lostyazilim

Haber Sitemi Satmalı mıyım?

39 Mesajlar 4.439 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Serkan Serkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1047
  • Beğeniler 129 / 339
  • Ticaret 13, (%85)
Hocak mesele tek olmaksa bence öğrenci arkadaşlardan bir ekip kuruj hem onlar kazanır hem siz haber sitesi bence değerli bir yatırım ama karar sizin tabi sadece fikir benimkisi

wmaraci
reklam

Ozzyfb Ozzyfb ozancorumlu.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

Okan İŞLİ adlı üyeden alıntı

Bu site için çok para harcadım hocam. Domain dahil baya para gitti ve artık ne reklam için ne editör için para kaldı. Tek başıma sürdürmeye çalışıyorum.

Bu konuda yardımcı olacak bir şey yazamayacağım ama merakımı mazur gör dostum, 1. si bu temanın adı nedir acaba ? 2. si bu kadar js sorgusu vs. olan bir temada paylaşımlı hosting mi kullanıyorsun yoksa sunucun mu var ?

(Cevap vermeme hakkın saklı, konu ile alakasız bir soru sorduğumun farkındayım.)

Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı

http://goo.gl/YZb0E2

hayatim53 hayatim53 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek insan tamiri ediyor
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 22 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Haber sektörü öyle bir berbat sektörki şunu diyemiyoruz site bir otursada bizde yattığımız yerden para kazansak onun için sitenin hayata kalması için anitibari ile haber lazım devamlı haber yoksa kimse gelip halhatırını sormaz sitenin farklı açıdan mesaj yazdım konuna zamanın yoksa satışa sunabilirsin

Okanisli Okanisli sosyallist.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Astsubay
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** İ**
  • Mesajlar 971
  • Beğeniler 0 / 202
  • Ticaret 39, (%97)

elegan adlı üyeden alıntı

nereden baksan 5000 haber var hepsi özgün ise bırakılmaz o site..

Özgün hocam teşekkürler yorumunuz için.

ProThemes adlı üyeden alıntı

Hocam her sektör'de rekabet vardır. :rolleyes:

Bir sektöre girecekseniz, güçlü bir altyapı yapmanız gerekecektir ve sabırlı olacaksınız büyük olmanız içinde yıllar geçecek ve büyüyeceksiniz :)

Büyük tanınmış teknoloji siteleri yıllarca çalıştılar büyüdü büyüdü " Tanınmış oldu "

Sizde yapabilirsiniz ;)

Herkes gibi ben de sabırsızım hocam :) ama tabi satacağımdan değil de sizlerin yorumunu almak güzel. Teşekkürler.

koro71 adlı üyeden alıntı

Ben Editor Olabilirim Hiç Para Almadan Dedim Ama Simdi Diceksinizki Senin Cıkarın Ne Olacak Benim Cıkarım Tecrübe Kazanmak Olacaktır Bundan Daha İyi Bir Cıkar Mı Olur :D

Hocam size PM atıyorum şimdi teşekkürler.

SerkanA adlı üyeden alıntı

Hocak mesele tek olmaksa bence öğrenci arkadaşlardan bir ekip kuruj hem onlar kazanır hem siz haber sitesi bence değerli bir yatırım ama karar sizin tabi sadece fikir benimkisi

Teşekkürler yorumunuz için hocam. Değerlendireceğim tavsiyenizi.

Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Bu konuda yardımcı olacak bir şey yazamayacağım ama merakımı mazur gör dostum, 1. si bu temanın adı nedir acaba ? 2. si bu kadar js sorgusu vs. olan bir temada paylaşımlı hosting mi kullanıyorsun yoksa sunucun mu var ?

(Cevap vermeme hakkın saklı, konu ile alakasız bir soru sorduğumun farkındayım.)

