masalsi adlı üyeden alıntı
gözlemlerime göre filtreye girmiş ya da ceza alıp hiti 30k dan 1k ya düşmüş site eskiden en erken 2 günde index alırken filtreden sonra neden anında index almaya başlar?
siteye eklenen özgün makaleli bir konu index alırken makaleden bir cümleyi googlede tırnak içinde olmadan arattığımızda neden sıralamada bulunmaz?
googlede yer almayan silinmiş bir sitenin ( ceza alarak) içeriklerini yeni bir sitede kullandığımızda her ne kadar index alsa o içerikler başka bir sitede görünmüyor olsa da tam bir verim alınmıyor bunun sebebi googlenin bunları hala bizim göremediğimiz bir şekilde veritabanında tutuyor olması mıdır yoksa başka bir şey midir?
Ceza işlemlerinin detayını öğrenmek için forumda Hadra kullanıcı isimli arkadaşımıza danışabilirsiniz.
Ek Olarak:
domaintescille adlı üyeden alıntı
merhaba hocam Sitem nttgame.com.tr
sitem 1 günlük daha önce oyun sitesiydi.
Siteme günlük hit sağlıyorum.
Tanınmış sitelerden hit geliyor. Günlük 10K
bu alexa'a etki eder mi ?
Sıralamaya etki eder mi?
Siteme günlük 1 ila 10 arası özgün yazı girmekteyim.
Günlük hit derken?
Ek Olarak:
lithium adlı üyeden alıntı
http://hdfilmkutusu.com film sitemi bir türlü hitlendiremedim. film siteleri çabuk hitlenir gibi bi olgu var ortada ama ben mi abartıyorum acaba bu olguyu. neyi, hangi sırayla yapmalıyım, nerede eksik yapıyorum acaba. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler
Film sitelerinde seo bilgisi yoksa ilerlemek çok zor. Belki bu şekil bir şeyler tutturabilirsiniz. İlerliye yönük filmlere çalışın. :)
Ek Olarak:
Kreasyon adlı üyeden alıntı
Benimde bazı sorularım olacaktı, cevaplarsanız çok memnun olurum.
#1 Yeni bir site açtığımızı varsayıyoruz, wordpress tabanlı olsun, uygun seo eklentiler kurulmuş, profesyonel olmamakla beraber amatörce site içi optimizasyon sağlanmış. Ve tüm bunlar bittikten sonra bire bir kendi elimizle tamamen özgün yazı giriyoruz. Ve bu özgün yazının indexlenmesi malum kim bilir kaç gün sürecek. Ve ortada vakit ve emek harcadığımız yazımızın çalınma durumu var, sonuçta henüz indexlenmedi. Çalınmaması için site ilk indexlerini alana kadar beklemek mi gerekir? Beklemekten kastım, sosyal medya hesaplarında yazıyı paylaşmalı mıyız bu süreçte?
#2 Yine yukarıdaki sitemiz ilk indexlerini aldıktan sonra index hınızı arttırmak için ne tür çalışmalar yapılmalı? Mesela güncel ve pr değeri yüksek forumlarda paylaşıp kaynak linki vermek doğru mudur?
#3 Ve yine aynı sitemiz için ufak çaplı çalışmaları ne kadar süre zarfından sonra yapmalıyız?
1#Google webmaster tools getir seçeneği yaparak işleminizi hızlandırabilirsiniz.
+ Olarak imlemeleriniz index hızınızı arttıracaktır.
2#Pr değeri artık kalmamıştır. Webmaster forumlarında paylaşarak, sosyal imlemeler yaparak hızlandırabilir.
3# Doğal olan çalışma her zaman yapılabilir.