AZRaeLeM adlı üyeden alıntı

Dediğin biraz saçma geldi, benim yazdığım şeyin aynısını köklü siteler paylaştı, büyük siteler, haber siteleri olsun paylaşım siteleri, hiçbiri geçemedi :) Kimisi çalarak kimisi özgün bana bakarak yazdılar.

Kök sal veya salma, bence her zaman ilk ve aranan şeyi güzel bir şekilde yazmak. Bir kaç kurnazlık ilede sitende ziyaretçiyi tutmalısın. Bunun yanında güncellik vb.de oldukça önemli :) fakat ilk bahsettiğim 3 kriter. Para kazanmaya gelirse, ben 1 haftalık reklam alanını 10 tl'ye satıyordum. 3 alak 120 TL yapıyordu. 3K olsa 250 TL rahat bulurdu. Burdan yola çık.

Google özgünlüğü gerçekten ön plana alıyor mu bu soru işareti.

cleiner adlı üyeden alıntı

makaleniz çalınınca googleye şikayet et bakalım o siteye ne oluyor,

Yıllardır site işleri ile uğraşırım, ilk sitemi açalı tam 12 yıl oldu ama hiç birine 5 aydan fazla özenemedim tam eli ayağı düzelirken sıkılıp bıraktım. 3 yıl hiç içerik girilmeyen sitelerim oldu...

Her neyse siteler Bebek gibi onlara bir bebeğiniz gibi bakarsanız, oda büyüyünce size bakar, Türkiye de Tek kazanç adsense değil, en çok kullanılan sistem adsense! Hiç satış ortaklığı sistemini kontrol ettiniz mi günlük 3,5K Satış ortaklığı üzerine kurulan bir siteden adsenseden kazanılandan 3 katı fazla kazanılabilir...

Bende sıkıldım sizin gibi, konuda onu soruyorum zaten. 12 ay boyunca bebek gibi bakılan bir site bize "iyi ki" mi yoksa "keşke" mi dedirtir. Sizin düşüncenize göre iyi ki dedirtiri alıyorum ben. Cevaplara bakılacak olursa da, %50 iyi ki %50 amelelik ve keşke oluyor.