-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aşçı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk olarak fikirlerime yoldaşlık etmek isteyen bu konuda fikirlerini sunmak isteyen arkadaşları dinlemek isterim yorumlarınızda rahatca fikrinizi sunmanızı istiyorum
FİKİR AÇIKLAMA
Yemek tarif sitesi , tatlı tarifleri , dünya mutfağı sayfaları olduğunu biliyoruz türkiyenin en büyük tarif portalınıda saten biliyoruz. İsim verip reklamını yapmayalım şimdi :) herneyse kendim aşçıyım ve bir tarif sayfam var VE BU SAYFANIN tariflerini TL çevirmek istiyorum Sipariş alarak TAbiki bu kolay değil
FİKİR İNCE DETAY ANLATMA
Xxxx Sayfasında 50 bin küsür tarif var ve bu tarifin yazarları ev hanımları blog sahipleri ve bir çok ev hanımı herhangi bir gelir elde etmeksizin yazmakta bu tabiki bi kısmının kendi işine yarasada en büyük iş xxx sayfanın gelirini arttırmak olduğunu hepimiz biliyoruz.
Fikrim e-ticaret sayfası açarak xxxx sayfalarla ve yazarlarıyla anlaşarak tariflerinin altına bu e-ticaret linkini vererek ilanını fotoğrafını tarifi olmaksızın paylaşmak ve bu tarifi yapan kişinin Bilgileri İstenirse uğraşmadan bu tarifi yaptırmak ve teslim almak bu o ildeki temsilci ve o tarifi yapan kişi ile arasında olacak olan bir ilişki insanlarımız artık instagram vb. gibi sayfalardan Para kazanmaya tatlı pasta yapıp satmaya çalşıyor. Bu hem xxx tarif sitelerinde belirli % de de kazanc hem e-ticaret için bir kazanc hemde tarifi yapan kişi için bir kazanç olarak sunuluyor.
TAbiki sadece tatlılar yemekler pastalar degil Büyük ziyafetler için organizasyonlar büyük yemek organizasyonları için ekipi ayarlama menu hazırlama vb. vb. bu işi profesynl olarak olması düşüncesindeyim fikirlerinizi ve + olması gereken bir yol haritası şeklinde aramızda beyin fırtınası yapabilriz. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Işin içine organizasyon girerse daha ii olur
Ama tarifi almak için kimse uğraşmaz ekstradan videolu anlatımda olmalı
Ekler kek tart milföy makaron bunlar satılabilir ama
Iyi bir milföy için iyi malzeme gerekir yada atıyorum fıstıklı makaron için özel fındık iyi krema gerekir reçeteleri kullanıcının kendisinin bulması çok zor aşçı olduğun için biraz açık bahsettim anlamışsındır.
Ben destek verebilirim danışabilirsin ileride hayata geçirince
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer doğru anladıysam; tarif vermek yerine siz yapıp/yaptırıp yemeği,pastayı satacaksınız.
Evde yapmak istemeyen zaten dışardan yiyor. Catering firmaları da organizasyonlar için büyük ölçekli yemek servisi veriyorlar. Siz kime hitap edeceksiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ben proje danışmanlık yapıyorum
restaurant ta dahil neyse hayırlı işler size :-)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
internet aleminde ki Yemek tarifleri sitesinin %95'i sizin benim gibi insanlar. Her akşam makarna yiyip, Siteye Kaburga Dolma tarifi yazan kişiler. Bu yüzden işiniz çok zor.
işin ticaret boyutu çok farklı. Yasal işlemler( hele ki gıda sektöründe) başınızı ağrıtır. Bu dediğinizi site bazında değil, üye iş yerleri bazında yapabilirsiniz. yemeksepeti gibi ama, ev yemekleri yada tatlı vs gibi..
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
th3laststand adlı üyeden alıntı
peki yemeksepeti tarzı ama sadece ben pastaneciyim tatlıcıyım tatlı sepeti tarzı birşey yapıp bulundugm ildeki tatlıcıların noları fln olan bişi yapılabilr mi a dan zeye kadar ? yemeksepetimde hepsi var demeyin hepsi yok büyük şirketler reklam vermiş ama tatlıcı olarak ilk olarak kendi il den yapmaya çalışmak zor mu acaba ?
Kolay oldugu için bunu yapın dedim zaten hocam :)
Siz aracı olacaksınız sadece. Önümüz yaz . dondurma isteyen çok olur :P
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...