lostyazilim
tr.link

Diyelim ki 3k tekil ziyaretçimiz var

49 Mesajlar 4.773 Okunma
lstbozum
tr.link

TheThanatos TheThanatos Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Belirtilmedi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 842
  • Beğeniler 55 / 171
  • Ticaret 5, (%100)
İsler maalesef boyle donmuyor ama :/

wmaraci
reklam

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

TheThanatos adlı üyeden alıntı

İsler maalesef boyle donmuyor ama :/

Mayınlı tarladayız o halde, paramız ile çalışma yaptırsak bile kim iyi yapar kim dolandırmaz onu bile doğru dürüst seçemiyoruz. Sonumuz hayrolsun. Gerçi yapan, kazanan öyle bir kazanıyor ki...

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

AZRaeLeM AZRaeLeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)
blogspot bloğum vardı, 1 makalem sadece 30 günde 50.000 ziyaretçi çekmişti. Biraz şans işiydi. Para ile ilgilide hiçbir çalışmam olmadı. Para harcamaya değmez. En önemli etken benim için, Ne paylaştınız, ilkmi paylaştınız, ziyaretçiler bunu arıyorlarmı.
CezaLet pg13

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

AZRaeLeM adlı üyeden alıntı

blogspot bloğum vardı, 1 makalem sadece 30 günde 50.000 ziyaretçi çekmişti. Biraz şans işiydi. Para ile ilgilide hiçbir çalışmam olmadı. Para harcamaya değmez. En önemli etken benim için, Ne paylaştınız, ilkmi paylaştınız, ziyaretçiler bunu arıyorlarmı.

Bak işte bu, ilk mi paylaşıntın - ziyaretçi bunu arıyor mu. Eğer yeni bir siten var ise bu ikisi önemli husus bence de. Ama köklü bir siten var ve ne yazsan indexleniyor ve iyi sralar alıyor ise ilk yazman önemli değil.

Yani kök salana kadar ilk ve aranan şeyleri yazan olmak gerek, öyle mi?
YasinErgul

kişi bu mesajı beğendi.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)

CezaLet adlı üyeden alıntı

Bak işte bu, ilk mi paylaşıntın - ziyaretçi bunu arıyor mu. Eğer yeni bir siten var ise bu ikisi önemli husus bence de. Ama köklü bir siten var ve ne yazsan indexleniyor ve iyi sralar alıyor ise ilk yazman önemli değil.

Yani kök salana kadar ilk ve aranan şeyleri yazan olmak gerek, öyle mi?

Dediğin biraz saçma geldi, benim yazdığım şeyin aynısını köklü siteler paylaştı, büyük siteler, haber siteleri olsun paylaşım siteleri, hiçbiri geçemedi :) Kimisi çalarak kimisi özgün bana bakarak yazdılar.

Kök sal veya salma, bence her zaman ilk ve aranan şeyi güzel bir şekilde yazmak. Bir kaç kurnazlık ilede sitende ziyaretçiyi tutmalısın. Bunun yanında güncellik vb.de oldukça önemli :) fakat ilk bahsettiğim 3 kriter. Para kazanmaya gelirse, ben 1 haftalık reklam alanını 10 tl'ye satıyordum. 3 alak 120 TL yapıyordu. 3K olsa 250 TL rahat bulurdu. Burdan yola çık.
CezaLet

kişi bu mesajı beğendi.

Karargaht Karargaht WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 428
  • Beğeniler 31 / 127
  • Ticaret 0, (%0)
Özgünlüğün bahsedildiği kadar değeri olsa, bir haber ajansından 100 tane haber sitesi aynı içeriği noktasına kadar alıp paylaşıyorsa ve hepside aynı sıralamayla art arda google'da çıkıyorsa...

Bana özgünlükten dem vurmayın arkadaş (:
CezaLet

kişi bu mesajı beğendi.

