lostyazilim
tr.link

Diyelim ki 3k tekil ziyaretçimiz var

49 Mesajlar 4.896 Okunma
acebozum
tr.link

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

Ahmet Öztaşçı adlı üyeden alıntı

Bence her türlü az biraz meblağ ile sağlam 2-3 adet link almalısınız. Tabi eğer kendi makalenizi sizden daha üst sırada başka bir sitede görme gibi bir korkunuz yoksa.

Biraz meblağ bu iş için harcanabilir. Bu konuyu okuyanları doyurabildik sanırım. Yeni okuyacak olanlarda faydalanacaktır. Benim fikrim oluştu şahsen.
AhmetOztasci

kişi bu mesajı beğendi.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.
wmaraci
reklam

seomweb seomweb ceobilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Business Man
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 1142
  • Beğeniler 247 / 199
  • Ticaret 25, (%100)
çok yüksek bir getirisi olmaz. Tabiki konuda önemli

iqhaber.com

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

AZRaeLeM adlı üyeden alıntı

Özgünlük benim gözümde şudur; ilk paylaşan 1. ikinci paylaşan 2. sırada olur.

Böyle bir şey yok, site içeriğim tamamen kopya onlarca sitede aynı şekilde kopya, içerikleri başlıkları tamamen kopyaladığım 5 yıllık 4 yıllık sitelerin önüne bol backlink sayesinde 3 ay gibi kısa bir sürede geçtim.

Backlink seo sisteminin omurgasıdır kolay kolay değişeceğe de benzemiyor. Bunu parayla almayıp siteye her girenin paylaşmasını sağlayarak da yapabilirsiniz. Değerlemenin ana temelinin backlink olmasının asıl mantığı da budur zaten.

Çok derinlemesine tartışılması açıklanması gereken bir konu bu 2 şıklı 5 şıklı sorularla doğruyu bulamazsın.

Misal hababam sınıfı sınıfta kaldı filmini 500 site paylaşır, ilk paylaşan en iyi hiti alacak diye bir kural mantıklı olmaz çünkü yayının görüntü kalitesi nedir farklı ya da popüler sevilen kaynaklar da var mı ? sitede ki reklam oranı nedir açıklama kısmında ki kalite nedir bunların tamamını google asla bilemez dolayısıyla sevse de sevmese de backlinke bakar kim daha çok önerilmiş ? kullanıcının sayfada geçirdiği zamana bakar hangi sayfada daha fazla vakit geçirilmiş ? Kullanıcı davranışlarına bakar, kullanıcı arama yaptığı kelime ile bu sayfaya girdikten sonra google'a geri dönüşünde nasıl davranmış farklı kelime mi aramış yoksa aynı kelimeyle tekrar aramaya devam mı etmiş yani aradığını bu sayfada bulabilmiş mi bulamamış mı ? Yorumlara bakar ne kadar etkileşim olmuş ? Sayfa açılış hızına bakar vs gibi yüzlerce sinyale bakarak sıralama belirler. Bunların her birinin birbirinden daha farklı yüzdelerde sonuca etkileri olabilir. Misal tamamen atıyorum backlink sonucu %10 etkilerken kullanıcı davranışları %40 etkileyebilir. Bu oranlar sürekli değişiyor olabilir, şu an için kullanıcı davranışları çok çok büyük etken diyebilirim. Diğer etkileri asla kenara atamazsınız bütün hepsini yapmanız gerekir + olarak da kullanıcıyı mutlak suretle memnun etmeniz gerekir.

Yüzlerce sayfa açıklama gerekir bu konuyu tam anlatabilmek tam anlayabilmek için.

3k tekile ulaşmak için 1 yıl sabretmek ise bana göre boşa geçen zamandır. Genel kategoride bir blog 3k tekil hit ve adsense pek bir işe yarayacak kadar kazandırmaz. Anca hobi amaçlı bir blog olacaksa kabul edilebilir. Ticari olarak para kazanma niyetiyle yapılacaksa hedefler çok daha yüksek olmalı.
KDOGAN CezaLet

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Böyle bir şey yok, site içeriğim tamamen kopya onlarca sitede aynı şekilde kopya, içerikleri başlıkları tamamen kopyaladığım 5 yıllık 4 yıllık sitelerin önüne bol backlink sayesinde 3 ay gibi kısa bir sürede geçtim.

