Okan IŞIK adlı üyeden alıntı

Son paragrafımda bunu yazdım hocam haklısınız. Ama bakış açısı şu olmamalı
"ben webmaster'ım html, php, css, domain, seo ne biliyorum. O halde tüm insanlar bunu biliyordur dolayısıyla beni beğenmezler, beni ötekileştirirler"

Bir blog takip ediyorum reklam olmasın zaten şuan adını yaz desen yazamam. Görüp görebileceğin en b.ktan alan adına sahip site. Bundan dolayı herkes eminim bu siteyi ya google'a yazıp ulaşıyor(google'a yazıp o siteye ulaşmak ayrı bir avantaj seo açısından) yada favorilerine kayıt etmişlerdir. mishel-scofield bilmem bilmem ne diye devam eden bir blog bilen bilir.

Tabi michaelsikkofield'ı ben de takip ediyorum. Ama dikkat ettiyseniz o bloğun içeriği çok ama çok sağlam. Bir ara inci sözlükte baya reklam edildi konusu sayesinde. O bloğun belli bir okuyucu kitlesi oluştu. Bunda yazarın üslubu, sunduğu içerik vs. çok önemli. Farklı olduğu için kazandı o blog. Ama şimdi siz gidip forex konusu ile ilgili bir blogspot site açarsanız bu tamamen zaman kaybıdır. Ne kadar kaliteli yazarsanız yazın ne kadar faydalı olursanız olun gelebileceğiniz yer sınırlıdır. Bu yüzden eğer ciddi bir proje düşünülürse mutlaka ücretli host ve domain ile başlanmalı işe. Bu arada ben sizin demek istediğinizi anladım yani anlamadım sanmayın sakın :)