43699
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar,
Belki de bu konu hakkında binlerce konu açılmıştır Google'da, fakat ben güncel olarak öğrenmek istediğim için buraya açtım konuyu :). Öncelikle bir web sitem var. Yarı haber diyebiliriz. Blogger altyapısı yetmediği için Wordpress sistemine geçmeyi düşünüyorum. Bunun için de hosting arıyorum. Mümkünse Türkiye lokasyonlu olması tercihimdir. Ayrıca deneme amaçlı 1 ay'lık ödeme yapabileceğim bir firma olmalı. alastyr olmaması tercihimdir, çoğu forum da araştırdım CPU sorunu olduğu söyleniyor. Eğer alastyr kullanan ve hiti yüksek olan arkadaş var ise konuya yazarsa memnun olurum. Önerilerinizi bekliyorum.
dipnot: Trafik limitsiz olursa, çok iyi olur.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Shared hosting bluehost
VPS DigitalOcean
Dedicated OVH
Benim listem bu şekilde
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Şefim anladım ben seni. Sitenin büyüme potansiyeli var eğer öyle bir durum olursa sıkıntı yaşamamak istiyorsun. Sitenin günlük hitlerini falan PM at bana. Ona göre paylaşımlı hosting veya vds sunucu ayarlarız ;)
Hadsbecs
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alastyr kullandığım zamanlar sitem taş gibiydi hız olsun
sağlam firmadır cpu sorunu falanda görmedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
"alastyr kullanan ve hiti yüksek olan arkadaş var ise konuya yazarsa memnun olurum"
1 yıla yakın süredir alastyr kullanıyorum. Günlük 6k tekil 8k çoğul hitim bulunuyor. Sitem: purtukal . com şuan için hiçbir sıkıntı yok.
Alastyr cpu sorunu hakkında forumda konu açılmaya başladıktan sonra hosting paketlerinin cpu kullanımı ile alakalı bazı değişikler yaptı (mail göndererek duyurdu).
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Performans Hosting ;) tabanpuanlari.com.tr sitemi orda barındırıyorum + kendim de performans hostingin teknik destek elemanıyım. Eğer düşünürsen performans.net 'den paketleri inceleyebilirsin. taşımak istersen siteni taşımayı da ben yapıyorum o konuda sıkıntı olmaz. bu arada hosting paketlerinde ihtiyacına göre esneme de yaparız o konu aklına takılmasın. aklına takılan bişey olur falan yardımcı oluyoruz elimizden geldiğince.
Bu arada alastyr falan filan diye arkadaşlar atmış ama büyük firmalar bizim gibi küçük firmalar kadar müşterisini sahiplenmez. biz yeri geliyo müşterinin scriptlerini kuruyoruz yazılımsal hatalarına bile elimizden geldiği kadar sorunlarını çözüyoruz. çünkü o adamların müşteriye ihtiyacı yok bizim var ve bizim müşterilerimiz her zaman değerlidir ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
guzel.net.tr öneririm normal hosting paketleri bile işini görür 6k hitli sitem normal yıllık 80tllik hosting paketinde duruyor , arada sırada memory hatası alıyorum o da botnet saldırısı olursa , senin hitler öyle uçukta değilmiş zaten bence denemelisin bende bir müşteri olarak yazıyorum : )