Backlink seo sisteminin omurgasıdır kolay kolay değişeceğe de benzemiyor. Bunu parayla almayıp siteye her girenin paylaşmasını sağlayarak da yapabilirsiniz. Değerlemenin ana temelinin backlink olmasının asıl mantığı da budur zaten.

Çok derinlemesine tartışılması açıklanması gereken bir konu bu 2 şıklı 5 şıklı sorularla doğruyu bulamazsın.

Misal hababam sınıfı sınıfta kaldı filmini 500 site paylaşır, ilk paylaşan en iyi hiti alacak diye bir kural mantıklı olmaz çünkü yayının görüntü kalitesi nedir farklı ya da popüler sevilen kaynaklar da var mı ? sitede ki reklam oranı nedir açıklama kısmında ki kalite nedir bunların tamamını google asla bilemez dolayısıyla sevse de sevmese de backlinke bakar kim daha çok önerilmiş ? kullanıcının sayfada geçirdiği zamana bakar hangi sayfada daha fazla vakit geçirilmiş ? Kullanıcı davranışlarına bakar, kullanıcı arama yaptığı kelime ile bu sayfaya girdikten sonra google'a geri dönüşünde nasıl davranmış farklı kelime mi aramış yoksa aynı kelimeyle tekrar aramaya devam mı etmiş yani aradığını bu sayfada bulabilmiş mi bulamamış mı ? Yorumlara bakar ne kadar etkileşim olmuş ? Sayfa açılış hızına bakar vs gibi yüzlerce sinyale bakarak sıralama belirler. Bunların her birinin birbirinden daha farklı yüzdelerde sonuca etkileri olabilir. Misal tamamen atıyorum backlink sonucu %10 etkilerken kullanıcı davranışları %40 etkileyebilir. Bu oranlar sürekli değişiyor olabilir, şu an için kullanıcı davranışları çok çok büyük etken diyebilirim. Diğer etkileri asla kenara atamazsınız bütün hepsini yapmanız gerekir + olarak da kullanıcıyı mutlak suretle memnun etmeniz gerekir.

Yüzlerce sayfa açıklama gerekir bu konuyu tam anlatabilmek tam anlayabilmek için.

3k tekile ulaşmak için 1 yıl sabretmek ise bana göre boşa geçen zamandır. Genel kategoride bir blog 3k tekil hit ve adsense pek bir işe yarayacak kadar kazandırmaz. Anca hobi amaçlı bir blog olacaksa kabul edilebilir. Ticari olarak para kazanma niyetiyle yapılacaksa hedefler çok daha yüksek olmalı.

Öncelikle teşekkür ederim tüm bu yazıyı okuyacaklar adına. Google algoritma derken bunların hepsini içinde barındırıyor galiba müthiş bir sistem. Kavradıktan sonra yük hafiflese de, şu an başlayan biri için dağ gibi yığın gözüküyor. Sitede çok durma, vakit geçirme iyi ise film sektörü kazançlı gözüküyor. Genel blog ise, reklamların hangi yönde çıkacağı belli olmayacağı için en düşük tbmler ile değerlendiriliyor galiba. Buda boşa geçen zaman'ın kanıtı oluyor herhalde. Türkçede de niche çalışmak gerek o halde.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.
wmaraci
wmaraci

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

CezaLet adlı üyeden alıntı

Öncelikle teşekkür ederim tüm bu yazıyı okuyacaklar adına. Google algoritma derken bunların hepsini içinde barındırıyor galiba müthiş bir sistem. Kavradıktan sonra yük hafiflese de, şu an başlayan biri için dağ gibi yığın gözüküyor. Sitede çok durma, vakit geçirme iyi ise film sektörü kazançlı gözüküyor. Genel blog ise, reklamların hangi yönde çıkacağı belli olmayacağı için en düşük tbmler ile değerlendiriliyor galiba. Buda boşa geçen zaman'ın kanıtı oluyor herhalde. Türkçede de niche çalışmak gerek o halde.

