-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bir de o siteyi locale çekmek var :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence sql'i yoran bi script var sitede physical momory bir nevi cache bellektir hdd nin kendi içine bi dosyadır ve bunu sistemi hızlandırmak için kullanırız genelde hostunuzla görüşürüzseniz bu sorunu çözeceklerini düşünüyorum.
Sistem normal ram'e yüklenmeyip sürekli ordan okuma yapıyor buda sitenin belli bir süre sonra kasmasına sebep olur çünkü hdd aşırı derecede ısınır ve performansı düşer kasma ve hatta kitlenme ( donma ) bile yapar Sitenizde cache bellek programı kulanmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Ayrıca tahmin ediyorumki siteniz cache belleği kendi bünyesinde tutuyor program kullansanız karşı tarafın pc sinde tutarsınız. Buda ne sql nede wps vss yorar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sonuçta apk paylaşım sitesi ancak apk dosyalarıda başka sunucularda yüklü bu kadar veri ne yüklenmiş çözemedim :)
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
konu dışı olacak ama bu istatistiklere (ram işlemci vs) nereden ulaşıyorsunuz? bende mi yok acaba:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
temp542 adlı üyeden alıntı
- Şuan baktım 80GB olmuş :eek: ftp'den ftplerin kapladığı alana bakıyorum 10GB'yi geçmiyor? (yedek'de 16GB hosting yedeği+6GB'de site yedeği var)
- Bide locala almak neyin nesi :confused:
Yedek almak local bilgisayara çekmek anlamında :) yavaşlığın sebebi ise birçok neden olabilir.
Ek Olarak:
cPanel Anasayfa ekranında sol konsol alanında alt kısımda bulunur hocam yoksa Hosting firmanızdan destek alın açsınlar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.