lostyazilim
tr.link

Ücretli tema türkçeleştirme

21 Mesajlar 2.560 Okunma
lstbozum
tr.link

engince engince WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Telekominikasyon
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 25 / 26
  • Ticaret 2, (%100)

cimsir adlı üyeden alıntı

hocam hangi insanlara denk geldiniz bilmiyorumda çok tuhaf insanlarla karşılaşmak mümkün işlem yapılacaksa eğer skype adresinizi özelden atın ücretsiz olarak yardımcı oluyum

Gönderdim. İmkan dahilindeyse sevinirim

wmaraci
reklam

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
Hocam adamlığı parayla kıyaslıyorsanız yanlış anlıyorsunuzdur ücretiyle demişsiniz burda herkes ekmeğinin peşinde ücretsiz yaptırmak istiyorsanız ücretsizdir diye yazacaksınız burda okadar emek verip para isteyince niye sinirleniyorsunuz anlayamadım ? Neyse iyi forumlar.

• Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 25 / 26
  • Ticaret 2, (%100)

Crewx adlı üyeden alıntı

Hocam adamlığı parayla kıyaslıyorsanız yanlış anlıyorsunuzdur ücretiyle demişsiniz burda herkes ekmeğinin peşinde ücretsiz yaptırmak istiyorsanız ücretsizdir diye yazacaksınız burda okadar emek verip para isteyince niye sinirleniyorsunuz anlayamadım ? Neyse iyi forumlar.

Ne diyorsun arkadaşım ?
Ücretiyle dedim evet.
Ücretsiz yapmak istiyorum diye birşey demedim. Mesajının alakasınıda anlamadım. Eğer cimsirin ücretsiz yaparım demesini ve benim kabul etmemi yadırgıyorsan DEFOL.

Kimseye ücretsiz iş yap denilmedi. Biri çıkıp ücretsiz yaparım dedıyse eyvallah ama bir karşılığı olmayacak demek değildir.

Cimsir ücretsiz yaparım dedi diye ekmeğine taşmı koydu anlamadım... Mesajına anlam vermekte imkansızya ben hazır bulmusum patlıyım sana diyecem ama berbat yordunuz zaten...

50 TL versem sanki adamlar gibi işini yapacakmış gibi konuşuyorsun. Önce paranın tamamı peşin , sonra pazarlıkla yarı iş başında yarı sonunda, sonra 3 gün peşinden koşacam, sonra işim vardı olmadı , yada dosya gelecek yarım yamalak , yada direk defolup gidip işi yapmadan 20 lirana tenezzül edecek...

Bugüne kadar denk gelmediğim için böyle rahat konusuyorum... Bende bunlardanım dıyen konuşur. Olmayan bulaşmaz konuya zaten...

Son olarak : Cimsirin boyle bir teklif sunmasının nedenide sıkıldığımı düşündüğü için yardımcı olmaktır muhtemelen. Yoksa senin yada herhangi birinin para kazanmasına engel olmak değildir.

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)

engince adlı üyeden alıntı

Ne diyorsun arkadaşım ?
Ücretiyle dedim evet.
Ücretsiz yapmak istiyorum diye birşey demedim. Mesajının alakasınıda anlamadım. Eğer cimsirin ücretsiz yaparım demesini ve benim kabul etmemi yadırgıyorsan DEFOL.

Kimseye ücretsiz iş yap denilmedi. Biri çıkıp ücretsiz yaparım dedıyse eyvallah ama bir karşılığı olmayacak demek değildir.

Cimsir ücretsiz yaparım dedi diye ekmeğine taşmı koydu anlamadım... Mesajına anlam vermekte imkansızya ben hazır bulmusum patlıyım sana diyecem ama berbat yordunuz zaten...

50 TL versem sanki adamlar gibi işini yapacakmış gibi konuşuyorsun. Önce paranın tamamı peşin , sonra pazarlıkla yarı iş başında yarı sonunda, sonra 3 gün peşinden koşacam, sonra işim vardı olmadı , yada dosya gelecek yarım yamalak , yada direk defolup gidip işi yapmadan 20 lirana tenezzül edecek...

Bugüne kadar denk gelmediğim için böyle rahat konusuyorum... Bende bunlardanım dıyen konuşur. Olmayan bulaşmaz konuya zaten...