Hayır vakit geçirmek iyi fakat film en iyi sektör olmuyor :) çünkü bu vakit ölçeği aynı kelime aramalarında ki rakiplerinle kıyaslanarak yapılıyor, yani senin film sitende geçirilen süreyi bir başka film sitesiyle kıyaslıyor :)

elmalar ile elmalar, armutlar ile armutlar toplanıp hesaplanıyor

Genel blog handikapı evet bahsettiğin şekilde karşımıza çıkıyor fakat yine içeriğini değerli reklamlara yönelik olarak üretebilirsen bu da sorun olmaktan çıkar. Dar alan çalışmak her zaman daha mantıklı ve daha kolay bu karmaşaya dibinden dahil olmak zorunda kalmıyorsun fakat onda da seçimini iyi yapman gerekir her niche site para kazandırır diye bir şey yok, para kazandırdığını gördüğün alanla ilgili site açmalısın bunu da arayıp bulman gerekir .

Kısacası kolay para şansa bakıyor, her iş gibi internetten de kazanabilmek için çalışmalısın tecrübe edinmelisin.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim seo çalışması yapman gerekir yukarıda da denildiği gibi gelip çalar adam sonra senden üst de çıkar hiç belli olmaz o iş. Çalışma derken para akıt demiyorum ama şöyle ufak ufak sağlam backlink dir paravandır forumdur yap. Yazıları google gibi getir ile ilk sen indexlet. Bu şekilde o kadar da boşa gitmez.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Hocam ben 2 yıldır uğraşıyorum 1k hite bile ulaşamadım. Ama bana şuan 1k hit gelse ben kendimi başarmış sayarım. Warez paylaşarak daha fazlasına ulşamıştım. İnsan mutlu oluyor sitede 120 aktif görünce :D

cagdaskorkmaz.com.tr

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Hayır vakit geçirmek iyi fakat film en iyi sektör olmuyor :) çünkü bu vakit ölçeği aynı kelime aramalarında ki rakiplerinle kıyaslanarak yapılıyor, yani senin film sitende geçirilen süreyi bir başka film sitesiyle kıyaslıyor :)

elmalar ile elmalar, armutlar ile armutlar toplanıp hesaplanıyor

Genel blog handikapı evet bahsettiğin şekilde karşımıza çıkıyor fakat yine içeriğini değerli reklamlara yönelik olarak üretebilirsen bu da sorun olmaktan çıkar. Dar alan çalışmak her zaman daha mantıklı ve daha kolay bu karmaşaya dibinden dahil olmak zorunda kalmıyorsun fakat onda da seçimini iyi yapman gerekir her niche site para kazandırır diye bir şey yok, para kazandırdığını gördüğün alanla ilgili site açmalısın bunu da arayıp bulman gerekir .

Kısacası kolay para şansa bakıyor, her iş gibi internetten de kazanabilmek için çalışmalısın tecrübe edinmelisin.

Anladım hocam teşekkür ederim.

erekaone adlı üyeden alıntı

Kardeşim seo çalışması yapman gerekir yukarıda da denildiği gibi gelip çalar adam sonra senden üst de çıkar hiç belli olmaz o iş. Çalışma derken para akıt demiyorum ama şöyle ufak ufak sağlam backlink dir paravandır forumdur yap. Yazıları google gibi getir ile ilk sen indexlet. Bu şekilde o kadar da boşa gitmez.

Paravan blog gerçekten işe yaramakta mı?

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Hocam ben 2 yıldır uğraşıyorum 1k hite bile ulaşamadım. Ama bana şuan 1k hit gelse ben kendimi başarmış sayarım. Warez paylaşarak daha fazlasına ulşamıştım. İnsan mutlu oluyor sitede 120 aktif görünce :D

Niye bıraktınız ? :D

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

CezaLet adlı üyeden alıntı

Anladım hocam teşekkür ederim.

Paravan blog gerçekten işe yaramakta mı?

Niye bıraktınız ? :D

Bırakmadım devam ediyorum. ;)

cagdaskorkmaz.com.tr

KingBlogger KingBlogger Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Editör, Blogger Tema Yayıncısı
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1107
  • Beğeniler 240 / 251
  • Ticaret 35, (%100)

TheThanatos adlı üyeden alıntı

Google ozgun icerik sevmezki ziyaretcilerin ilgisini ne kadar cekersin bu onemlidir :)

Kesinlikle katılıyorum özgünlük değil ilgi çekicilik önemli bakın Ülkemizdeki bazı haber ve teknoloji sitelerine hepsi özgün mü ? Hayır adamlar paylaşıyorlar bazı yarı açık şeyleri ziyaretçileri sitelere çekiyorlar kısa sürede iyi yerlere geliyorlar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 8 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 8 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al