xFactor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
information technology
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar ,
Bir arkadaşımın başına gelmiş banada anlattı benimde başıma gelebilir düşüncesiyle artık domainlerimi türk firmalarından almıyorum .
Arkadaşım o sıralar önde gelen bir domain firmasından almış domaini kendisi bir oyun hilesi paylaşan platform oluşturmuş oyun firmasının uyarıları ulaşmayınca firma avukatları tarafınca domain sahibi aranmış bu süreçteki yasal işlemler hakkında bir fikrim yok ama arkadaş register bilgilerini gizlediği için oyun firmasının avukatları firmaya ulaşarak bilgilerini almak istemiş arkadaşım fake bir isimle kayıt olduğu ve bazı bilgileri doğrulamadığı için izini sürememişler ve böylelikle olaydan sıyrılmış.
Bende bunu duyunca bir kaç değişik projemde yabancı firmaları kullanıyorum onlar bilgi vermiyorlar diye biliyorum
Türk firmaları neden böyle birşeyler yapıyorlar nerede müşteri güvenliği :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ne alakası var , Mahkeme vs. istedikten sonra bilgileri vermeyecek hiç bir firma yoktur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Panama ülkesi merkezli alın. Tüm adult,warez içerikli siteler orda barınıyor nerdeyse.
48513
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Hocam oyun hileleri dediğiniz sanırım wolfteam pointblank gibi oyunlar değil mi? Yoksa şu offline oyunların hileleri mi?