Being adlı üyeden alıntı
Yanlış tercihler yaparsanız yanlış kişilerle muhattap olursunuz. Bu forumda ben de dahil olmak üzere
-hatta benden çok daha fazla ticaret puanına sahip olan- ve çeviri işini layıkıyla yapan arkadaşlar var. Konu açmak yerine bence bu tür işlerde direkt bu tür alanının uzmanı kişilere başvurmanız hem hızlı sonuç almanıza hem kesin memnuniyet almanıza yardımcı olur.
Yorum üslubunuz gerçekten konu sahibi olarak hiç hoş değil. Burası kimsenin kimseye de "DEFOL" diyebileceği bir platform değil.
Ek olarak; Ücretsiz yaparım, şunu yaparım, bunu yaparım diyen arkadaşların bu bölüme mesaj atmaları yasaklanmalı. Bu kadar yardımsever kişiliğe sahipseler lütfen gidip ücretsiz işler alanındaki yardım konularına baksınlar. İnsanlar buradan aldıkları işler ile ekmeğini kazanıyor.
Being : Burası bir ticari kanaldan daha çok yardımlaşma platformudur. Ticarette yapılabilir elbet ama madem bu kadar profesyonel çalışılıyor ticaretlerde profesyonel şekilde yapılmalı.
Şimdi geçmişini bilmiyorum ama ben eski nicklerim (unuttuğum) yada sistem değişikliği nedeniyle giden nicklerim. Yada yıllar boyu kullanamadığım vs gibi nicklerle aşağı yukarı ve en az *** uda dahil ediyorum tabi 5 senelik bir geçmişim var.
5 yılda en az tahmini 20 defa para kaptırmışımdır bahsettiğin refli nickler dahil.
Bunlardan ikisi 3 ü makale yada seo hesabıyla anlık işlem yapmıştır.
bu 20 kişiden 2 sine ta memlektimden işimi gücümü bırakıp memleketlerine gidip şiddet uygulamak zorunda kaldım..
kalanlarda 50 - 100 lira kursağında diyip geçmişizdir.
1 kişiyle şuan mahkemeliğim.. Sözde bu kişinin ref yüksek, birebir yüzyüze görüşüp kendimi sağlama almak adına sözleşme yaptım. Ve bu şahıs en az 500 MİLYAR zarara uğratmıştır beniii
Mahkemelik detayınıda geçiyim. Ağustosta anlaştık. Projem EYLÜL 15 te teslim edilecekti. Beni Ocak ayı 15 ine kadar salladı ama öyle direk bekle diyerek değil. 3 gün daha ver. 2 gün daha ver. son bir hafta diye diye...
En sonunda kaybımıda kabul ettim. KAPORAMI GERİ ÖDE dedim. 1 hafta istedi. 1 ayda kaporanın geri gelmesini bekledim..
Sonra oda gelmeyınce mahkemeye verdim. Bu nasıl bir deneyimdir :)