-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dertortagin.com bu hala boşta duruyor hocam günahını alıyor olmayasın : )
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ben yapmadım böyle bir şeyi lütfen iyi araştırın yok yere günah almayın hocam
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bakgidio adlı üyeden alıntı
Dertortagin Boşta doğrudur diğeri değil az önce Whois alırken sürekli aynısını alıyormuşum ama domainlerden biri halen yok anlamıyorum belki arkadaş almadı ama onla konuştuktan sonra direk kaybolması domainin tüm okları sana çeviriyor yapacak bişey yok olan oldu bari bu da gitmeden alayım
Ben almadım hocam yok yere günah aldınız benim aldığıma dair elinizde kesin bir kanıt olmadan bunları yazmanız hiç hoş olmadı iyi çalışmalar dilerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bu domainleri başkasına söylemişmiydiniz
Forum Dışı ; sosyalapp@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bakgidio adlı üyeden alıntı
2 domain vardı tek domainle düştük senle konuştuktan sonra hadi sen almadın diyelim (benim yerimdesin biriyle konuştun hemen ardına domainin biri gitti ne yaparsın) de bana
Hocam benim bu forumda geçmişimi bir araştırın bakalım ona göre konuşun, oklara göre hareket edilir mi, ayıp denen bir şey var, birini karalamak bu kadar kolay mı, yardımcı olmak istedim ve bu yönde sizinle mesajlaştım, bu oklar nasıl beni gösterir, sizin bakmış olduığunuz domaini şu an siz benimle konuşurken başkası reglemiş olamaz mı, inanın çok ayıp ediyosunuz, ben bu denli ucuz yollara başvuracak insan değilim, kendim proje yapacak olsam nasıl bir domain almam gerektiği konusunda gayet bilgiliyim, sizin yada bir başkasının ağzından domain imsi alacak kadar basit yapıda insanlardan değilim, hakkımı helal etmiyorum size, adımı soyadımı daha öncede söyledim, böyle bir sebep yüzünden insanların beni yanlış tanımasına sebep oluyorsunuz, beni kim kara listeye alırsa alsın altını çizerek söylüyorum böyle komik şeyler bana yakışmaz ayıptır bu yaptığınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
domainlerin kayıt tarihine göre zaten önceden alınmışlar yani sanırım önceden kontrol etmemişsiniz , whoisden bakabilirsiniz, boşuna kırmayın birbirinizi , kolay gelsin.