lostyazilim
tr.link

Blog mu haber mi?

8 Mesajlar 1.002 Okunma
acebozum
tr.link

wonderkid wonderkid WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Seo Executive
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Z** Y**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar

Benim e ticaret sitemin panelde Haber yönetimi adı altında özgün makalelerimi paylaşabileceğim SEO açısından fayda sağlayacak yazıları yazabileceğim bir bölüm var fakat kafamı karıştıran nokta ise şimdide Blog yönetimi adı altında yine aynı şekilde yazılarımı paylaşabileceğim bir bölüm daha aktif oldu.

Bende bütün yazılarımı bloğa taşıdım kafamı karıştıran bölüm ise blog- ve haber iki aynı görevi gören şeyler gibi duruyor bunların arasında bir fark var mıdır ? Çünkü haber yönetiminide makalelerin kaç kere okunduğunu felan göreibiliyordum blogda böyle birşey yok.

Bilen SEO uzmanı arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.

elektronikssl
webimgo

brkltprmk brkltprmk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Pöh
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 67 / 163
  • Ticaret 11, (%100)
haber sitesi reklam geliri düşük. blogta 0.12 dolar olan tbm haber sitesinde 0.5 dolar TBM

hangi alan sana hitap ediyor birazda ona göre yonel

Haber sitesi kısa surede hitlenir. sürekli ilgi gerek hergun standar haber girişi vs.

• Üyelik 05.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Seo Executive
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Z** Y**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

brkltprmk adlı üyeden alıntı

haber sitesi reklam geliri düşük. blogta 0.12 dolar olan tbm haber sitesinde 0.5 dolar TBM

hangi alan sana hitap ediyor birazda ona göre yonel

Haber sitesi kısa surede hitlenir. sürekli ilgi gerek hergun standar haber girişi vs.

Cevap için teşekkürler.

Ben Seo açısından bakıyorum. Yani bir e ticaret sitesi için hangisi daha iyidir?

brkltprmk brkltprmk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Pöh
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 67 / 163
  • Ticaret 11, (%100)
ben konuyu hepsini okumamıstım blog mu acaym haber mı acayım dıye soruyrosunuz sandım :)
wonderkid

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Blog tabiki. E-ticaret seo yaparken sadece dış uğraşlar yetmez. Google adwors stratejileri de gerekiyor. Bunun haricinde özgün bir içerik kesinlikle sitenizde olmalı! Yani bir su damacanası satıyorsanız kesinlikle kendini çekin, kendiniz y azın

Ek Olarak: Gittigidiyor yıllardır aynı stretiji yapıyor mesela. GooglE'de arama kelimesini hedef oalrak alıyor xxxx ilanları burda, xxxx ile ilgili aramalar falan filan
wonderkid

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Seo Executive
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Z** Y**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

seoakcy adlı üyeden alıntı

Blog tabiki. E-ticaret seo yaparken sadece dış uğraşlar yetmez. Google adwors stratejileri de gerekiyor. Bunun haricinde özgün bir içerik kesinlikle sitenizde olmalı! Yani bir su damacanası satıyorsanız kesinlikle kendini çekin, kendiniz y azın

Ek Olarak: Gittigidiyor yıllardır aynı stretiji yapıyor mesela. GooglE'de arama kelimesini hedef oalrak alıyor xxxx ilanları burda, xxxx ile ilgili aramalar falan filan

Sitenin panelindeki haber yönetimi çok kullanışlıydı haberin kaç kere okunduğu felan yazıyodu tsoft blog için aynısını yapmamış :) Cevabınız için teşekkürler blogda yazmaya devam o zaman. :)

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
e-ticaret siteleri için artık site içi seo yapmak gibi şeyler pek yararlı değil. Ne işe yarar? Ürün açıklamaları yaparsanız işe yarar. Mesela az yakam ampül 2015 kelimesine bir makale yazarsınız bunu insanlar okur ve sitenizde alışveriş yaparlar bu şekilde fayda görürsünüz. Diğer türlü adwors kullanmadan yürümek çok riskli ve boş geliyor bana.

• Üyelik 05.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Seo Executive
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Z** Y**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

seoakcy adlı üyeden alıntı

e-ticaret siteleri için artık site içi seo yapmak gibi şeyler pek yararlı değil. Ne işe yarar? Ürün açıklamaları yaparsanız işe yarar. Mesela az yakam ampül 2015 kelimesine bir makale yazarsınız bunu insanlar okur ve sitenizde alışveriş yaparlar bu şekilde fayda görürsünüz. Diğer türlü adwors kullanmadan yürümek çok riskli ve boş geliyor bana.

Bence boş değil anahtar kelimedeki 1. sırada çıkan site bizim adwords'e para verip aldığımız trafiğin fazlasını alıyodur :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al