarif Satışı Olmayacak Videolu Anlatıma Gerek yok. Çünkü Bi sayfam var örnegin www.xxxx.com bu sitede ben tarif şeklinde paylaşıyorum isteyen bu tarifi kendisi alır yapar sitede açıklama resim mevcut. ben x süt marka kullanırım o başka bi marka o onun bileceği iş. tamamiyle yanlş anlamışsnz yada ben yanlş anlattım :) ((((( SAYFADA 100 LERCE BELKİ BAYAN YAZAR )))) olacak örnegin dedigniz gibi ekler yapılmış bi çalışan bayan var sonucta evde yapamıyor dışardanda almak istemiyor hazır vb. vb. olanlarda çok pahalı il deki bunu buluyor ev yapımı hanımlardan örnegin istanbulu seçiyor istanbuldaki yazarlar ahmet mehmet ayşe fatma ( fatma ekler yapıyor 10 tane satmış yorumlar iyi hanımefendi irtibata geçiyor siparişini veriyor sipariş hazırlanıp gönderiliyor bir nevi yemeksepetim tarzı yanlız biraz daha detaylı

Ek Olarak:

mhalat adlı üyeden alıntı

Eğer doğru anladıysam; tarif vermek yerine siz yapıp/yaptırıp yemeği,pastayı satacaksınız.
Evde yapmak istemeyen zaten dışardan yiyor. Catering firmaları da organizasyonlar için büyük ölçekli yemek servisi veriyorlar. Siz kime hitap edeceksiniz?

ben satmıcam ben aracı olucam sayfamdan girip üstteki yorumu okursanız tam anlarsınz. Hitabim çalışan ev kadınları marifetsiz ev hanımları titiz hanımlar ben aşçılıgı en iyi yerdede en kötü yerde de yaptım en iyi yapılan yerde bile çalışma şekline tanık oldum :) bundan dolayı ev hanımları sonucta videolar eşliginde titiz bir şekilde yapıyorlar annelerimiz bir tatlı yaparken pratik hızlı yapıyor ben aşçyım arkamda 2 tane çıkar arkamı topluyor :)

wmaraci
wmaraci

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
ben proje danışmanlık yapıyorum
restaurant ta dahil neyse hayırlı işler size :-)

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
internet aleminde ki Yemek tarifleri sitesinin %95'i sizin benim gibi insanlar. Her akşam makarna yiyip, Siteye Kaburga Dolma tarifi yazan kişiler. Bu yüzden işiniz çok zor.
işin ticaret boyutu çok farklı. Yasal işlemler( hele ki gıda sektöründe) başınızı ağrıtır. Bu dediğinizi site bazında değil, üye iş yerleri bazında yapabilirsiniz. yemeksepeti gibi ama, ev yemekleri yada tatlı vs gibi..

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek aşçı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 34 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

internet aleminde ki Yemek tarifleri sitesinin %95'i sizin benim gibi insanlar. Her akşam makarna yiyip, Siteye Kaburga Dolma tarifi yazan kişiler. Bu yüzden işiniz çok zor.
işin ticaret boyutu çok farklı. Yasal işlemler( hele ki gıda sektöründe) başınızı ağrıtır. Bu dediğinizi site bazında değil, üye iş yerleri bazında yapabilirsiniz. yemeksepeti gibi ama, ev yemekleri yada tatlı vs gibi..

peki yemeksepeti tarzı ama sadece ben pastaneciyim tatlıcıyım tatlı sepeti tarzı birşey yapıp bulundugm ildeki tatlıcıların noları fln olan bişi yapılabilr mi a dan zeye kadar ? yemeksepetimde hepsi var demeyin hepsi yok büyük şirketler reklam vermiş ama tatlıcı olarak ilk olarak kendi il den yapmaya çalışmak zor mu acaba ?

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

th3laststand adlı üyeden alıntı

peki yemeksepeti tarzı ama sadece ben pastaneciyim tatlıcıyım tatlı sepeti tarzı birşey yapıp bulundugm ildeki tatlıcıların noları fln olan bişi yapılabilr mi a dan zeye kadar ? yemeksepetimde hepsi var demeyin hepsi yok büyük şirketler reklam vermiş ama tatlıcı olarak ilk olarak kendi il den yapmaya çalışmak zor mu acaba ?

Kolay oldugu için bunu yapın dedim zaten hocam :)
Siz aracı olacaksınız sadece. Önümüz yaz . dondurma isteyen çok olur :P

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al