Mehmet GÜMÜŞ adlı üyeden alıntı
Öncelikle işinize saygı duyuyorum. Bakıyorum ki pek celallenmişsiniz. Yaptığım yorumda büyük düşünemiyor derken farklı sektörlere yönelim değil de hangi site hit çekecekse ona yönelimden bahsediyorum. Peki siz gibi aşçı olup da kaç kişi yemek tarifi sitesi üzerinde çalışıyor ? Bu yorumumu üzerine alınacak onlarca insan varken sizin alınmanız şaşırtıcı doğrusu. Konuyu başlatan kişi yemek tarifleri sitesinin fazlalığından yakınmış ki farklı farklı webmaster forumlarında ne sitesi açmalıyım konularının altına genel olarak yemek sitesi aç kanka tarzında bir çok yorum görebilirsiniz. Yani bu işi yapanların yarısından fazlası bu işi kendi bile yapmıyor. Makale satışı konularına girerseniz eğer yemek tarifi makalelerinin de ne kadar rağbet gördüğünü siz de görürsünüz. Siz dahil olmayabilirsiniz veya tarifleri bilen kişiler dahil olmayabilir fakat bu alanda azıcık birşey bilmeyip de hit uğruna bu yola yönelen onlarca kişi sayabiliriz. Elbet ki sitesi üzerinde çalışan tariflerini özgün giren kişiler hak ettiği yere zaten geliyor. Ayrıca ev hanımları eşlerine destek olma peşinde demişsiniz fakat şu zamanlarda malesef ki ben ev hanımlarından çok webmaster kimliği altında bu alana girmiş daha fazla kişi var. Son olarak illegal işlere yönelsinler gibi bir ibare de ben bulunmadım ve buna yönelsinler de demiyorum. Sadece bu işin makale satın alıp öylesine bir tasarımla ve bilgisiz bir şekilde sadece hit kazanmak veya para kazanmak için yapılmamasından yanayım. Nerede para çoksa oraya yönelen insanlar fazlaca baymıyor mu sizce de ? Böyle olduğu sürece herkesin pastadan aldığı pay küçülüyortamam şimdi anladım sizi ona birşey diyemem insanlara dur diyemiyoruz durmayı bilmeyen insan oğlu ögrenmek çabalamak yerine kolay para kazanmayı ister kim istemez. :) ama şunu söylemek istiyorum bir kaç tanıdıgım sayfa var bırak yani en iyi sayfa olmayı ilk 20 de hiç bir kelimesi yoktur hit buna ragmen 10 bin ve aylık kesintili geliri 1 milyar dan başlıyor bence temiz para. kendi işinde çalışsan bu geliri ek gelir olarak görebilirsn. ben bu yaptıgım işi iş olarak ypmıyorm saten hobi. kendi işimi yapmay adevam edecegim tabi. ama bu ek gelir sağlamasnı istiyorum :d