-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sistem kaliteli olursa tutar, benim fikrim mail akıllı telefonlardan anlık olarak herkes tarafından takip ediliyor... Kendimde, çalıştıklarım da ve çevrem de böyle en azından.
1 kişi bu mesajı beğendi.
managecod
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php Developer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bir kazanç sağlaman imkansız denicek kadar az bu işte.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Daha önce söylendiği gibi bu işi yapanlar var ama neden bir Türk de yapmasın ki. Gerekli özen gösterildiği takdirde tutabilecek bir şey bence. En azından ben kullanmak isterim.
Bu arada, eposta kullananlar azaldı denmesine cidden ama cidden çok şaşırdım. Faturalar ve dekontlar dışında bile günde en az 70'e yakın eposta alıyorum. Ayrıca bir şirket ile mektuplaşan da görmedim şahsen.
"Kullanıcılar internette geçirdikleri bir saatin sadece 13.6 dakikasını sosyal ağlarda harcıyor. İkinci sırada 6.1 dakikayla online oyunlar, üçüncü sıradaysa 5 dakikayla e-mail kullanımı var."
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Mailin sadece bir yere kayıt olunurken kullanıldığı bir ülkede yaşıyoruz, hevesinizi kırmak istemem ama zor gibi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu arada size tavsiyem, gmail veya hotmail gibi standart eposta adreslerine hizmet vermeyin. Çıtanızı yüksek tutun ve alan adları üzerinden kullanılan eposta adreslerine hizmet verin. Diğer türlü canı sıkılan eposta adresi açıp, sizin sistemnize kayıt olur ve sisteminizi gereksiz yere yorar. Malum eposta'nın ne olduğunu kavrayabilmiş bir ülke değiliz. Canı sıkılan yeni bir eposta adresi alıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Son zamanlarda duyduğum en iyi projelerden biri ancak webmasterlara hitap edeceği için zaten bu yoldan para kazanmaya çalışan kişi için ne olur bilemem. Ha dersen yabancı yapayım o zaman çok iyi getiri alabilirsiniz. Ama şu an aklımda bunu daha da profesyonel bir şekliyle yapılabilirliği geldi. :) Üzerinde uğraşılırsa güzel olabilir neden olmasın.