-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Öyle kızı boşver, yeni birini bulmuştur yavşamak için bahane bulmuş. Yol ver gitsin, kılını bile kıpırdatma.
Yanlışın: Kızın peşinden koşman ( bana isterse 20 yıllık sevgilim olsun, o lafı ve benzeri bir lafı etse ben direk silerim, zaten o da hemen peşimden koşmaya başlar)
Bak sana daha dün olan bir anımı anlatayım. Can kardeşimin sevgilisi ota b*ka trip atan, en ufak tartışmada ayrıldık bitti diyen bir tipti. Surat desen orta, vücut desen dubaya benzeyen bir kızdı.Karakteri iyiydi ama tripliydi. Kardeşim dediğim adam da tip on numara beş yıldız sadece biraz kiloluydu. Karakteri çok sabırlı, anlayışlı bir karakterdi.
Neyse mevzuya geleyim. Arkadaşımla kavga ediyorlar, daha doğrusu kız tripleniyor falan. Arkadaş bugüne kadar hep mesaj atmış, ayrılsalarda o ikna etmiş falan. Bu tartışmalarında 10 gün bir yazmadı kıza, sana yemin ediyorum kız köpek oldu, ipleri de arkadaşıma verdi. Bu kız düşün ki ölse bile yazmayan kızdı ama kaybetme korkusu, g*tünü tavandan yere indirdi. Yani sana tavsiyem: Kaçan kovalanır, takma köpeğin olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeş kendini ezdirme yoksa daha çok üzülürsün gün gelir unutursun ama yaptıklarına pişman olursun.Sana tavsiyem diğer arkadaşların da dediği gibi yazma konuşma hiçbirşey olmamış gibi davran ve İçin de ne varsa dök kardeşim mesaja sert konuş tavrını koy ve sonunda haydi şimdi güle güle sana de ondan sonra olanları takip et. 2,5 yıl körü körüne silinmez yaptığına pişman olacaktır.Ama sen tavrını koymuş olacaksın içinde rahat edecek.Ona vazgeçilmez olmadığını hissettir gerisi kendiliğinden gelir.
HELLYEAH - I dont care anymore
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
herkes gider mi ? gider her acı geçer mi ? geçmez ama alışırsın tamam 2 yıl oldu ben hala unutamadım dinlediğim her parça onu hatırlatıyor tamam arada kabuk bağlayan yaram da kanıyor ama insan alışıyor merak etme zor günler seni bekliyor ama sana güzel bir tavsiye asla alçalma ben yaptım o hatayı sakın sakın peşinden gitme belki çok alıştın , belki çok bağlandın ama olmayacaksa asla zorlama bende aynı şekilden ve farklı sebeplerden terk edildim emin ol yeni insanlarla tanıştıkça zamanını dolu dolu geçirdikçe unutacaksın yalnız kalma slow müzik dinleme daha hızlı atlatırsın.
Herakless
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle bir olayı 2010'da yaşamıştım tamda askerdeyken 4 senelik ilişkimdi öyle zor bir durum ki anlatamam, bir gün beni aradı ve ben bugün ne yaptım biliyor musun dedi?
Ne yaptın diye sorduğumda ?
Sevgilimle bizim yerimizde oturdum ona sarıldım ama sana sarıldığımda da hissettiğim güven ve sıcaklığı onda hissedemedim dedi.
Sonrasında üzüldün mü diye sordu ?
G3 ün ağzına mermiyi verdim ve elim tetikte, birşey oldu o an ve hiç kimse için üzülmeye değmediğini bir ailemin olduğu arkamdan ağlayacak üzülecek insanlar olduğu aklıma geldi.
Çok zor bir durum lakin yapma kendine yazık etme boşver gitsin kardeşim herşey olacağına varır bak şimdi ben evli barklı bir adamım allah'ın izniylede bir çocuk bekliyoruz inşallah.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Kardeşim öncelikle üzüldüm ilişkinin bitmesine, 17 yaşındayken bende senin gibi bir ilişkiden çıkmıştım, yaş 20 oldu şuan gayet mutluyum herşey yolunda, geçer :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Abilerim, Kardeşlerim hepinize teşekkür ediyorum az daha olsa rahatlattınız beni, ancak şuan mutfaktayım, herşey onu hatırlatıyor, yaktığımız yemekler geliyo aklıma, herşey geliyo aklıma, biz beraber büyüdük, tüm kıyafetlerimizi bile beraber aldık, herşeyi beraber yaptık, ilk'im değildi belki ama sonumdu, galiba son kalacak bende, yeri hiç değişmez, babasıyla annesiyle kardeşiyle tanışmışlığımız var, bilgisayar teknik servisimiz var bizim, orada tanışmıştık, müşteri diye geldi, 2.5 yıl misafirim oldu gitti, dediğiniz gibi herşeyi zamana bırakıyorum hepinize teşkkür ediyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Kendini üzmeyip güzel hatıralar yaşadığın için şanslı olduğunu düşünmelisin. Hayatta başarılar dilerim :)
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle kafana takma. Daha iyilerini düşün. İzmir'de ki özellikle Kordon'da unutmak için çok güzel şeyler yapılabilir