1. Themeforest Goodnews v5 teması hocam
2. Netiyi.com dan cPanel Plat hosting kullanıyorum hocam sıkıntı olmuyor.

hayatim53 adlı üyeden alıntı

Haber sektörü öyle bir berbat sektörki şunu diyemiyoruz site bir otursada bizde yattığımız yerden para kazansak onun için sitenin hayata kalması için anitibari ile haber lazım devamlı haber yoksa kimse gelip halhatırını sormaz sitenin farklı açıdan mesaj yazdım konuna zamanın yoksa satışa sunabilirsin

Teşekkürler yorumunuz için hocam. Güncel tutmaya çalışıyorum haberleri.
Ozzyfb

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

meclisiala meclisiala Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Blog
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 649 / 185
  • Ticaret 65, (%100)
Haber sitem yok demezsin dursun :)

• Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Astsubay
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** İ**
  • Mesajlar 971
  • Beğeniler 0 / 202
  • Ticaret 39, (%97)

meclisiala adlı üyeden alıntı

Haber sitem yok demezsin dursun :)

Saolun hocam 😊 :)
meclisiala

kişi bu mesajı beğendi.

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Genel haber sitesi tek kişnini altından kalkabileceği bir iş değil. Eğer yerel ya da sektörel haberler olmuş olsaydı bir nebze devam edin derdim ama tek başınıza daha az içerikle daha çok kazandırabilecek sitelere yönelmenizde fayda var.
Sitenizin teması teknoloji vs. için olmuş olsa gayet kullanışlı ama haber sitesi için gereğinden fazla blok var. Kategori sıralamaları da biraz zor takip edilir olmuş. Tema paranızı çıkartacak bir satın alma gelirse satın, o parayla başka bir lisanslı tema alıp farklı bir kategoriye kayın derim ben.
Kolay gelsin.

donanma44 donanma44 Eğitmen Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 415
  • Beğeniler 200 / 91
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam ilgilenecek zamanınız yoksa boşuna uğraşmayın. İnsanlar hevesle haber,film sitesi açıyorlar ama gerisini getirmiyorlar. Boşuna domain,host ücreti ödemeyin :)

Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma    

drcag drcag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek doktor
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 3 / 107
  • Ticaret 2, (%50)
Haber sitenizin teması biraz blok tarzı olmuş. Daha profesyonel haber temaları var.

Ek Olarak: Ama illa haber sitesinde devam edicem diyorsan ilk yöneleceğin yer tabiki sosyal medya. Twitter ve facebooktan haber siteni tanıtım oradan haber sitenin müdavimlerini oluşturabilirsin.

Son Haberler www.haberdetaylari.com

• Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Astsubay
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** İ**
  • Mesajlar 971
  • Beğeniler 0 / 202
  • Ticaret 39, (%97)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Genel haber sitesi tek kişnini altından kalkabileceği bir iş değil. Eğer yerel ya da sektörel haberler olmuş olsaydı bir nebze devam edin derdim ama tek başınıza daha az içerikle daha çok kazandırabilecek sitelere yönelmenizde fayda var.
Sitenizin teması teknoloji vs. için olmuş olsa gayet kullanışlı ama haber sitesi için gereğinden fazla blok var. Kategori sıralamaları da biraz zor takip edilir olmuş. Tema paranızı çıkartacak bir satın alma gelirse satın, o parayla başka bir lisanslı tema alıp farklı bir kategoriye kayın derim ben.
Kolay gelsin.

Açıkcası bu siteyi açarken farklı planlarım vardı ama vazgeçtim. Şu an muallakta olduğum için bu konuyu açma gereği duydum zaten. Klasik haber temaları haricinde bir tema istediğim için bunu seçmiştim ve genel olarak beğenilmişti aslında. Tabi kişiden kişiye göre değişebiliyor bu. Bir hafta içinde kararımı vereceğim siz değerli arkadaşlarımın yorumları neticesinde. Yani kararımın büyük kısmını bu oluşturucak. Teşekkür ederim yorumunuz ve görüşünüz için.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al