lostyazilim
tr.link

Navy SEO olarak SORULARINIZA CEVAP veriyoruz! (Ücretsiz)

508 Mesajlar 68.809 Okunma
lstbozum
tr.link

masalsi masalsi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 7 / 2
  • Ticaret 5, (%100)
gözlemlerime göre filtreye girmiş ya da ceza alıp hiti 30k dan 1k ya düşmüş site eskiden en erken 2 günde index alırken filtreden sonra neden anında index almaya başlar?

siteye eklenen özgün makaleli bir konu index alırken makaleden bir cümleyi googlede tırnak içinde olmadan arattığımızda neden sıralamada bulunmaz?

googlede yer almayan silinmiş bir sitenin ( ceza alarak) içeriklerini yeni bir sitede kullandığımızda her ne kadar index alsa o içerikler başka bir sitede görünmüyor olsa da tam bir verim alınmıyor bunun sebebi googlenin bunları hala bizim göremediğimiz bir şekilde veritabanında tutuyor olması mıdır yoksa başka bir şey midir?

wmaraci
reklam

domaintescille domaintescille Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek bilişim
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 451 / 50
  • Ticaret 12, (%83)
merhaba hocam Sitem nttgame.com.tr
sitem 1 günlük daha önce oyun sitesiydi.
Siteme günlük hit sağlıyorum.
Tanınmış sitelerden hit geliyor. Günlük 10K
bu alexa'a etki eder mi ?
Sıralamaya etki eder mi?

Siteme günlük 1 ila 10 arası özgün yazı girmekteyim.

lithium lithium Think Different. Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 27 / 6
  • Ticaret 4, (%100)
http://hdfilmkutusu.com film sitemi bir türlü hitlendiremedim. film siteleri çabuk hitlenir gibi bi olgu var ortada ama ben mi abartıyorum acaba bu olguyu. neyi, hangi sırayla yapmalıyım, nerede eksik yapıyorum acaba. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)
Benimde bazı sorularım olacaktı, cevaplarsanız çok memnun olurum.

#1 Yeni bir site açtığımızı varsayıyoruz, wordpress tabanlı olsun, uygun seo eklentiler kurulmuş, profesyonel olmamakla beraber amatörce site içi optimizasyon sağlanmış. Ve tüm bunlar bittikten sonra bire bir kendi elimizle tamamen özgün yazı giriyoruz. Ve bu özgün yazının indexlenmesi malum kim bilir kaç gün sürecek. Ve ortada vakit ve emek harcadığımız yazımızın çalınma durumu var, sonuçta henüz indexlenmedi. Çalınmaması için site ilk indexlerini alana kadar beklemek mi gerekir? Beklemekten kastım, sosyal medya hesaplarında yazıyı paylaşmalı mıyız bu süreçte?

#2 Yine yukarıdaki sitemiz ilk indexlerini aldıktan sonra index hınızı arttırmak için ne tür çalışmalar yapılmalı? Mesela güncel ve pr değeri yüksek forumlarda paylaşıp kaynak linki vermek doğru mudur?

#3 Ve yine aynı sitemiz için ufak çaplı çalışmaları ne kadar süre zarfından sonra yapmalıyız?

boş çuval dik durmaz
wmaraci
wmaraci

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)

masalsi adlı üyeden alıntı

gözlemlerime göre filtreye girmiş ya da ceza alıp hiti 30k dan 1k ya düşmüş site eskiden en erken 2 günde index alırken filtreden sonra neden anında index almaya başlar?

siteye eklenen özgün makaleli bir konu index alırken makaleden bir cümleyi googlede tırnak içinde olmadan arattığımızda neden sıralamada bulunmaz?

googlede yer almayan silinmiş bir sitenin ( ceza alarak) içeriklerini yeni bir sitede kullandığımızda her ne kadar index alsa o içerikler başka bir sitede görünmüyor olsa da tam bir verim alınmıyor bunun sebebi googlenin bunları hala bizim göremediğimiz bir şekilde veritabanında tutuyor olması mıdır yoksa başka bir şey midir?

Ceza işlemlerinin detayını öğrenmek için forumda Hadra kullanıcı isimli arkadaşımıza danışabilirsiniz.

Ek Olarak:

domaintescille adlı üyeden alıntı

merhaba hocam Sitem nttgame.com.tr
sitem 1 günlük daha önce oyun sitesiydi.
Siteme günlük hit sağlıyorum.
Tanınmış sitelerden hit geliyor. Günlük 10K
bu alexa'a etki eder mi ?
Sıralamaya etki eder mi?

Siteme günlük 1 ila 10 arası özgün yazı girmekteyim.

Günlük hit derken?

Ek Olarak:

lithium adlı üyeden alıntı

http://hdfilmkutusu.com film sitemi bir türlü hitlendiremedim. film siteleri çabuk hitlenir gibi bi olgu var ortada ama ben mi abartıyorum acaba bu olguyu. neyi, hangi sırayla yapmalıyım, nerede eksik yapıyorum acaba. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler

Film sitelerinde seo bilgisi yoksa ilerlemek çok zor. Belki bu şekil bir şeyler tutturabilirsiniz. İlerliye yönük filmlere çalışın. :)

Ek Olarak:

Kreasyon adlı üyeden alıntı

Benimde bazı sorularım olacaktı, cevaplarsanız çok memnun olurum.

#1 Yeni bir site açtığımızı varsayıyoruz, wordpress tabanlı olsun, uygun seo eklentiler kurulmuş, profesyonel olmamakla beraber amatörce site içi optimizasyon sağlanmış. Ve tüm bunlar bittikten sonra bire bir kendi elimizle tamamen özgün yazı giriyoruz. Ve bu özgün yazının indexlenmesi malum kim bilir kaç gün sürecek. Ve ortada vakit ve emek harcadığımız yazımızın çalınma durumu var, sonuçta henüz indexlenmedi. Çalınmaması için site ilk indexlerini alana kadar beklemek mi gerekir? Beklemekten kastım, sosyal medya hesaplarında yazıyı paylaşmalı mıyız bu süreçte?

