lostyazilim
tr.link

yeni knight online server

14 Mesajlar 2.970 Okunma
lstbozum
tr.link

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

digi dükkan adlı üyeden alıntı

Sizi kim bilgilendirdi bilmiyorum ama belli ki çok yanlış bilgiler verilmiş size. Keza bunlar kendi fikirlerinizse, mmo oyunları hakkında bilginiz yok fikriniz var. Bence online oyun dünyasını biraz araştırın. Oyunu araştırmak, oynamak değildir. Bu arada geçmişe, eski oyunlara bağlı kalmak gibi durumum söz konusu değil, zaten şuanda da dying light oynuyorum. Neyse sizi yanlış bilgileriniz ile baş başa bırakayım. Ama dediğim gibi bence biraz araştırın. İyi akşamlar..

açıkçası ben burda KO göremiyorum peki yapılan araştırmalar mı yanlış ? hayır mmo oyunlar sonsuz temele dayandırılmaya çalışılır fakat yüksek bir lvl gelip sürekli aynı şeyler ve zafer beni sıkıyor ek olarak dying light ta da aynı mp da belli lvl ulaşıp insanda olsanız zombide olsanız farklı içerik yoksa oyun aynıdır sonuçta burda bir konu var kaçıp gidiyor olmanız fikirlerinizi savunamayıp tartışmadan kaçma çabanız, iki oyuncu olarak tartışıyoruz fakat kaçmayı tercih ediyorsanız taktir ediyorum ki kimin daha iyi bildiğini biliyoruz zaten geçmişe dönmeyi pek sevmem ama hatırlatmayı severim

wmaraci
reklam

MelihAKKUS MelihAKKUS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektronik
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 55 / 43
  • Ticaret 9, (%100)

digi dükkan adlı üyeden alıntı

Kısacası oyunun öldüğü yok. Aynı oynanış, aynı grafikler ile efsane devam ediyor.

Aynı şekilde mi devam ediyor gerçekten? Eğer böyle düşünüyorsanız sanırım eski player değilsiniz.

Ek Olarak:

Yabancı kaynaklarda zaten usko'yu görmek hayeldir.Bunun da sebebi hem %99 türk playerı olması hemde kalite bakımından o listeye adını yazdırması imkansızdır.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Melih AKKUŞ adlı üyeden alıntı

Aynı şekilde mi devam ediyor gerçekten? Eğer böyle düşünüyorsanız sanırım eski player değilsiniz.

Ek Olarak:

Yabancı kaynaklarda zaten usko'yu görmek hayeldir.Bunun da sebebi hem %99 türk playerı olması hemde kalite bakımından o listeye adını yazdırması imkansızdır.

hocam uğraşmayın bu arkadaş lan bağlantısını argo olarak algılayan bir arkadaş ne beklersiniz her zaman mesaj atıp kaçıyor düzgünce tartışmaya bile girmiyor yada kanıtlayamıtor, maalesef çoğu oyun türkleri umursamıyor genelde yurt dışı kaynaklı olsa da istatistiklere giren şeylerde yok değil

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
ko diyince millet uzun uzun satırlar yazmaya başlıyor.. haklısınız yazacak çok şey var.. anlatacak çok şey var..

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al