-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Belirtilmedi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İsler maalesef boyle donmuyor ama :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
blogspot bloğum vardı, 1 makalem sadece 30 günde 50.000 ziyaretçi çekmişti. Biraz şans işiydi. Para ile ilgilide hiçbir çalışmam olmadı. Para harcamaya değmez. En önemli etken benim için, Ne paylaştınız, ilkmi paylaştınız, ziyaretçiler bunu arıyorlarmı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özgünlüğün bahsedildiği kadar değeri olsa, bir haber ajansından 100 tane haber sitesi aynı içeriği noktasına kadar alıp paylaşıyorsa ve hepside aynı sıralamayla art arda google'da çıkıyorsa...
Bana özgünlükten dem vurmayın arkadaş (:
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar örnek veriyim film siteleri . hepsinde aynı filmler konular videolar yazılır tanıtımlar resimler . Tek fark belki tema tasarımı ; ama bunlar google tarafından herhangi bir geri sırada değil . örneğin film izle yaz ilk gelen 10 siteye bak hepsinde aynı içerik . Ee adamda haklı film yerine başka hangi videoyu koyabilir ki veyahut tanıtım yazısına ne ekleyebilir ki en fazla kendi görüşünü . Bence çevre çok önemli internet aleminde de . Bugün 1 kişiye ulşaırsın o ona söyler o buna söyler bi bakarsın bir sürü kişi . ziyaretçi çok olursa üst sırada olmanda çabuk oluyor böylece yeni ziyaretçiler kazanırsın . Googlenin özgünlük sevdasını bende anlamadım ama bence googlenin kendi sallamasyonu olabilir yeni veriler girilsin veya aynı veriler farklı biçimde ele alınsın çeşit çoğalsın gibisinden
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
gayrimenkul Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
makaleniz çalınınca googleye şikayet et bakalım o siteye ne oluyor,
Yıllardır site işleri ile uğraşırım, ilk sitemi açalı tam 12 yıl oldu ama hiç birine 5 aydan fazla özenemedim tam eli ayağı düzelirken sıkılıp bıraktım. 3 yıl hiç içerik girilmeyen sitelerim oldu...
Her neyse siteler Bebek gibi onlara bir bebeğiniz gibi bakarsanız, oda büyüyünce size bakar, Türkiye de Tek kazanç adsense değil, en çok kullanılan sistem adsense! Hiç satış ortaklığı sistemini kontrol ettiniz mi günlük 3,5K Satış ortaklığı üzerine kurulan bir siteden adsenseden kazanılandan 3 katı fazla kazanılabilir...