-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar şuan dreamweaver ile site yapmaya çalışıyorum. Html biliyorum, divler yardımıyla footer header vs gibi kısımlar oluşturup acemice siteler yapmaya çalışıyorum. Şuan daha 1. haftam. Amacım wordpress için yüksek kalitede temalar yapmak. Bu tabikide bi anda olacak birşey değil zamanım var. Sizden de şu yoldan gitmelisin, şunlara yönelmelisin, şunu yaparsan daha iyi olur tarzı tavsiyelerinizi bekliyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
mwt
RadKod-İzmir Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%96)
css dersler ve php derslerine bakabilirsin ondan sonra wordpress tema yapımına bakabilrsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Başarılar. Bu sektöre ilgi duyman çok güzel.
1 kişi bu mesajı beğendi.
iqhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öncelikle Başarılarınızın Devamını Diliyoruz.
Dreamweaver değilde Notepad ++ olarak Kod yazsanız daha iyi öğrenme şansınız olur. Dreamviever de tamam olur ama Notepad++ öğrenirseniz tüm site tasarım için olan programları çözersiniz.
Bunun yanında Wampserver ile localhostta yaptığınız kodlamaları an an kontrol edebilirsiniz.
Öncelikle Elinizde hazır olan site kodlamaları ile başlamanızı tavsiye ederim onun üzerinde değişiklik yaparak veya ona bakarak kodlamaya yapmaya çalışın . Emin olun gözünüz aşina olacak bir müddet sonra ezber yazacaksınız.
Umarım Yardımcı olabilmişizdir.
Kendi Kodlamalarımız
Tıklayınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle Dreamweaver çalış ama alışkanlık edinmemeni söylerim.Notepad++ veya sublime text 3 te yazmanı tavsiye ederim.Yani koddan çalış daha iyi öğrenirsin.Bunun yanı sıra mutlaka javascript bilmelisin diye düşünüyorum yani hemen phpye atlamak yerine html5 css 3 ve javascript ile tamanen tasarıma hakim olursan worpdress entegresi çok yorucu değil ve orta düzey php ile wordpresse entegre edebilirsin diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam hangi kursa yazıldın.İsmek var bir araştır istersen.Entavo çok fazla titizler hocam yani envato için kusursuz olman gerekir :).Bunların yanında istersen responsive ile bootsrapı araştır bi şuanda mobil uyumlu tasarım yapmak zorunluluk oldu.Dediğim gibi eğer html css ve javascript öğrenirsen az birşey php ile rahat bir tasarım yapabilirsin.