Yazık yazık valla bir şey söylemiyorum yaşına bak aklına bak hadi selametle.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 25 / 26
  • Ticaret 2, (%100)

Crewx adlı üyeden alıntı

Yazık yazık valla bir şey söylemiyorum yaşına bak aklına bak hadi selametle.

:) Resmine yeni bakıyorum. Sende selametle kal kardeşim...

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)
Yanlış tercihler yaparsanız yanlış kişilerle muhattap olursunuz. Bu forumda ben de dahil olmak üzere -hatta benden çok daha fazla ticaret puanına sahip olan- ve çeviri işini layıkıyla yapan arkadaşlar var. Konu açmak yerine bence bu tür işlerde direkt bu tür alanının uzmanı kişilere başvurmanız hem hızlı sonuç almanıza hem kesin memnuniyet almanıza yardımcı olur.

Yorum üslubunuz gerçekten konu sahibi olarak hiç hoş değil. Burası kimsenin kimseye de "DEFOL" diyebileceği bir platform değil.

Ek olarak; Ücretsiz yaparım, şunu yaparım, bunu yaparım diyen arkadaşların bu bölüme mesaj atmaları yasaklanmalı. Bu kadar yardımsever kişiliğe sahipseler lütfen gidip ücretsiz işler alanındaki yardım konularına baksınlar. İnsanlar buradan aldıkları işler ile ekmeğini kazanıyor.
onurkaplan

kişi bu mesajı beğendi.

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.

cimsir cimsir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 154
  • Beğeniler 22 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
ben arkadaşa yardımcı olmak istedim çünkü yapılacak iş 30 dk sürmez (eğer arkadaş panel dahil çeviri istemiyorsa) bundan neden para alıyım sonuçta burası yardım ve dayanışma için ki ücretsiz yapıyım deme sebebim zamanında bilmediğim işler yüzünden 10 dklık basit işlere 100-200 lira isteyen kişilerdir.

Her emeğin karşılığı vardır ancak basit işlerde yardımlaşma olmayacaksa ve önüne gelen biribirinden bir şeyler koparma peşinde olacaksa bıraksın bu işleri çocukluğunu yaşasın..

Konu sahibi arkadaş ise üslup konusunda biraz abartmalar yapmış olabilir ancak gelen özel mesajlardan kaynaklı sinirinden diye düşünüyorum

• Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 25 / 26
  • Ticaret 2, (%100)

Being adlı üyeden alıntı

Yanlış tercihler yaparsanız yanlış kişilerle muhattap olursunuz. Bu forumda ben de dahil olmak üzere -hatta benden çok daha fazla ticaret puanına sahip olan- ve çeviri işini layıkıyla yapan arkadaşlar var. Konu açmak yerine bence bu tür işlerde direkt bu tür alanının uzmanı kişilere başvurmanız hem hızlı sonuç almanıza hem kesin memnuniyet almanıza yardımcı olur.

Yorum üslubunuz gerçekten konu sahibi olarak hiç hoş değil. Burası kimsenin kimseye de "DEFOL" diyebileceği bir platform değil.

Ek olarak; Ücretsiz yaparım, şunu yaparım, bunu yaparım diyen arkadaşların bu bölüme mesaj atmaları yasaklanmalı. Bu kadar yardımsever kişiliğe sahipseler lütfen gidip ücretsiz işler alanındaki yardım konularına baksınlar. İnsanlar buradan aldıkları işler ile ekmeğini kazanıyor.

Being : Burası bir ticari kanaldan daha çok yardımlaşma platformudur. Ticarette yapılabilir elbet ama madem bu kadar profesyonel çalışılıyor ticaretlerde profesyonel şekilde yapılmalı.

Şimdi geçmişini bilmiyorum ama ben eski nicklerim (unuttuğum) yada sistem değişikliği nedeniyle giden nicklerim. Yada yıllar boyu kullanamadığım vs gibi nicklerle aşağı yukarı ve en az *** uda dahil ediyorum tabi 5 senelik bir geçmişim var.

5 yılda en az tahmini 20 defa para kaptırmışımdır bahsettiğin refli nickler dahil.

Bunlardan ikisi 3 ü makale yada seo hesabıyla anlık işlem yapmıştır.

bu 20 kişiden 2 sine ta memlektimden işimi gücümü bırakıp memleketlerine gidip şiddet uygulamak zorunda kaldım..

kalanlarda 50 - 100 lira kursağında diyip geçmişizdir.