AvukatDenizCelik AvukatDenizCelik Belki Bir Gün Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Avukat
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 235 / 157
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar örnek veriyim film siteleri . hepsinde aynı filmler konular videolar yazılır tanıtımlar resimler . Tek fark belki tema tasarımı ; ama bunlar google tarafından herhangi bir geri sırada değil . örneğin film izle yaz ilk gelen 10 siteye bak hepsinde aynı içerik . Ee adamda haklı film yerine başka hangi videoyu koyabilir ki veyahut tanıtım yazısına ne ekleyebilir ki en fazla kendi görüşünü . Bence çevre çok önemli internet aleminde de . Bugün 1 kişiye ulşaırsın o ona söyler o buna söyler bi bakarsın bir sürü kişi . ziyaretçi çok olursa üst sırada olmanda çabuk oluyor böylece yeni ziyaretçiler kazanırsın . Googlenin özgünlük sevdasını bende anlamadım ama bence googlenin kendi sallamasyonu olabilir yeni veriler girilsin veya aynı veriler farklı biçimde ele alınsın çeşit çoğalsın gibisinden
CezaLet

kişi bu mesajı beğendi.

Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz

cleiner cleiner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek gayrimenkul Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 15 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
makaleniz çalınınca googleye şikayet et bakalım o siteye ne oluyor,

Yıllardır site işleri ile uğraşırım, ilk sitemi açalı tam 12 yıl oldu ama hiç birine 5 aydan fazla özenemedim tam eli ayağı düzelirken sıkılıp bıraktım. 3 yıl hiç içerik girilmeyen sitelerim oldu...

Her neyse siteler Bebek gibi onlara bir bebeğiniz gibi bakarsanız, oda büyüyünce size bakar, Türkiye de Tek kazanç adsense değil, en çok kullanılan sistem adsense! Hiç satış ortaklığı sistemini kontrol ettiniz mi günlük 3,5K Satış ortaklığı üzerine kurulan bir siteden adsenseden kazanılandan 3 katı fazla kazanılabilir...
CezaLet

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

AZRaeLeM adlı üyeden alıntı

Dediğin biraz saçma geldi, benim yazdığım şeyin aynısını köklü siteler paylaştı, büyük siteler, haber siteleri olsun paylaşım siteleri, hiçbiri geçemedi :) Kimisi çalarak kimisi özgün bana bakarak yazdılar.

Kök sal veya salma, bence her zaman ilk ve aranan şeyi güzel bir şekilde yazmak. Bir kaç kurnazlık ilede sitende ziyaretçiyi tutmalısın. Bunun yanında güncellik vb.de oldukça önemli :) fakat ilk bahsettiğim 3 kriter. Para kazanmaya gelirse, ben 1 haftalık reklam alanını 10 tl'ye satıyordum. 3 alak 120 TL yapıyordu. 3K olsa 250 TL rahat bulurdu. Burdan yola çık.

Google özgünlüğü gerçekten ön plana alıyor mu bu soru işareti.

cleiner adlı üyeden alıntı

makaleniz çalınınca googleye şikayet et bakalım o siteye ne oluyor,

Yıllardır site işleri ile uğraşırım, ilk sitemi açalı tam 12 yıl oldu ama hiç birine 5 aydan fazla özenemedim tam eli ayağı düzelirken sıkılıp bıraktım. 3 yıl hiç içerik girilmeyen sitelerim oldu...

Her neyse siteler Bebek gibi onlara bir bebeğiniz gibi bakarsanız, oda büyüyünce size bakar, Türkiye de Tek kazanç adsense değil, en çok kullanılan sistem adsense! Hiç satış ortaklığı sistemini kontrol ettiniz mi günlük 3,5K Satış ortaklığı üzerine kurulan bir siteden adsenseden kazanılandan 3 katı fazla kazanılabilir...

Bende sıkıldım sizin gibi, konuda onu soruyorum zaten. 12 ay boyunca bebek gibi bakılan bir site bize "iyi ki" mi yoksa "keşke" mi dedirtir. Sizin düşüncenize göre iyi ki dedirtiri alıyorum ben. Cevaplara bakılacak olursa da, %50 iyi ki %50 amelelik ve keşke oluyor.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

• Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)

CezaLet adlı üyeden alıntı

Google özgünlüğü gerçekten ön plana alıyor mu bu soru işareti.

Özgünlük benim gözümde şudur; ilk paylaşan 1. ikinci paylaşan 2. sırada olur.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al