#2 Yine yukarıdaki sitemiz ilk indexlerini aldıktan sonra index hınızı arttırmak için ne tür çalışmalar yapılmalı? Mesela güncel ve pr değeri yüksek forumlarda paylaşıp kaynak linki vermek doğru mudur?

#3 Ve yine aynı sitemiz için ufak çaplı çalışmaları ne kadar süre zarfından sonra yapmalıyız?

1#Google webmaster tools getir seçeneği yaparak işleminizi hızlandırabilirsiniz.

+ Olarak imlemeleriniz index hızınızı arttıracaktır.

2#Pr değeri artık kalmamıştır. Webmaster forumlarında paylaşarak, sosyal imlemeler yaparak hızlandırabilir.

3# Doğal olan çalışma her zaman yapılabilir.

cheeky cheeky WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 11 / 10
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam öncelikle kolay gelsin.
Bu işi hakkıyla yaptığınızı varsayarak soruyorum,ben sitemin bütün uzuvlarını kendi kontrolümde tutmak istiyorum. Seo da bunlardan biri ve seo hakkında bildikleri yok denecek kadar az. Ben sizden ücreti ile bunu öğrenmeyi talep etsem,inceliklerini bana anlatabilir misiniz? Belki sizin kadar beceremeyeceğim ama aklımda da kalmamış olacak. Araştırmak,okumak ile bu iş ne kadar öğrenilir. Doğru bilgiyi tam manası ile bulabilir miyim? Veya yaptığım çalışmanın doğruluğunu nasıl tespit ederim?
Tabi diyeceksiniz bunun birçok aşaması var,kardeş sitelerden,sosyal medyaya kadar,bunları biliyorum elbette ama yine de hazır yeri gelmişken sormak istedim. Teşekkürler

kappadox kappadox WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 429
  • Beğeniler 38 / 49
  • Ticaret 5, (%100)
Sitem için nasıl bir yol izleyebilirim hiç bir seo çalışması yapılmadı. Anahtar kelimesi yok anahtar kelime nasıl belirlerim. Her telden yazı yazıyorum. Teknoloji ve sağlık ağırlıklı yazılarım çoğunlukta ve kendim özgün oluşturuyorum. Bir çok katagori olunca anahtar kelimede neye yoğunlaşılmalı bilemedim.

Site

www.antiksirlar.com

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)

cheeky adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle kolay gelsin.
Bu işi hakkıyla yaptığınızı varsayarak soruyorum,ben sitemin bütün uzuvlarını kendi kontrolümde tutmak istiyorum. Seo da bunlardan biri ve seo hakkında bildikleri yok denecek kadar az. Ben sizden ücreti ile bunu öğrenmeyi talep etsem,inceliklerini bana anlatabilir misiniz? Belki sizin kadar beceremeyeceğim ama aklımda da kalmamış olacak. Araştırmak,okumak ile bu iş ne kadar öğrenilir. Doğru bilgiyi tam manası ile bulabilir miyim? Veya yaptığım çalışmanın doğruluğunu nasıl tespit ederim?
Tabi diyeceksiniz bunun birçok aşaması var,kardeş sitelerden,sosyal medyaya kadar,bunları biliyorum elbette ama yine de hazır yeri gelmişken sormak istedim. Teşekkürler

Merhaba hocam. Bana bu tür teklifler, sorular yaklaşık bir 50,75 arası gelmiştir. Herkese verdiğim cevabı size söyleyeyim.

Bir şehirde bir fırın o şehrin en güzel tatlısını yaptığını farz edelim. Herkes ona yetişmek ister nasıl yapıldığını öğrenmek ister. Doğal olarakta kimse kazancını, taktiklerini, tarifini öğretmez. :)

Ek Olarak:

kappadox adlı üyeden alıntı

Sitem için nasıl bir yol izleyebilirim hiç bir seo çalışması yapılmadı. Anahtar kelimesi yok anahtar kelime nasıl belirlerim. Her telden yazı yazıyorum. Teknoloji ve sağlık ağırlıklı yazılarım çoğunlukta ve kendim özgün oluşturuyorum. Bir çok katagori olunca anahtar kelimede neye yoğunlaşılmalı bilemedim.

Site

Dediğiniz gibi çoğunlukla olanlara odaklanmalısınız. :)

Muhammed Muhammed Nev-i Şahsına Münhasır Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknikeri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1713
  • Beğeniler 630 / 629
  • Ticaret 38, (%97)
Bir oyun sitem var ama farklı olarak ne yapmam gerek sosyal medyalar da paylaşıyorum. Tekil hit 150-300 arası değişiyor. Google da çoğu oyunda örnek "xxxx oyunu oyna" kelimelerin de öndeyim ama daha fazla kitleye ulaşmak için ne yapmam gerek?

Bir de google adsense ye başvuracağım sitem uygun mu? OyunOyuncu.com

yalcnuygur yalcnuygur Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mekanik Bakımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 57 / 75
  • Ticaret 26, (%100)
Hocam Allah'a şükür benim bir sıkıntım yok 5 aylık Oyunhakkinda.com adlı sitem var ortalama 3k hiti var mutluyum. Ama daha önce hiç bir seo çalışması yapılmadı benim sorum sitemi inceleyerek ne tür bir çalışma yaptırmam gerektiğini söylerseniz veya sizin yaptığınız çalışmalardan biraz bilgi olarak özel mesaj yoluyla ücretinle birlikte gönderirseniz çok sevinirim.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al