lostyazilim

Web Tasarım Önerileriniz

11 Mesajlar 1.029 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

emontkral2 emontkral2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar şuan dreamweaver ile site yapmaya çalışıyorum. Html biliyorum, divler yardımıyla footer header vs gibi kısımlar oluşturup acemice siteler yapmaya çalışıyorum. Şuan daha 1. haftam. Amacım wordpress için yüksek kalitede temalar yapmak. Bu tabikide bi anda olacak birşey değil zamanım var. Sizden de şu yoldan gitmelisin, şunlara yönelmelisin, şunu yaparsan daha iyi olur tarzı tavsiyelerinizi bekliyorum
bekayazilim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

mwt mwt RadKod-İzmir Web Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 839
  • Beğeniler 124 / 150
  • Ticaret 50, (%96)
css dersler ve php derslerine bakabilirsin ondan sonra wordpress tema yapımına bakabilrsin

• Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)

mwt adlı üyeden alıntı

css dersler ve php derslerine bakabilirsin ondan sonra wordpress tema yapımına bakabilrsin

ilginiz için teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun.

seomweb seomweb ceobilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Business Man
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 1142
  • Beğeniler 247 / 199
  • Ticaret 25, (%100)
Başarılar. Bu sektöre ilgi duyman çok güzel.
emontkral2

kişi bu mesajı beğendi.

iqhaber.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)

fyani adlı üyeden alıntı

Başarılar. Bu sektöre ilgi duyman çok güzel.

teşekkür ediyorum hocam. 02 temmuzda yazmışım fakat hala ilgim bitmedi. kurslara yazıldım ve hala çabalıyorum :)
seomweb

kişi bu mesajı beğendi.

bekayazilim bekayazilim www.bekawebyazilim.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 405
  • Beğeniler 69 / 69
  • Ticaret 9, (%100)
Öncelikle Başarılarınızın Devamını Diliyoruz.

Dreamweaver değilde Notepad ++ olarak Kod yazsanız daha iyi öğrenme şansınız olur. Dreamviever de tamam olur ama Notepad++ öğrenirseniz tüm site tasarım için olan programları çözersiniz.

Bunun yanında Wampserver ile localhostta yaptığınız kodlamaları an an kontrol edebilirsiniz.

Öncelikle Elinizde hazır olan site kodlamaları ile başlamanızı tavsiye ederim onun üzerinde değişiklik yaparak veya ona bakarak kodlamaya yapmaya çalışın . Emin olun gözünüz aşina olacak bir müddet sonra ezber yazacaksınız.

Umarım Yardımcı olabilmişizdir.

Kendi Kodlamalarımız Tıklayınız.

Bekayazılım İnternet Bilişim Hizmetleri
info@bekawebyazilim.com
0542 370 17 52
www.bekawebyazilim.com
www.bekawebsoft.com

leaderrda leaderrda WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** E**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 48 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Kesinlikle Dreamweaver çalış ama alışkanlık edinmemeni söylerim.Notepad++ veya sublime text 3 te yazmanı tavsiye ederim.Yani koddan çalış daha iyi öğrenirsin.Bunun yanı sıra mutlaka javascript bilmelisin diye düşünüyorum yani hemen phpye atlamak yerine html5 css 3 ve javascript ile tamanen tasarıma hakim olursan worpdress entegresi çok yorucu değil ve orta düzey php ile wordpresse entegre edebilirsin diye düşünüyorum.

• Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)

leaderrda adlı üyeden alıntı

Kesinlikle Dreamweaver çalış ama alışkanlık edinmemeni söylerim.Notepad++ veya sublime text 3 te yazmanı tavsiye ederim.Yani koddan çalış daha iyi öğrenirsin.Bunun yanı sıra mutlaka javascript bilmelisin diye düşünüyorum yani hemen phpye atlamak yerine html5 css 3 ve javascript ile tamanen tasarıma hakim olursan worpdress entegresi çok yorucu değil ve orta düzey php ile wordpresse entegre edebilirsin diye düşünüyorum.

hocam ben şuan kursa yazıldım. Kursta css ve html öğretiliyor. Dreamweaveri bi bakıma bıraktım diyebilirim. Sürekli notepad+ dan çalışmalarımı yapıyorum. Kursta css ve html öğrendikten sonra başka bir kursa gidip burada da php ve javacsripti aynı anda öğretiyorlar. 2. kurs olarakta ben php & js gitmeyi düşünüyorum. Doğru mudur sizce? Yani tek amacım envato'da satış yapmak diyebilirim hedefimi orası için ayarlıyorum. daha fazlası gerekirmi?

leaderrda leaderrda WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** E**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 48 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam hangi kursa yazıldın.İsmek var bir araştır istersen.Entavo çok fazla titizler hocam yani envato için kusursuz olman gerekir :).Bunların yanında istersen responsive ile bootsrapı araştır bi şuanda mobil uyumlu tasarım yapmak zorunluluk oldu.Dediğim gibi eğer html css ve javascript öğrenirsen az birşey php ile rahat bir tasarım yapabilirsin.

• Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)

leaderrda adlı üyeden alıntı

Hocam hangi kursa yazıldın.İsmek var bir araştır istersen.Entavo çok fazla titizler hocam yani envato için kusursuz olman gerekir :).Bunların yanında istersen responsive ile bootsrapı araştır bi şuanda mobil uyumlu tasarım yapmak zorunluluk oldu.Dediğim gibi eğer html css ve javascript öğrenirsen az birşey php ile rahat bir tasarım yapabilirsin.

bizim burada mahalle arasında biyer diyim hocam :) ismeki biliyorum php ve js için oraya gideceğim. responsive konusunu w3school'dan araştırıyorum ve öğreniyorum. bootsrapı da biliyorum kurdum bir kaç denemeler yapıyorum onun da üzerinde

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al