-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
erkeklere yönelik bir yazı gir resim güzel bir kız olsun facebook gruplarında paylaş 2k garanti ama her gün yapabilmen zor :D
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çilingirlik
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim yaklaşımım biraz daha farklı olacak oda şöyle; Diyelim ki azimle çalıştın ve yukarıdaki arkadaşların dediğini gibi gerekenleri de uyguladın ee sonra ne oldu yakaladın mı gülük 1k 2k ziyaretçi yi yakaladın. Ya sonrası? Sonrasında sektörünü takip edip devam edeceksin, nede olsa tamam deyip kendini salmayacaksın ve sitede oluşan hatalarını ve host problemleri yaşamadan yoluna devam etmek için çalışacaksın. Bu kadar zahmet çekip uğraşırsın. Bir host problemi yaşarsın, birileri de senin sitendeki çerikleri çalıp sana rakip olur daha sonra çok uğraşırsın. Ben bunları yakın zamanda yaşadığım için sadece bilgilendirmek için yazıyorum. Günlük 1k 2k lara ulaşırsan bunları kaybetmemeye de çalış tek söylemek istediğim bu. Yerinde sayarsan o hitleri de kaybedersin. Üzerine koyarsan günlük hitin bu söylediklerimizi de aşabilir...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Anahtar kelimelerinize yoğunlaşın. İlgili anahtar kelimelerde ne kadar üst sıralara çıktınız o kadar hit demektir.
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
J1DOJ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Geliştirici...
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Bu İşlerde Önemli Olan Sabırdır,
Unutmayın Ki Bir Çok Rakibiniz Var, Ve 1.5 Ayda 250 Ziyaretci İyi Bile Sayılabilir...
Yaptınız mı Bilmiyorum Ama Ayrıca Web Yöneticisini Kullanarak Rss'lerinizi de Gönderebilirsiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Gerekli seo düzenlemeleri ve backlink çalışmaları yaparak ve sabrederek amacınıza ulaşabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sosyal medya ve google ye reklam ver ne kadar reklam verirsen o kadar hit gelir googleye reklam ver google sıralamasında yükselirsin sürekli güncel ol seo vs her şeyi tamamla :D