@dem, evet tema çok şık ve güzel duruyor, ekseriyet sitenin görsellerine göre değerlendirme yapıyor tasarım o sebeple önemli diye düşündük. Dediğiniz aklıma geldi tarifleri kontrol etmekte fayda var.
@dragoumis35, alexa değerleri için metod ve makale tavsiyeleriniz var ise alabilirim.
@hepyasemin, videolar da öyle tema ile beraber gelenler içerisinde. Sosyal medya aracılığı ile bir takipçimiz kendi videosunu gönderdi o kadar eklendi. Video tarifler konusunda henüz bir adım atmışlığımız maalesef yok. Oradan da kaybediyoruz anlaşılan :-)
Tavsiyelerinizi not aldım, teşekkür ederim.
@dragoumis35, alexa değerleri için metod ve makale tavsiyeleriniz var ise alabilirim.
@hepyasemin, videolar da öyle tema ile beraber gelenler içerisinde. Sosyal medya aracılığı ile bir takipçimiz kendi videosunu gönderdi o kadar eklendi. Video tarifler konusunda henüz bir adım atmışlığımız maalesef yok. Oradan da kaybediyoruz anlaşılan :-)
Tavsiyelerinizi not aldım, teşekkür ederim.
Dostum 4 yıldır boğuşuyorum bu işlerle. Okuyacağın makalelerin en can alıcı kısmını sana özetleyeyim;
Çılgın gibi güncelleme + bulabildiğin kadar organik hit. Alexa öyle uçar ha bir de Domain eski olacak mümkün olduğunca.
link Bu site geçenlerde 1 gün içinde yaklaşık 10 bin ziyaretçi aldı yaptığım viral bir paylaşımla. 2 gün sonraki alexa güncellemesinde 750 bin sıra yükseldi. 1milyon 800 küsurlardan, 1 milyon 168'e düştü sadece bir günlük güncellemede. Normalde her güncellemede 10 bin civarı düşürebiliyorum. Bu sosyal medyanın gücü.
Sakın oto hit programları yada ziyaretçi satan siteleri kullanma. Facebook beğeni sayısını organik olarak arttır. Google+ sayfanı da ihmal etme. Ben Twitter ile ilgilenemiyorum ama becerebiliyorsan oradan da yayınlarını albenili şekilde paylaş.