lostyazilim
tr.link

Bu Bağlantılar Nereden Geliyor?

16 Mesajlar 3.694 Okunma
lstbozum
tr.link

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

Aleejhoan adlı üyeden alıntı

Çok yanlış bilgiler veriyorsunuz, he diyeceksiniz ki çok biliyorsan sen anlat. Maalesef ben değil kimse bu konuyu tamamen nasıl çözeceğini bilmiyor. Bu siteyi engellesen 5 dakika sonra başka hit sitesinden geliyorlar. 5 dakika önce kurduğun siteye bile geliyorlar. O yüzden insanları yanlış yönlendirmemek gerek hocam :)

Eleştirine saygı duyuyorum ama buna anlam veremiyorum. Madem bir bilgin yok, bilgilerimin yanlış olduğunu nereden biliyorsun. Madem hiçbir şey bilmiyorsun, kimseyi eleştiremezsin. Ama sen de haklısın, "ağzım var tabiki konuşucam, muhalefet olucam" diyosun.

wmaraci
reklam

Aleejhoan Aleejhoan Yol açık, yola çık! Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1533
  • Beğeniler 230 / 380
  • Ticaret 135, (%100)

seoakcy adlı üyeden alıntı

Eleştirine saygı duyuyorum ama buna anlam veremiyorum. Madem bir bilgin yok, bilgilerimin yanlış olduğunu nereden biliyorsun. Madem hiçbir şey bilmiyorsun, kimseyi eleştiremezsin. Ama sen de haklısın, "ağzım var tabiki konuşucam, muhalefet olucam" diyosun.

Tartışma çıkarmak, ya da muhalefet olmak için yazmadım, bilgi sonsuz bir şeydir zaten bilgim yok dememişim" kimse bu konuyu tamamen nasıl çözeceğini bilmiyor" yazmışım. 5 dakika önce açılmış siteye spam hit gelmesiyle sizin söylediğiniz gibi sevmediğiniz biri ya da warez temayla alakalı olmadığını herkes biliyor, iyi niyetle yazdığım yoruma sizin verdiğiniz cevap ile "ağzım var tabi ki konuşacağım " cümlesi gayet iyi bir şekilde bağdaşmış oldu, iyi günler.
polloshermanos

kişi bu mesajı beğendi.

http://www.alicankosedag.com.tr

• Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

Aleejhoan adlı üyeden alıntı

Tartışma çıkarmak, ya da muhalefet olmak için yazmadım, bilgi sonsuz bir şeydir, 5 dakika önce açılmış siteye spam hit gelmesiyle sizin söylediğiniz gibi sevmediğiniz biri ya da warez temayla alakalı olmadığını herkes biliyor, iyi niyetle yazdığım yoruma sizin verdiğiniz cevap ile "ağzım var tabi ki konuşacağım " cümlesi gayet iyi bir şekilde bağdaşmış oldu, iyi günler.

Kardeşim, aylardır forumdayım. Aylar önce üye oldum yani. Herkes bir konuda uzman, herkes her şeyi biliyor. Bunu söylemek konunun yararına ne kazandıracak, çözecek mi. Herkes biliyor demişsiniz, bir önceki mesajda yanlış bilgi demişsiniz. Sizin bağdaşan kelimeleriniz çok daha muhteşemler!

Aleejhoan Aleejhoan Yol açık, yola çık! Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1533
  • Beğeniler 230 / 380
  • Ticaret 135, (%100)

seoakcy adlı üyeden alıntı

Kardeşim, aylardır forumdayım. Aylar önce üye oldum yani. Herkes bir konuda uzman, herkes her şeyi biliyor. Bunu söylemek konunun yararına ne kazandıracak, çözecek mi. Herkes biliyor demişsiniz, bir önceki mesajda yanlış bilgi demişsiniz. Sizin bağdaşan kelimeleriniz çok daha muhteşemler!

Bende aylardır forumdayım, senin gibi arkadaşlar her konuda haklı olduğunu iddia etmeye çalışıyor. Bilgin yoksa yazmayacaksın. 5 dakika önce açılan bir siteye de spam hit gidiyor, sevmediğin kişinin saldırması ile ne alakası var? bunun alakasız bir konu olduğunu forumda 14-15 yaşında ki genç arkadaşlarımız bile biliyor. Şu an yaptığınız şu sözlü tartışma çıkarma olayı çok çirkin bunu belirteyim. Ben ne wordpress uzmanıyım ne internet uzmanıyım ne de başka bir şeyim, bildiğimiz şeyleri söyleriz, yanlış bilgi vereni de yanlış bilgi alanı da bildiğimiz kadarı ile uyarırız, bizim işimiz bu. Daha fazla uzatmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum, siz sürekli yanlış cümle aramakla meşgulsünüz, doğruyu aramakla değil. Bu da benim işim değil belli ki sizin işiniz.

