kendoka adlı üyeden alıntı

Ustam sorularım çok ama en faydalı olanları seçmeye çalışıyorum.

Mesela makale yazarken bir adet h1 ve bir veya iki h2 ekliyordum. Ama şöyle bir durum var. Kullandığımız temalarda içerik haricinde h tagları kullanılmış olabiliyor. Sidebarda veya Site başlığında h1 kullanılabiliyor. Böyle durumda napmak gerek ? Şuan sitemde site başlığı h1 olduğu için yazılarımın içine h1 eklemiyorum. Ana sayfada görülen yazı başlıkları da h2.

Bir de son ricam olacak ücretsiz olarak tavsiye edebileceğiniz wp firma teması var mı. css3 html5 falan :)

Teşekürler.

Bence temayı editleyin. Her sayfanızda ana sayfa başlığınıza vurgu yapıyorsunuz. Ücretsiz olarak önerebileceğim malesef yok. Elbet güzel temalar var. Responsive diye bir tema var idi ona bir bakın. Gayet hızlı sıralama alır. Onun dışında ücretsiz şudur diyebileceğim önerim yok.

armoniy adlı üyeden alıntı

Hocam Bence yanlışınız var BÖYLE ÇALIŞMALAR kısa vadeli çalışmalardır

NOT : Hani diyorlar ya işte paket aldık düştük tek nedeni bu

Selam ana sayfadan linkleme demek ana sayfayı sürekli linklemek değil. Yazıyı http://www.cryptosam.com/2015-yili-icin-seo/ tam olarak incelerseniz gayet kapsamlı düşünülmüş, denenmiş ve sonuç alınmış şeylerden bahsetmeye gayret ettik. Muhtemelen sadece grafiğe bakıp bir yanlış algı oluştu. Bahsi geçen konudaki işlemler ile gayet yüksek rekabetin olduğu konularda sonuç alındı. Denendi. Sitede paylaşıldı. Denenmemiş ya da denemediğim hiç bir bilgiyi paylaşmamaya özellikle gayret ediyorum blogumda.