McFLY
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kesinlikle wordpress. Üzerinde istenildiği gibi oynanıyor en azından.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ustam bu sana gör değişir. Şunu unutma her şeyiyle sana ait bir sitemi kullanman çok daha sağlıklıdır. Hack falan demişler. Paraya kıy orjinal bir responsive tema al. 100 lira tema 50 lira yıllık hosting.Yani 150 liraya tamamen sana ait bir site olur. Site hızı seo vs. ne varsa sağlam bir tema da bu sıkıntılar hiç olmaz. Reklam yerleşimleri için müsait temalar da var. Yani eğer benim olsun ve gelecek vaad etsin diyorsan al bir hosting kur içine wp keyfine bak.
Bir de şunu düşün. Bir sorunla karşılaştığında sitede köklü değişiklik yapmak istediğinde hep bir uzmana ihtiyacın olacak. Bak mesela forumda bir arkadaş 10 liraya sayfa hızını %98 e çıkarıyor.
Tabi insanın her zaman paraı olmayabilir. 5 liraya muhtaç olduğumuz ve bazen de yerde 5 lira görsek almayacağımız zamanlar yaşıyoruz. Ama wp nin verdiği genişliği sana baska bişey vermez. Wp den ziyade sitenin tamamına erişebilmen önemli. Şuan basit bir tema ile 10 liralık hostla başlayabilirsin. Merak etme 5k ziyaretci cekmeden hosttan şikayetin olmaz. Site ne amaçlı bilmiyorum ama kazandıkça siteye yatırırsın.
Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Blogger Google'un Çocuğudur ve Her Anne kendi çocuğunu sever.
Komşu çocuğunu över ama en önemlisi ve en sevdiği KENDİ Çocuğudur.
Cevabım bence gayet net :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam gördüğün gibi herkes farklı bir şeyler söylüyor. Siz ikisini de kullanmışsanız, hangisi daha çok işinize geliyorsa bence onu kullanın. Wordpress, kullanıcısına her türlü kolaylığı sunabilen bir sistem. Dünya genelinde yaklaşık 60 milyon kullanıcısı olduğunu biliyorum. Ve bir çok önemli kurumun, kurumsal firmanın kullandığı bir sistem. Onunla yapamayacağınız bir şeyin olduğunu sanmıyorum.Eğer kişisel bir blogdan ziyade, bir platform oluşturma niyetiniz varsa bence Wordpress kullanın. Sonuçta 2 milyondan fazla geliştiricisi olan bir sistemden bahsediyoruz. Bunca insanın başına bişey gelmedyse sizin de başınıza bir şeyin geleceğini sanmıyorum. Tabii eğer MİT verilerini yayınlayacağınız bir site kurmayacaksınız!
Blogger ile ilgili size şunları söyleyebilirim.
Ne kadar erişiminiz var? Kurduğunuz sistem size ne kadar yetki sağlıyor? Verdiği host 10GB siz gidin 1GB host satın alın, zaten video vs yayınlamayacağınız için siz o 1GB'yi ne kadar uğraşsanız da dolduramayacaksınız. Blogger bana biraz "Esaret" kavramının varlığını anımsatıyor. Siz her şeyi "Google" beyin keyfine göre düzeneyeceksiniz. Sonra o canı isterse sizi üste taşıyacak. Kendi keyfinize göre düzenleyip, Google beye "Sen beni mecbursun üste çıkarmaya" diye bir üstü kapalı subliminal mesaj verseniz daha iyi. Bunu da Wordpress'in SEO eklentileri ile rahatlıkla yapabilirsiniz.
Kısaca: En başta dediğim gibi, herkes kendine en uygun olanı söyler. Siz de size en uygun olan hangisiyse onu kullanın bence.
Çok konuştum sanırım yine :) Selametle kalın..
Allah hepimize rahmet eylesin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hala bunları karşılaştıranlar mı var? Wordpress açık ara öndedir. Hadi wordpress ile joomla, drupal vs. karşılaştırsanız neyse de blogger nedir :) Daha bir dosya yükleyemiyorsunuz siteye. Blogger genelde host veya domain parasını gözden çıkarmayıpta açtıkları sitelerden ayda yüzlerce lira kazanmayı amaçlayan(!) kişilerin kullandığı bir servistir.
Hocam size tavsiyem ne ekerseniz onu biçersiniz, kaliteli bir hosting alın zaten domain işini basit halledersiniz, güvenlik konusunda ise sağlam şifreler kullandığınız ve bilgisayarınıza virüs bulaşmadığı sürece pek bir sorun yaşamazsanız. Tabi biri size takıntılı hale gelirse, hangi sistemi kullanırsanız kullanın bir şekilde size zarar verebilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
burakisci adlı üyeden alıntı
Hala bunları karşılaştıranlar mı var? Wordpress açık ara öndedir. Hadi wordpress ile joomla, drupal vs. karşılaştırsanız neyse de blogger nedir :) Daha bir dosya yükleyemiyorsunuz siteye. Blogger
genelde host veya domain parasını gözden çıkarmayıpta açtıkları sitelerden ayda yüzlerce lira kazanmayı amaçlayan(!) kişilerin kullandığı bir servistir.
Hocam size tavsiyem ne ekerseniz onu biçersiniz, kaliteli bir hosting alın zaten domain işini basit halledersiniz, güvenlik konusunda ise sağlam şifreler kullandığınız ve bilgisayarınıza virüs bulaşmadığı sürece pek bir sorun yaşamazsanız. Tabi biri size takıntılı hale gelirse, hangi sistemi kullanırsanız kullanın bir şekilde size zarar verebilir.
bu yorumun altına imzamı atıyorum :) ayrıca dip not; şu bloggerın yorum panelleri çok çocuk ve basit sırf o tarz bir yorum alanı görünce uzaklaşıyorum siteden garip belki ama sevmiyorum :D
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla kendim uzun zamandır blogger kullanıyorum ve tavsiyede ederim, wordpress hiç kullanmadığım için bir şey diyemem.
///!!!\\\
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tek ve net bir cevabım var size Wordpress :)