http://www.alicankosedag.com.tr
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

aleejhoan adlı üyeden alıntı

bende aylardır forumdayım, senin gibi arkadaşlar her konuda haklı olduğunu iddia etmeye çalışıyor. Bilgin yoksa yazmayacaksın. 5 dakika önce açılan bir siteye de spam hit gidiyor, sevmediğin kişinin saldırması ile ne alakası var? Bunun alakasız bir konu olduğunu forumda 14-15 yaşında ki genç arkadaşlarımız bile biliyor. şu an yaptığınız şu sözlü tartışma çıkarma olayı çok çirkin bunu belirteyim. Ben ne wordpress uzmanıyım ne internet uzmanıyım ne de başka bir şeyim, bildiğimiz şeyleri söyleriz, yanlış bilgi vereni de yanlış bilgi alanı da bildiğimiz kadarı ile uyarırız, bizim işimiz bu. Daha fazla uzatmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum, siz sürekli yanlış cümle aramakla meşgulsünüz, doğruyu aramakla değil. Bu da benim işim değil belli ki sizin işiniz.

:d :d
polloshermanos

kişi bu mesajı beğendi.

polloshermanos polloshermanos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Dijital Amele
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 17 / 18
  • Ticaret 0, (%0)

Karikatürname adlı üyeden alıntı

Bu siteler spam hit siteleri. Google Anlalytics'den ilgili url'leri filtrelerseniz google o hitleri yok sayıyor. Nerdeyse tüm sitelere spam hit gönderiyor bu siteler. Siteye girdiği sayfadan diren çıkış yaptıkları için hemen çıkma oranı %100 oluyor, o da siteye zarar veriyor. Filtrelemek en mantıklısı.

teşekkürler bilgi için. anca ilgilenebilme fırsatım oldu yoğun bir döneme girdik...

şu şekildedir doğru mu acaba?

ayrıca yandex'te bu hitler neden görülmüyor? acaba yandex bu sitelerin peşine düşüp zaten otomatik olarak mı filtreliyor?

ayrıca bu filtreleme tek taraflı mı? mesela ben filtreledim diye sadece ben görmüyorum ama bu hitler siteye zarar vermeye devam ediyorlar mı? yoksa filtreye aldığım için google botlar da artık görmüyor mu bu yapıları?

düzeltme: filtre ayarlarını yaptıktan sonra analytics genel görünümünde şöyle bir uyarı çıktı "Kullanıcı sayınızın hatalı hesaplanmasına neden olabilecek filtrelenmiş bir görünüm kullanıyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin " sanırım o filtrelemeyi sadece bana göstermiyor ama verileri kayıt altında tutmaya devam ediyor. :/

teşekkürler tekrar tekrar.

Ek Olarak:

ferzileyto adlı üyeden alıntı

:) Bu hitlerin ne içerikle ne kodlamayla ne sevmeyen bir kişi ile uzaktan yakından alakası yok. Tüm Dünya'ya bir şekilde yolunu bularak gönderilen spam hitler. Ben bir siteme wordpress kurdum analytics entegre ettim , ne arama motorlarına kaydı var ne sitede içerik paylaşıldı 10 dakikaya spam hitler gelmeye başladı. Forumlarda onlarca açılıyor bu başlık, adamlar bir yolunu bulup anında spam hit yollamaya başlıyorlar. Bİz de merak edip sitelere baktığımızda hem hit kazandırmış oluyoruz hem alexaları düşüyor.

Zamanında semalt.com bu tarz spam yayıyordu belki 2 yıl yaydı yaydı adamların hiti de arttı alexa da epey düştü. Ayrıca dünya genelinde webmaster forumlarında hep bu tarz başlıklar açıldığından bi dünya backlink sağlamış oldular :) Sonrasında kurumsal bir yapıya büründürdüler siteyi, şuan aylık bilmem kaçyüz dolara auto seo yapıyorlar.

Spam hit yönlendire floating-share-com'a girince sharebutton.to'ya yönlendiriyor. Global alexa 22K site bomboş

google analytics konusunda ve seo konusunda oldukça hassas olduğunu düşünüyorum. neden bunlara engel olmuyorlar? öyle ya da böyle bir şekilde bu yapılardan haberdar olmaları gerekmiyor mu bu kadar hassaslarsa?

Ek Olarak:

olabilir arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler, tartışmaya gerek yok şurada hepimiz bir şeylerle uğraşıyoruz sonuçta... sevgiler.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al