-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım/Yazılım/Bilişim
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ecancan temasının index.php'sine poptgs alanında değişiklik yaptım menü ekledim temanın yazılara girince en üstte boşluk oluştu ve ahmet can destek sağlamadı bu konuda...
İndex.php kodları:
$kategori = get_option('ecan_sild1');
$catquery = new WP_Query( 'category_name=' .$kategori. '&posts_per_page=1' );
while($catquery->have_posts()) : $catquery->the_post();
?>
$kategori = get_option('ecan_sild2');
?>
$kategori = get_option('ecan_sild3');
?>
$kategori = get_option('ecan_sild4');
?>
$popularpost = new WP_Query( array( 'posts_per_page' => 4, 'meta_key' => 'ayarla_mansetno', 'orderby' => 'date', 'order' => 'DESC' ) );
while ( $popularpost->have_posts() ) : $popularpost->the_post();
?>
0',' 1',' %'); ?>
$kategori = get_option('ecan_bilesenb');
$catquery = new WP_Query( 'category_name=' .$kategori. '&posts_per_page=5' );
$sayac = 0;
$sayac++;
if( $sayac == 1 ) :
?>
ID), 0,170,"UTF-8"); ?>...
$kategori = get_option('ecan_bilesenb1');
$catquery = new WP_Query( 'category_name=' .$kategori. '&posts_per_page=5' );
$sayac = 0;
$sayac++;
if( $sayac == 1 ) :
?>
ID), 0,170,"UTF-8"); ?>...
$kategori = get_option('ecan_bilesenk');
$catquery = new WP_Query( 'category_name=' .$kategori. '&posts_per_page=3' );
?>
$kategori = get_option('ecan_bilesenk1');
$catquery = new WP_Query( 'category_name=' .$kategori. '&posts_per_page=3' );
?>
Sadece poptgs alanında değişiklik yapıldı imzamda site bulunmakta herhangi bir makaleye tıklarsanız görürsünüz :)
₪ #GRAFİK TASARIM #WEB TASARIM #YAZILIM #DONANIM #WORDPRESS ₪
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Direk arkadaşa ilettiniz mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
evet hocam
Ek Olarak:
hocam kodlarda sıkıntı varmı ? poptgs alanında ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
hocam ben bir sorun göremedim
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
ama bana tema yapımcısı ücretli aldığım bu ürünün hatasının benden kaynaklı olduğunu söylüyor... yok böyle bir şey para veriyoruz ve destek vermiyor. benden tavsiye kim Ahmet Can Ecancan temalarını almasın hiç bir ürürnüne el bile sürmeyin.
ayrıca dosyayı kontrol etmesini rica ettim böyle bir hizmetimiz yok dedi ve kontrol etmedi soruna bakmadı direk benden kaynaklı olduğunu söyledi.
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
modernhoca adlı üyeden alıntı
ama bana tema yapımcısı ücretli aldığım bu ürünün hatasının benden kaynaklı olduğunu söylüyor... yok böyle bir şey para veriyoruz ve destek vermiyor. benden tavsiye kim Ahmet Can Ecancan temalarını almasın hiç bir ürürnüne el bile sürmeyin.
ayrıca dosyayı kontrol etmesini rica ettim böyle bir hizmetimiz yok dedi ve kontrol etmedi soruna bakmadı direk benden kaynaklı olduğunu söyledi.
