Sizi kim bilgilendirdi bilmiyorum ama belli ki çok yanlış bilgiler verilmiş size. Keza bunlar kendi fikirlerinizse, mmo oyunları hakkında bilginiz yok fikriniz var. Bence online oyun dünyasını biraz araştırın. Oyunu araştırmak, oynamak değildir. Bu arada geçmişe, eski oyunlara bağlı kalmak gibi durumum söz konusu değil, zaten şuanda da dying light oynuyorum. Neyse sizi yanlış bilgileriniz ile baş başa bırakayım. Ama dediğim gibi bence biraz araştırın. İyi akşamlar..
açıkçası ben burda KO göremiyorum peki yapılan araştırmalar mı yanlış ? hayır mmo oyunlar sonsuz temele dayandırılmaya çalışılır fakat yüksek bir lvl gelip sürekli aynı şeyler ve zafer beni sıkıyor ek olarak dying light ta da aynı mp da belli lvl ulaşıp insanda olsanız zombide olsanız farklı içerik yoksa oyun aynıdır sonuçta burda bir konu var kaçıp gidiyor olmanız fikirlerinizi savunamayıp tartışmadan kaçma çabanız, iki oyuncu olarak tartışıyoruz fakat kaçmayı tercih ediyorsanız taktir ediyorum ki kimin daha iyi bildiğini biliyoruz zaten geçmişe dönmeyi pek sevmem ama hatırlatmayı severim