lostyazilim
tr.link

Yeni bir bilgisayar alacağım, önerilerinizi bekliyorum.

17 Mesajlar 2.610 Okunma
acebozum
tr.link

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

CanerErgez adlı üyeden alıntı

Bence msi Al, Hem Oyun Hemde Masaüstü Olarak Memnun Kalırsın . GE60 veya GE70 Serisi Senin İçin Uygun Bence ...

Şu An Sanırım msi ge70 2qe'ler Var , İçinde Ekran Kartı Olarak 960m Geliyor . Seni Rahatça Doyurur Isteklerine Karşılar . Bende msi GE70 2oe Kullanıyorum Çoooook Memnunum . Kalitesi Olsun , yazılımları Olsun , Yüzümü Güldürüyor :)

katılıyorum

elektronikssl
webimgo

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

demekki msi ailesiyle hiç tanışmamışsınız 2 koca fanla turbo moda geçtiği zaman fanlar dakika 8 bin devire kadar çıkabiliyor verim alamazsınız diye bir şey yok evet mobil işlemciler daha az verimli ama arkadaş demekki bir bildiği var mobil bir şeyler istiyor belki sürekli işi çıkıyor ve her yere götürmek istiyor

2 ay boyunca 24 saat çalışacak, koca fanlı bir msi notebook önerir misiniz lütfen? Cihazda da sadece 3ds max çalışacak.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

digi dükkan adlı üyeden alıntı

2 ay boyunca 24 saat çalışacak, koca fanlı bir msi notebook önerir misiniz lütfen? Cihazda da sadece 3ds max çalışacak.

bütçenize bağlı birşey yada ne istediğinize msi ailesinde sonuca yönelik bir çok ürün barındırıyor örneğin tam performans isteyenlere harici bir ekran kartı hatta işlemci sunanda var bütçeniz ve arzunun bu konuda önemli pay içeriyor ben 7 / 24 pc başnıdayım nerdeyse her gün fakat msi laptoplarıyla hiç bir zaman sıkıntı içinde olmadım yada hiç bir zaman sorun yaşamadım

wdrleo wdrleo Back-end Developer Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Full-stack Developer
  • Konum Konya
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 39 / 81
  • Ticaret 14, (%100)
HP: Isınır
ASUS: Alma
Casper : Hı?
Acer: Kaç oradan, kaç
Apple: Yüksek fiyat, incelik sadelik, düşük donanım, cıg.
MSI: Oyun bilgisayarı?

Unutmadan, photoshop ekran kartı kullanmıyor :) Bu tarz programlarda rahat etmek istiyorsanız ekran kartından daha çok yüklenmeniz gereken özellik bence "ssd ve ram" CS4 ile ekran kartını kullanacak diye bir söylentisi olmuştu zamanında ancak bazı özelliklerde belki :) After Effect gibi programların dışındaki grafik programlarının geneli ekran kartını kullanmaz.

İşlemciniz güçlü ise işlemcinizin gücüne güç katacak bir ddr3, ddr4 ram ve en önemlisi ram'e bilgileri çok hızlı şekilde gönderecek bir ssd :) performans kavramı bununla belirlenir.

Marka önerisi isterseniz, msi olabilir ancak kod için bence çok uygun bir bilgisayar değil.
Bir developer freelance çalışabilir, eve iş getirebilir, belki çay bahçesinde grafik işi yapılabilir yada kod yazılabilir veya başka bir yerde, ortam değiştirmek gerekebilir. Zaten dizüstü almanın başka ne sebebi olabilir ki? Taşınabilirlik değil mi?
Peki msi bir oyun bilgisayarı ve haliyle oldukça ağır ve kaba bir kasaya sahip. Buna sebep olarak sahip olduğu ekran kartını soğutmak için kullanılan donanımlar, ses sistemi için kullanılan alan var.
Sizin bir geliştirici olarak dizüstü alma sebebiniz eğer istediğiniz yerde iş yapmak değilse msi'yı falan boşverin bu paraya bir masaüstü toplayın derim, ha yok ben istediğim yerde iş yapmak için yaptığım işleri firmalara götürüp göstermek için vs. istiyorum diyorsanız taşınabilirlik de sizin için önem kazanır.

Benim tavsiyem Toshiba, kullandığım en performanslı pc'dir kendisi :) şuan halen kullanmaktayım. Hp, asus, lenovo, dell, acer, casper, msi elimden geçmeyen laptop kalmadı :)

Bir bilgisayar alınacaksa sıralamam sadece marka değerlendirme yönünden şu olur;
1- Toshiba
2- MSI
3- Lenovo
4- Dell
5- HP
prisoner AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
MSI AG 270 All İn ONE

8 Bin TL civarında

Böyle duruyor

Teknik Özellikleri

AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr

Ecancan Ecancan Paylaşmak Güzeldir Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 359 / 215
  • Ticaret 30, (%100)
Hem rahat taşımasını hemde eli ayağı düzgün ce iyi performans istiyorsan http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1-1.html#.VVxeh_ntlBc

Bu bilgisayar tüm ihtiyaçlarını çok iyi giderecek bende yeni aldım ve çok memnunum teknok servisi çok anlayışlı. Hiç bir sorun yaşamazsın çoğu performans gerektiren işlemlerin altından kalkabilecek kadar güçlü. Msi öneren bir çok arkadaş olmuş ancak msi in fiyatı ile performans arasındaki fark çok fazla.
AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

barisay barisay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Seo, Wordpress, Security
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 146 / 428
  • Ticaret 65, (%100)
Macbook air daha seri aktif çalışabilirsin windows seni süründürür.
prisoner AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al