1 kişiyle şuan mahkemeliğim.. Sözde bu kişinin ref yüksek, birebir yüzyüze görüşüp kendimi sağlama almak adına sözleşme yaptım. Ve bu şahıs en az 500 MİLYAR zarara uğratmıştır beniii

Mahkemelik detayınıda geçiyim. Ağustosta anlaştık. Projem EYLÜL 15 te teslim edilecekti. Beni Ocak ayı 15 ine kadar salladı ama öyle direk bekle diyerek değil. 3 gün daha ver. 2 gün daha ver. son bir hafta diye diye...

En sonunda kaybımıda kabul ettim. KAPORAMI GERİ ÖDE dedim. 1 hafta istedi. 1 ayda kaporanın geri gelmesini bekledim..

Sonra oda gelmeyınce mahkemeye verdim. Bu nasıl bir deneyimdir :)
Being

kişi bu mesajı beğendi.

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)

engince adlı üyeden alıntı

Being : Burası bir ticari kanaldan daha çok yardımlaşma platformudur. Ticarette yapılabilir elbet ama madem bu kadar profesyonel çalışılıyor ticaretlerde profesyonel şekilde yapılmalı.

Şimdi geçmişini bilmiyorum ama ben eski nicklerim (unuttuğum) yada sistem değişikliği nedeniyle giden nicklerim. Yada yıllar boyu kullanamadığım vs gibi nicklerle aşağı yukarı ve en az *** uda dahil ediyorum tabi 5 senelik bir geçmişim var.

5 yılda en az tahmini 20 defa para kaptırmışımdır bahsettiğin refli nickler dahil.

Bunlardan ikisi 3 ü makale yada seo hesabıyla anlık işlem yapmıştır.

bu 20 kişiden 2 sine ta memlektimden işimi gücümü bırakıp memleketlerine gidip şiddet uygulamak zorunda kaldım..

kalanlarda 50 - 100 lira kursağında diyip geçmişizdir.

1 kişiyle şuan mahkemeliğim.. Sözde bu kişinin ref yüksek, birebir yüzyüze görüşüp kendimi sağlama almak adına sözleşme yaptım. Ve bu şahıs en az 500 MİLYAR zarara uğratmıştır beniii

Mahkemelik detayınıda geçiyim. Ağustosta anlaştık. Projem EYLÜL 15 te teslim edilecekti. Beni Ocak ayı 15 ine kadar salladı ama öyle direk bekle diyerek değil. 3 gün daha ver. 2 gün daha ver. son bir hafta diye diye...

En sonunda kaybımıda kabul ettim. KAPORAMI GERİ ÖDE dedim. 1 hafta istedi. 1 ayda kaporanın geri gelmesini bekledim..

Sonra oda gelmeyınce mahkemeye verdim. Bu nasıl bir deneyimdir :)

Kötü deneyiminiz için üzgünüm. Ben de ortalama 6 senedir sektör içerisinde aktif-pasif yer alıyorum. Tabii forumlara gelişim şurada 3-4 senelik bir hadisedir.

Buranın bir yardımlaşma platformu olduğuna hiç şüphem yok ama bu alan kategorisi itibariyle sadece iş alan ve verenin buluşmasının planlandığı bir alan. Dediğim gibi buradan aldıkları ile ev geçindiren insanlar var. Onları düşünmek lazım. Çıkıp "ben ücretsiz yaparım!" diyen arkadaşlar için zaten açılmış bir alan var. Onlar oraya geçiş yapsınlar ve burayı bıraksınlar iş bekleyen arkadaşlar bir şeyler yapsın.

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.

• Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 25 / 26
  • Ticaret 2, (%100)
Being güzel yorumların için teşekkür ederim. Güzel haklı konuşuyorsun. Konuyu anlık gergınlıkle fazla uzattım sanırım. Kapanmasında fayda olacak..

Yalnız şu konuda tamamen psikolojik bir olay. Cismir arkadaşımız çok fazla gerildiğimi hissedince yazma ve yardımcı olma gereği duydu. Hani birileri para kazanmasın, engel olayım vs hesabına değil...

Anlayısın ıcın tesekkur ederim. Hayırlı calısmalar.
Being

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al