Bakın lütfen konuyu çarğıtmayın böyle bir sorun temadan kaynaklı değildir diyorum buradan benim 100 den fazla müşterime kurulumu yaptım ve temiz temiz çalışmalarını sürdüyorlar bir ton düznelmee yapan kulalnıcılarımda mevcut temayı istediğiği gib düzenleyende. Ben desteğimi nasıl veririm bunu baltan da belirttim. Sorun eğer temadan kaynaklanıyorsa ve hata sırf ondansa eklem vs yapılmamışsa o zaman müdahale ederim bunun yanında kurulumda yada vs her zaman destek vermişimdir yüzünüzde burada ilk başta aldığınızda farklı domaine lisansnlayıp sonradan deiştireceğim dediğinizde sırf sizi kırmamk adına hiç bir ücret talep etmeden değiştirdim lisansıız emin olun bunu kimse size yapmaz. Bunlar ek olarakta daima yadığınız he mesaja cevap verim eğer sorun benim taraflıysa yardım ettim önce kendi eklediğiniz kodun düzgün olup oladğını denetleyin sonra bu şekilde ithamlar bulunarak karalama yapınız. Bu konunda düzenlenrek yenielnmesini yöneticilerden rica ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ecancan adlı üyeden alıntı
Bakın lütfen konuyu çarğıtmayın böyle bir sorun temadan kaynaklı değildir diyorum buradan benim 100 den fazla müşterime kurulumu yaptım ve temiz temiz çalışmalarını sürdüyorlar bir ton düznelmee yapan kulalnıcılarımda mevcut temayı istediğiği gib düzenleyende. Ben desteğimi nasıl veririm bunu baltan da belirttim. Sorun eğer temadan kaynaklanıyorsa ve hata sırf ondansa eklem vs yapılmamışsa o zaman müdahale ederim bunun yanında kurulumda yada vs her zaman destek vermişimdir yüzünüzde burada ilk başta aldığınızda farklı domaine lisansnlayıp sonradan deiştireceğim dediğinizde sırf sizi kırmamk adına hiç bir ücret talep etmeden değiştirdim lisansıız emin olun bunu kimse size yapmaz. Bunlar ek olarakta daima yadığınız he mesaja cevap verim eğer sorun benim taraflıysa yardım ettim önce kendi eklediğiniz kodun düzgün olup oladğını denetleyin sonra bu şekilde ithamlar bulunarak karalama yapınız. Bu konunda düzenlenrek yenielnmesini yöneticilerden rica ediyorum.
ecancan, bu konuda size index.php yi attığımda destek vermediniz ve ben temaya ücret ödemişim ekleme yaptığım alnda hatalı kod vs. mevcut değil arkadaşlarda gördü sorun benden kayaklı değil temanızdan kaynaklı poptgs alanına ekleme yapılınca tema böyle dağılıyorsa böyle tema olmaz. yukarıda index.php kodları bulunmkata inceleyin sorun var ise söyleyin yok isede temanızdan kaynaklıdır bu bukadar basit kodda sorun yok temmada sorun var.
temanıza her hangi birisi ekleme yapabilir sizin vereceğiniz gibi kullanmak zorunda değil o zaman sen aldığın telefonun içine program indirdin ve tema profilini değiştirdin diye servis garanti dışı desin telefonuna mantıklımı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Hocam dosyanın yedeği var mı? Onu yükle sonra adım adım dene.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
zaten denedim kod ekleyince dağılıyor
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
modernhoca adlı üyeden alıntı
ecancan, bu konuda size index.php yi attığımda destek vermediniz ve ben temaya ücret ödemişim ekleme yaptığım alnda hatalı kod vs. mevcut değil arkadaşlarda gördü sorun benden kayaklı değil temanızdan kaynaklı poptgs alanına ekleme yapılınca tema böyle dağılıyorsa böyle tema olmaz. yukarıda index.php kodları bulunmkata inceleyin sorun var ise söyleyin yok isede temanızdan kaynaklıdır bu bukadar basit kodda sorun yok temmada sorun var.
temanıza her hangi birisi ekleme yapabilir sizin vereceğiniz gibi kullanmak zorunda değil o zaman sen aldığın telefonun içine program indirdin ve tema profilini değiştirdin diye servis garanti dışı desin telefonuna mantıklımı ?
Evet zararlı bir program kurduğunuzda bunu garanti bile kabul etmez ve üstüne tamir için senden para alır hocam.