-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sikayetvar.com un çalışma sistemine karşıyım. Zİyaretçiler kafasına göre girip ben şu firmadan şikayetciyim yazıyor ve sikayetvar.com ekibi bu kişiden mağdur olduğuna dair hicbir kanıt delil istemeden şikayeti yayınlıyor. Firma olarak yanıt yazmak istediğinizde sizden para talep ediyor. Ben bir çalışma başlatıyorum umarım buradan da gerekli desteği görürüm. Sikayetvar.com kapatılmalı başlıklı bir site kuracağım adwords e belli bi miktar para yatıracağım sikayetvar.com sitesinin çalışma sisteminden memnun olmayan firmaları toplayacağım. Sikayetvar.com un kapatılmasını talep ediyoruz şeklinde bir form oluşturacağım ve firmalar bu formu doldurup imzalayacak. Toplanan bu evrakların tümünü (10.000 civarı firmadan imza aldıktan sonra) gerekli mecralara sunarak büyük bir yasal süreç başlatacağım. Böyle bir çalışma başlattığımda buradan gerekli desteği alabilir miyim bilmiyorum ama bu konu altındaki yazılanlara göre bi değerlendirme yapılabilir.
Sikayetvar.com illa ki de kapatılsın demiyorum yerine göre tüketici haklarını korumak için güzel bir site ama en azından kapatılmasa da şikayet yazanlardan mağdur olduğunun kanıtı delili istensin, önce firmaya sunulsun firma çözüm bulamazsa şikayet yayınlansın. Oluşturduğum formda bunlara da yer vereceğim...
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
valla benim firmayla ilgili bir sorunum olduğumda oraya şikayet ediyorum 2 gün içerisinde çözülüyor kafam rahat
2 kişi bu mesajı beğendi.
Feyzali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bencede işleyişi kötü bir site.. Ama o kadar uğraşmayın bırakın hocam nerde boş iş var wmaracı üyeleri orada yav.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mekanik Bakımcı
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hocam kesinlikle sizlere katılıyorum ama bir yandan da bir şikayetim olsa oraya yazıyorum, çözülüyor.
Bence biraz da yararlı bir site ama işleyişi kesinlikle kötü bu konuda size katılıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
işleyişi bence gayet düzgün bir site bir çok sorunumda o site sayensinde beni aramayan oyalayan teknık servis anında arar oldu.
Firmanız düzgün bir firmaysa sorun yaşıcağınızı sanmıyorum.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence firma ile anlaşma yoluna ve sunduğunuz 2.yol olan çözüm alternatifine gidilmeli.
Yani firmayı delil ıspat vs alıcak şekilde yönlendirmelisiniz. Çünkü bi çok ************** yada kötü hizmet veren firma orası sayesinde açığa çıkıyor bi çok kişiyi mağduriyetten kurtartıyor ki insanlar buna evet oyu vermez versede çok kişi vermez. O yüzden 2.alternatif daha mantıklı.
#aksacli
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bence bu durumda şikayette yazı yazan bir çok kişi bu kadar evrakla uğraşmak istemeyecek ve bu kadar çok şikayet olmayacak yani atıyorum 3-5 tl lik bir şey için insanlar bu kadar uğraşmayacak. O yüzden böyle bir şey olacağını sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Böyle davaları kurulduğundan beri vardır bu kadar sağlam desteği ve avukatları olmasa zaten bırakıp kaçarlardı :)