Hayır vakit geçirmek iyi fakat film en iyi sektör olmuyor :) çünkü bu vakit ölçeği aynı kelime aramalarında ki rakiplerinle kıyaslanarak yapılıyor, yani senin film sitende geçirilen süreyi bir başka film sitesiyle kıyaslıyor :)
elmalar ile elmalar, armutlar ile armutlar toplanıp hesaplanıyor
Genel blog handikapı evet bahsettiğin şekilde karşımıza çıkıyor fakat yine içeriğini değerli reklamlara yönelik olarak üretebilirsen bu da sorun olmaktan çıkar. Dar alan çalışmak her zaman daha mantıklı ve daha kolay bu karmaşaya dibinden dahil olmak zorunda kalmıyorsun fakat onda da seçimini iyi yapman gerekir her niche site para kazandırır diye bir şey yok, para kazandırdığını gördüğün alanla ilgili site açmalısın bunu da arayıp bulman gerekir .
Kısacası kolay para şansa bakıyor, her iş gibi internetten de kazanabilmek için çalışmalısın tecrübe edinmelisin.
elmalar ile elmalar, armutlar ile armutlar toplanıp hesaplanıyor
Genel blog handikapı evet bahsettiğin şekilde karşımıza çıkıyor fakat yine içeriğini değerli reklamlara yönelik olarak üretebilirsen bu da sorun olmaktan çıkar. Dar alan çalışmak her zaman daha mantıklı ve daha kolay bu karmaşaya dibinden dahil olmak zorunda kalmıyorsun fakat onda da seçimini iyi yapman gerekir her niche site para kazandırır diye bir şey yok, para kazandırdığını gördüğün alanla ilgili site açmalısın bunu da arayıp bulman gerekir .
Kısacası kolay para şansa bakıyor, her iş gibi internetten de kazanabilmek için çalışmalısın tecrübe edinmelisin.
Anladım hocam teşekkür ederim.
Kardeşim seo çalışması yapman gerekir yukarıda da denildiği gibi gelip çalar adam sonra senden üst de çıkar hiç belli olmaz o iş. Çalışma derken para akıt demiyorum ama şöyle ufak ufak sağlam backlink dir paravandır forumdur yap. Yazıları google gibi getir ile ilk sen indexlet. Bu şekilde o kadar da boşa gitmez.
Paravan blog gerçekten işe yaramakta mı?
Hocam ben 2 yıldır uğraşıyorum 1k hite bile ulaşamadım. Ama bana şuan 1k hit gelse ben kendimi başarmış sayarım. Warez paylaşarak daha fazlasına ulşamıştım. İnsan mutlu oluyor sitede 120 aktif görünce :D
Niye bıraktınız ? :D